HyperLink
Camping-Frankrijk.nl
Hoofdpagina
+ Campinggids
Totaal aantal plaatsen: 95 Hoogte: 58 m
CampingID: 818710
Adres: Chemin de Carmignan
Plaats: 30200 - Bagnols sur Cèze Departement:Gard Wifi beschikbaar Buitenzwembad Nederlands/Vlaamse beheer Wasmachine beschikbaar Verhuur van accomodatie BBQ toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 1090km,
waarvan 1052km snelweg.
GPS coördinaten: 44.17386 / 4.63655
( 44° 10' 25.9'' N    4° 38' 11.6'' O )
Camping Les Genêts D'Or in 30200 Bagnols sur CèzeCamping Les Genêts D'Or is gelegen centraal tussen Provence, Cevennen en Ardeche, op een fraai terrein met zonnige en schaduwrijke plaatsen. Temidden van golvende zon overgoten wijngaarden. De camping is makkelijk bereikbaar; met een zwembad en restaurant, en rustige ligging, direct aan de rivier.
Cijfers van kampeerders *
10 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 6 9 7.6
Kwaliteit v/h sanitair 7 9 7.4
* over de jaren 2013 en later.
Deze camping heeft Nederlandse of Vlaamse leiding.
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 64344
Datum: 26-08-2015
Geplaatst door: Fam. Treesje1    Stuur Fam. Treesje1 een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2015
Samenstelling: Gezin met tieners
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:7
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Dit jaar zijn we voor de derde keer naar Les Genêts dór geweest. Voornamelijk omdat onze tienderdochters er zulke leuke vriendschappen hebben gesloten. Maar als wij het niet naar ons zin zouden hebben op de camping, was dat toch echt niet gebeurd. In het hoogseizoen wordt de camping inderdaad bevolkt door Nederlanders, waarvan veel elkaar al jarenlang kennen. Omdat we voor het eerst in jaren weer meemaakten dat mensen elkaar groeten en ook een praatje willen maken bij de afwas oid, hebben wij dat geen moment als storend ervaren. Onze dochters vonden het eerste jaar meteen aansluiting en hebben veel plezier gehad en dat is nog steeds zo. Nieuwe tieners worden meegevraagd en iedereen staat open voor elkaar. Wijzelf hebben ons hart verpand aan de Cèze, altijd vol water diep genoeg om te zwemmen, maar ook kun je er lekker pootjebaden. De steile afdalingen naar de strandjes zijn nu gelukkig voorzien van traptreden, een hele verbetering! Het sanitair is goed schoon en wordt zeer grondig gereinigd. Helaas wel op ongelukkige tijden, 'ons' blok werd van 10 tot 12 schoongemaakt. Dan moest je wat verder lopen naar het andere gebouw. Bagnols sur Cèze is een heel aardig stadje met een leuke kern, maar een rommelige buitenrand. De woensdagochtendmarkt is een aanrader. Verder ligt het zeer centraal voor uitstapjes in de omgeving en verder weg; Nîmes, Avignon en Orange en ook de Ardèche. Tot slot: wat wij erg prettig vinden is dat in het hoogseizoen geen honden zijn toegestaan.
Plus De rivier, centrale ligging, leuke contacten tieners en geen honden in hoogseizoen. Min Schoonmaaktijden sanitair
Mening nr: 64041
Datum: 09-08-2015
Geplaatst door: Fam. Heijkoop    Stuur Fam. Heijkoop een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2015
Samenstelling: (Echt)paar
Cijfers
Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:6
Ontvangst:7
Faciliteiten:6
Accomodatie/Plaats:4
Comfort:6
Leiding v/d camping:7
Animatie / activiteiten:6
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
6
Nooit meer. Is een Hollandse enclave. Je hebt hier geen idee in Frankrijk te zijn. Heel veel pubers, die 's avonds over de camping heen banjeren, waardoor het erg onrustig is. Hadden om een zonnige plek gevraagd, kregen een plek bij de overgang van het donkere voorste gedeelte naar achterste zonnige gedeelte(nr. 117), weinig zon dus en iedereen loopt langs je bord heen. Zijn hier bijna letterlijk weggevlucht. Positief: leuke bar met heerlijk eten en de rivier waar je heerlijk in kunt poedelen.
Plus De rivier de Ceze waar je op de camping in kunt zwemme en de omgeving. Min HEEL veel Nederlanders, veel kliekjesvorming. Veel volk hangend bij de toiletgroepen voor de wifi.
