SVR Camping Chez Gendron★★

Totaal aantal plaatsen: 55
Plaats: 33820 Saint Palais de BlayeDepartement: Gironde
Hoogte: 59 m
Afstand vanaf Utrecht: 999km,
waarvan 977km snelweg.
GPS coördinaten: 45.31425 / -0.60459
( 45° 18' 51.3'' N     0° 36' 16.5'' W )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
4 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 5 9 7.5
Staat v/h sanitair 7 8 7.8
* over de jaren 2011 en later.
Deze camping heeft Nederlandse of Vlaamse leiding.
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Mevr. Ruben en Sandra  
Mening over de periode juli-augustus , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
8
Mening nr. 60901
4-3-2014
Wij hebben hier een week met heel veel plezier gestaan, een super mooie landelijke en rustige omgeving. De plekken zijn zeer ruim! Wij zijn speciaal voor de lekkere wijnen naar deze streek gegaan, heerlijk om vanuit deze camping in de omgeving mooie wijnen in te slaan, waar we nu nog veel plezier van hebben ;-) De eigenaren zijn super vriendelijk en relax! Ze weten heel veel van de omgeving en dat vind ik altijd prettig! Er stonden veel mensen op de camping die er ieder jaar weer terug komen en dat zegt genoeg!
  Fam. RINUS GRAVEKAMP  
Mening over de periode juli-augustus , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 60893
26-2-2014
Wij hebben deze camping als tussen camping gebruikt omdat wij er 5 jaar geleden ook waren en deze camping toen pas van eigenaar was veranderd. Het was ons toen erg goed bevallen en wilde kijken hoe het nu was. Nou het was top alles zag er prima uit en niet te vergeten je kunt er heerlijk eten. Wij waren op door reis hebben er een nacht gestaan maar als je kleine kinderen hebt en je houd van rust moet je hier zijn. Er is voor de kleine kinderen veel vermaak en ook een mooi zwembad. En als je niet wil koken ze hebben een prima kok.
  Fam. Gerry Vergult  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
5
7
Mening nr. 57343
9-8-2012
Wij zijn een stel vijftigers uit Antwerpen en hadden vooraf de camping geboekt, omdat die er op hun site erg leuk uitzag. Maar eens daar toegekomen stellen we vast dat de kampeerders quasi uitsluitend Nederlandse thirtysomethings zijn met kleine kinderen. Het lijkt wel of iedereen elkaar kent en als Belg wordt je al gauw beschouwd als een vreemde eend in de bijt. Gastvrijheid geldt blijkbaar alleen voor het 'eigen volk'. Rust moet je hier overigens ook niet zoeken. Ondanks het feit dat de camping erg afgelegen ligt in een dunbevolkte streek, is het op de camping zelf een drukte en lawaai van jewelste.
  Mevr. Lianne  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 54458
13-8-2011
Gebruikt als overnachtingscamping. Echte NL camping, veel tentkampeerders, wij waren met caravan, zeker niet alle plekken zijn geschikt voor een caravan! Goede ontvangst,heerlijk gegeten, twee gangen keuze menu 14 euro p.p. Schone toilet, warme douche, s'morgens vers brood op bestelling. 15 minuten vanaf A10, tussen de wijngaarden, fraai gelegen.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/