Camping Haulmé★★★

Totaal aantal plaatsen: 405
Plaats: 08800 HaulméDepartement: Ardennes
Hoogte: 203 m
Afstand vanaf Utrecht: 336km,
waarvan 211km snelweg.
GPS coördinaten: 49.85629 / 4.79276
( 49° 51' 22.6'' N     4° 47' 33.9'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
2 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 7 8 7.5
Staat v/h sanitair 4 7 5.5
* over de jaren 2011 en later.
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Dhr. tom tibboel  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
7
Mening nr. 54948
26-8-2011
Een parel, deze camping. Zeer aan te bevelen voor rustzoekers die op betrekkelijk kleine afstand van Nederland een korte (of lange) vakantie in een compleet andere omgeving (bergen, bossen) willen doorbrengen. Meer dan 100 ha groot. Dat is nogal wat, maar die omvang is niet storend omdat de 450 zeer royale emplacements nooit alle zijn bezet. Daarvoor ligt Haulmé, dat het predikaat gehucht nauwelijks ontstijgt, te afgelegen en is het aanbod van toeristen niet groot genoeg. Camping is pas door een particulier overgenomen van het departement. Monsieur Lucien tuft op zijn scooter of elektrische fiets over het uitgestrekte terrein en staat bezoekers in zijn beste Engels te woord. Dat is niet best, maar wie Frankrijk bezoekt, moet de taal van dat land maar enigszins machtig zijn. Camping wordt begrensd door de Semoy (zijrivier van de Maas) en de bedding van een voormalige spoorlijn, nu deels een fietspad. Nachten zijn bedwelmend stil. Beprijzing is alleszins redelijk. Wandelaars betreden een paradijs. Bovenlangs de camping bevindt zich een trimparcours. Ik wed dat weinig bezoekers daar weet van hebben.
  Fam. Eijkemier  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
4
Mening nr. 54483
13-8-2011
Al een aantal jaar eerder ook op deze camping geweest. De mensen bij de receptie spreken nu echt alleen maar Frans, erg lastig als je dat zelf niet doet. De service is er niet beter op geworden. Alles vooruit betalen en dan zeggen dat we niet betaalt hebben. Sanitair was matig. Zou beter schoon gehouden kunnen worden. Dit hebben we andere jaren ook beter gehad. Bij de wasbakken voor het afwassen was ten alle tijden enkel lauw water.... niet handig. Verder een heerlijk rustige camping met ruime plaatsen en voldoende outdoor activiteiten naast de deur.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/