Mening nr: 63537
Datum: 29-06-2015
Geplaatst door: Mevr. aukje    Stuur Mevr. aukje een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:april - juni  2015
Samenstelling: Senioren
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:8
Faciliteiten:7
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Leiding spreekt Nederlands. Fijne camping, weinig regeltjes, relaxed dus, zwembad net groot genoeg om even af te koelen. Kleine bibliotheek waar je gratis boeken kunt lenen. In het voor en naseizoen veel Nederlandse senioren, soms wel wat kliekjesvorming. Bagnols is een leuk dorp met op woensdag een grote markt. Veel uitstapjes te maken in de omgeving De camping bemiddelt bij het stallen van de caravan als je hem in Frankrijk wil laten staan. Elke ochtend vers brood, op bestelling ook heerlijk bruinbrood
Plus mooie omgeving,veel te doen en te bekijken, vriendelijke ontvangst, weinig regeltjes Min Veld 1 donker door de vele bomen, veld 2 licht en zonnig, maar wel ver van sanitair
Mening nr: 63104
Datum: 21-11-2014
Geplaatst door: Fam. lianneke    Stuur Fam. lianneke een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2014
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:7
Ontvangst:7
Faciliteiten:7
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Leuke camping. Wij stonden helemaal achterin en keken uit over het speelveld, super plek, maar wel ver lopen naar het toilet-gebouw. De plaatsen in het bos zou ik niet willen staan, veel te donker en alleen maar schaduw. De rivier is top! Het zwembad is groot genoeg, maar de ruimte er om heen erg beperkt. In de omgeving genoeg te doen. Ontvangst bij de receptie vriendelijk. Leuk dat je er ook boeken kunt lenen in het kleine biebje.
Plus De rivier.De mooie grote rustige plek. Min ver lopen naar sanitair.
Mening nr: 63016
Datum: 05-10-2014
Geplaatst door: Fam. Wout    Stuur Fam. Wout een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2014
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:7
Leiding v/d camping:7
Animatie / activiteiten:6
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Net terug van na 16 dagen op deze camping te hebben gestaan. Camping zelf is prachtig gelegen naast de rivier de Ceze en op 3 minuten autorijden van Bagnols. Wij stonden op een zeer ruime plek op het achterste gedeelte met onze caravan. Het voorste gedeelte van de camping vonden wij te donker door de vele bomen. Het sanitair is enigzins verouderd, maar werd perfect schoongehouden! Zelf wc-papier meenemen en geen zeep op het toilet vonden wij echt een minpunt. Op de camping is een zwembad en peuterbad, en er zijn voldoende ligstoelen voor de gasten. In de middag kan je brood bestellen voor de volgende dag. Bij aankomst bleek er een jaarlijks reggae festival te zijn in de stad, wat erin resulteerde dat de complete omgeving op zn kop stond. De weg naar de camping toe was 5 dagen slecht bereikbaar (levensgevaarlijk voor hulpdiensten), en de muziek ging keihard door tot 7, 8 en zelfs de laatste dag tot 10:00 uur in de ochtend. Hierdoor slecht tot niet geslapen de eerste week.
Plus Centraal tov uitstapjes Min Slecht geïnformeerd door camping eigenaren ivm reggaefestival
Mening nr: 61796
Datum: 02-08-2014
Geplaatst door: Fam. H    Stuur Fam. H een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2014
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:7
Ontvangst:9
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:8
Leiding v/d camping:9
Animatie / activiteiten:7
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Mooie camping met zwembad en ligging aan de rivier de Cèze. Prima eten in het restaurant! Vriendelijke bediening bij de receptie en in het restaurant. Helaas is het oudere sanitairgebouw twee uur gesloten tijdens de dagelijkse schoonmaak, dan zijn er veel te weinig toiletten beschikbaar ! (in het nieuwere gebouw waren maar drie toiletten beschikbaar voor de heren, waar dan iedereen naartoe moest.) Goed warm water voor douchen en de afwas. De sta-plaatsen zijn lekker ruim, een zeer schaduwrijk gedeelte in het bos en een zonnig gedeelte, dit laatste deel is dan ook iets verder van de douches en toiletten. Tijdens ons verblijf was het jaarlijkse Reggae-festival in Bagnols, op dat moment is de camping moeilijk te bereiken en elke nacht is er harde muziek van 20.00 tot 07.00 !!! dat waren dus vier slapeloze nachten...zelfs met de oordoppen in, maar al met al was het een fijne camping, waar we zoals zo velen zeker nog een keertje terug zullen komen !
