Castel Le Val de Bonnal★★★★★

Totaal aantal plaatsen: 272
Plaats: 25680 RougemontDepartement: Doubs
Hoogte: 253 m
Afstand vanaf Utrecht: 671km,
waarvan 596km snelweg.
GPS coördinaten: 47.50723 / 6.35593
( 47° 30' 26.0'' N     6° 21' 21.3'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
2 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 8 9 8.5
Staat v/h sanitair 8 9 8.5
* over de jaren 2011 en later.

Team4Animation verzorgt Nederlandse animatie op deze camping. Meer informatie vindt je op kidscampinggids.nl
Ga naar de pagina van Camping Qualite
Verhuur en Reserveren bij:
Homair.com
Ecamp
Eurocamp
Arke
Les Castels
Beschikbaarheid online
Reserveren bij de camping zelf
Rent-a-Tent (of een mobil-home)
Roan - gezinsvakantie
Allcamps
Kijk ook op de website van de camping
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Fam. Peters  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
9
Mening nr. 57307
8-8-2012
Hele leuke camping. Erg ruime kampeerplekken, achterop echt mega-groot en met veel privacy. Plekken vooraan langs het water leuk, daar zie je de kano's 's middags terugkomen. Met hele kleine kinderen zou ik alleen niet aan het water gaan staan, omdat er redelijk wat auto's langs je plekje rijden. Sanitairgebouw A nieuw en erg mooi, zeer ruime douches met wastafel, overige sanitairgebouwtjes oud, maar wel schoon. Schoonmaaksters zijn de hele dag bezig. Zwembad niet echt verwarmd, wel leuke glijbanen. Kinderen misten alleen een diep gedeelte om te zwemmen. Speeltuintjes leuk. Winkeltje heeft lekkere broodjes 's ochtends en verder kan je er redelijk je boodschapjes halen. Bij de snackbar kan je ook prima eten. Kanovaren afspreken vanaf de camping, handig! Tevens klimparcours op de camping zelf. Mooie fitnessruimte op de camping. Meertje erg leuk, lekker water, en heel fijn, er mogen geen honden komen!!! Animatie was erg leuk, 3 leuke Nederlandse meiden, die erg hun best deden en leuk naar de kinderen toe waren. 2x per week kwam er een bandje spelen, verder 1x kampvuur, maandag nachtzwemmen. Personeel, zowel bij receptie als barretje, snackbar en winkeltje erg vriendelijk en behulpzaam. In de omgeving genoeg te doen, alleen wel een stukje met de auto. Dino zoo, citadel van Besancon, grotten, watervallen. Wij hebben het erg naar ons zin gehad.
  Mevr. monique  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 54324
11-8-2011
We zijn net terug van deze camping hebben een boomhut via key camp gehuurd en dit was dik in orde prachtige boomhut mooie ingerichte tent. De camping is mooi groen, grote plaatsen, mooi survival parcours, goed restaurant, zeer betaalbaar.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/