Plus ligging aan de seze Min sanitair
Mening nr: 61622
Datum: 24-07-2014
Geplaatst door: Dhr. Johan    Stuur Dhr. Johan een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2014
Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 60448
Datum: 10-09-2013
Geplaatst door: Mevr. H. F.    Stuur Mevr. H. F. een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:april - juni  2013
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
In de meivakantie hier een aantal dagen gestaan. Wat een fijne camping vonden we dit. Prachtig gelegen, grote plaatsen, en in mei heel rustig. Toen bestond het publiek meest uit ouderen, en enkelen met jonge kinderen, wij zaten er wat leeftijd betreft tussenin. Zonder kinderen, en rond de 50. In de omgeving voldoende te doen en te zien, wij gaan vooral voor mooie natuur, en hebben dan ook veel gewandeld. We wilden nog een bezoek aan Avignon brengen, maar dat is er niet meer van gekomen. Het weer was in deze tijd heerlijk, terwijl het in de rest van Frankrijk toen nog vrij fris was. Het publiek bestond in die tijd voornamelijk uit Nederlanders. Gewoon een heerlijk plekje. Gratis Wifi op de hele camping, behalve in het restaurant, daar geen ontvangst, wat eigenlijk best fijn is, zit niet iedereen met z'n telefoontje te spelen! Het restaurant ging toen op 1 van onze laatste dagen open, en we hebben er heerlijk gegeten. Het sanitair was mooi en erg schoon.
Mening nr: 59821
Datum: 07-08-2013
Geplaatst door: Fam. Van Rijn    Stuur Fam. Van Rijn een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Vijf jaar gelden een keer geweest en verbleven in mobile home (die inmiddels allemaal airco hebben), nu met eigen caravan(netje). Jongens van 11 en bijna 15 willen volgend jaar weer terug, dat is altijd een goed teken. Ook wij vonden het heerlijk. De oudere kids gingen 's-avonds naar "het veldje". Wij stonden op een ruime plek, buiten de ring zeg maar. Dat is rustiger en niet zo veel hele kleine kinderen. Tsja mensen, het is echt een fijne camping. Omdat er maar 100 plaatsen zijn, lossen mogelijke 'problemen' altijd weer snel op. En klein zwembad? wij vinden het super lux dat zo'n kleine camping aan een rivier een zwembad heeft! Oh ja, in juli is er een drie daags reggaefestival in Bagnol. Daar konden wij dag en nacht van meegenieten. Nu vond ik dat persoonlijk erg gezellig maar op donderdag waren veel weggetjes dichtgeslibt door de bezoekers (lees wildkampeerders). Waar die hun behoeften doen en zich wassen??? Het sanitair wordt goed schoongehouden door twee knapen die nergens te beroerd voor zijn. Ivette en haar gezin doen hun stinkende best en voor hen allen: petje af! Omgeving ook genoeg te doen. Bezoek eens de druipsteengrotten, de markt in Bagnol, Uzes, et cetera. En de rivier? Top locatie! Op Zoover zal ik wat foto's zetten.
Mening nr: 59259
Datum: 11-07-2013
Geplaatst door: Dhr. J.Strijbosch    Stuur Dhr. J.Strijbosch een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:april - juni  2013
Cijfers
Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
Een Nederlandse enclave in Frankrijk. De voertaal was Nederlands. Waarschijnlijk veel vaste bezoekers, want het ons-kent-ons gehalte was erg hoog. Dat had soms ook zijn nadelen: onze landgenoten zijn niet allemaal even aardig als ze in groepen zijn. Jammer genoeg viel ons verblijf in een zeer regenachtige periode, zodat het schoonhouden van de toiletten eigenlijk niet te doen was, hoewel ze zeer hun best deden. Dit was de eerste camping waar ik waarnam dat de douches behandeld werden tegen de legionella-bacterie. Het afwaswater was warm genoeg. Aan de receptie was een broodservice en er was gratis WIFI op de hele camping, maar die werkte wel gebrekkig. De omgeving biedt veel: de gorges de l'Ardeche met zijn Pont d'Arc, de watervallen van Sautadet en als je van prachtige oude stadjes houdt: Roque sur Ceze en het vlakbij gelegen Venejan zijn aanraders
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2012 en eerder.

Uw mening over Camping Les Genêts D'Or
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig