HyperLink

Camping-Frankrijk.nl

Camping Les Genêts D'Or★★★★

Hoofdpagina
Favoriet
Totaal aantal plaatsen: 95 Hoogte: 58 m
CampingID: 818710
Adres: Chemin de Carmignan
Plaats: 30200 Bagnols sur Cèze Departement:Gard
Wifi beschikbaar Buitenzwembad Nederlands/Vlaamse beheer Wasmachine beschikbaar Verhuur van accomodatie BBQ toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 1090km,
waarvan 1052km snelweg.
GPS coördinaten: 44.17386 / 4.63655
( 44° 10' 25.9'' N    4° 38' 11.6'' O )
Camping Les Genêts D'Or in 30200 Bagnols sur CèzeCamping Les Genêts D'Or is gelegen centraal tussen Provence, Cevennen en Ardeche, op een fraai terrein met zonnige en schaduwrijke plaatsen. Temidden van golvende zon overgoten wijngaarden. De camping is makkelijk bereikbaar; met een zwembad en restaurant, en rustige ligging, direct aan de rivier.
Cijfers van kampeerders *
11 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 6 9 7.9
Kwaliteit v/h sanitair 6 9 7.3
* over de jaren 2012 en later.
Deze camping heeft Nederlandse of Vlaamse leiding.
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 63104
Datum: 21-11-2014
Geplaatst door:     Stuur Fam. lianneke een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2014
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:7
Ontvangst:7
Faciliteiten:7
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Leuke camping. Wij stonden helemaal achterin en keken uit over het speelveld, super plek, maar wel ver lopen naar het toilet-gebouw. De plaatsen in het bos zou ik niet willen staan, veel te donker en alleen maar schaduw. De rivier is top! Het zwembad is groot genoeg, maar de ruimte er om heen erg beperkt. In de omgeving genoeg te doen. Ontvangst bij de receptie vriendelijk. Leuk dat je er ook boeken kunt lenen in het kleine biebje.
Plus De rivier.De mooie grote rustige plek. Min ver lopen naar sanitair.
Mening nr: 63016
Datum: 05-10-2014
Geplaatst door:     Stuur Fam. Wout een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2014
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:7
Leiding v/d camping:7
Animatie / activiteiten:6
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Net terug van na 16 dagen op deze camping te hebben gestaan. Camping zelf is prachtig gelegen naast de rivier de Ceze en op 3 minuten autorijden van Bagnols. Wij stonden op een zeer ruime plek op het achterste gedeelte met onze caravan. Het voorste gedeelte van de camping vonden wij te donker door de vele bomen. Het sanitair is enigzins verouderd, maar werd perfect schoongehouden! Zelf wc-papier meenemen en geen zeep op het toilet vonden wij echt een minpunt. Op de camping is een zwembad en peuterbad, en er zijn voldoende ligstoelen voor de gasten. In de middag kan je brood bestellen voor de volgende dag. Bij aankomst bleek er een jaarlijks reggae festival te zijn in de stad, wat erin resulteerde dat de complete omgeving op zn kop stond. De weg naar de camping toe was 5 dagen slecht bereikbaar (levensgevaarlijk voor hulpdiensten), en de muziek ging keihard door tot 7, 8 en zelfs de laatste dag tot 10:00 uur in de ochtend. Hierdoor slecht tot niet geslapen de eerste week.
Plus Centraal tov uitstapjes Min Slecht geïnformeerd door camping eigenaren ivm reggaefestival
Mening nr: 61796
Datum: 02-08-2014
Geplaatst door:     Stuur Fam. H een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2014
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:7
Ontvangst:9
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:8
Leiding v/d camping:9
Animatie / activiteiten:7
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Mooie camping met zwembad en ligging aan de rivier de Cèze. Prima eten in het restaurant! Vriendelijke bediening bij de receptie en in het restaurant. Helaas is het oudere sanitairgebouw twee uur gesloten tijdens de dagelijkse schoonmaak, dan zijn er veel te weinig toiletten beschikbaar ! (in het nieuwere gebouw waren maar drie toiletten beschikbaar voor de heren, waar dan iedereen naartoe moest.) Goed warm water voor douchen en de afwas. De sta-plaatsen zijn lekker ruim, een zeer schaduwrijk gedeelte in het bos en een zonnig gedeelte, dit laatste deel is dan ook iets verder van de douches en toiletten. Tijdens ons verblijf was het jaarlijkse Reggae-festival in Bagnols, op dat moment is de camping moeilijk te bereiken en elke nacht is er harde muziek van 20.00 tot 07.00 !!! dat waren dus vier slapeloze nachten...zelfs met de oordoppen in, maar al met al was het een fijne camping, waar we zoals zo velen zeker nog een keertje terug zullen komen !
Plus ligging aan de seze Min sanitair
Mening nr: 61622
Datum: 24-07-2014
Geplaatst door:     Stuur Dhr. Johan een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2014
Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 60448
Datum: 10-09-2013
Geplaatst door:     Stuur Mevr. H. F. een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:april - juni  2013
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
In de meivakantie hier een aantal dagen gestaan. Wat een fijne camping vonden we dit. Prachtig gelegen, grote plaatsen, en in mei heel rustig. Toen bestond het publiek meest uit ouderen, en enkelen met jonge kinderen, wij zaten er wat leeftijd betreft tussenin. Zonder kinderen, en rond de 50. In de omgeving voldoende te doen en te zien, wij gaan vooral voor mooie natuur, en hebben dan ook veel gewandeld. We wilden nog een bezoek aan Avignon brengen, maar dat is er niet meer van gekomen. Het weer was in deze tijd heerlijk, terwijl het in de rest van Frankrijk toen nog vrij fris was. Het publiek bestond in die tijd voornamelijk uit Nederlanders. Gewoon een heerlijk plekje. Gratis Wifi op de hele camping, behalve in het restaurant, daar geen ontvangst, wat eigenlijk best fijn is, zit niet iedereen met z'n telefoontje te spelen! Het restaurant ging toen op 1 van onze laatste dagen open, en we hebben er heerlijk gegeten. Het sanitair was mooi en erg schoon.
Mening nr: 59821
Datum: 07-08-2013
Geplaatst door:     Stuur Fam. Van Rijn een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Vijf jaar gelden een keer geweest en verbleven in mobile home (die inmiddels allemaal airco hebben), nu met eigen caravan(netje). Jongens van 11 en bijna 15 willen volgend jaar weer terug, dat is altijd een goed teken. Ook wij vonden het heerlijk. De oudere kids gingen 's-avonds naar "het veldje". Wij stonden op een ruime plek, buiten de ring zeg maar. Dat is rustiger en niet zo veel hele kleine kinderen. Tsja mensen, het is echt een fijne camping. Omdat er maar 100 plaatsen zijn, lossen mogelijke 'problemen' altijd weer snel op. En klein zwembad? wij vinden het super lux dat zo'n kleine camping aan een rivier een zwembad heeft! Oh ja, in juli is er een drie daags reggaefestival in Bagnol. Daar konden wij dag en nacht van meegenieten. Nu vond ik dat persoonlijk erg gezellig maar op donderdag waren veel weggetjes dichtgeslibt door de bezoekers (lees wildkampeerders). Waar die hun behoeften doen en zich wassen??? Het sanitair wordt goed schoongehouden door twee knapen die nergens te beroerd voor zijn. Ivette en haar gezin doen hun stinkende best en voor hen allen: petje af! Omgeving ook genoeg te doen. Bezoek eens de druipsteengrotten, de markt in Bagnol, Uzes, et cetera. En de rivier? Top locatie! Op Zoover zal ik wat foto's zetten.
Mening nr: 59259
Datum: 11-07-2013
Geplaatst door:     Stuur Dhr. J.Strijbosch een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:april - juni  2013
Cijfers
Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
Een Nederlandse enclave in Frankrijk. De voertaal was Nederlands. Waarschijnlijk veel vaste bezoekers, want het ons-kent-ons gehalte was erg hoog. Dat had soms ook zijn nadelen: onze landgenoten zijn niet allemaal even aardig als ze in groepen zijn. Jammer genoeg viel ons verblijf in een zeer regenachtige periode, zodat het schoonhouden van de toiletten eigenlijk niet te doen was, hoewel ze zeer hun best deden. Dit was de eerste camping waar ik waarnam dat de douches behandeld werden tegen de legionella-bacterie. Het afwaswater was warm genoeg. Aan de receptie was een broodservice en er was gratis WIFI op de hele camping, maar die werkte wel gebrekkig. De omgeving biedt veel: de gorges de l'Ardeche met zijn Pont d'Arc, de watervallen van Sautadet en als je van prachtige oude stadjes houdt: Roque sur Ceze en het vlakbij gelegen Venejan zijn aanraders
Mening nr: 58606
Datum: 13-01-2013
Geplaatst door:     Stuur Fam. Overkamp een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Fijne camping, aardige eigenaresse en personeel. Grote plekken in zon of in de schaduw, lekker zwembad en een erg mooie rivier, waar je heerlijk in kan zwemmen en vissen. Mooie omgeving en dicht bij de winkels. Sanitair wordt goed schoon gehouden. Als er plek is, gaan we er dit jaar weer heen. De kinderen (12 en 14 jaar ) hebben zich uitstekend vermaakt met leeftijdsgenoten. Top camping.
Mening nr: 58593
Datum: 11-01-2013
Geplaatst door:     Stuur Fam. pandacvr een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij hebben 2,5 week op deze camping doorgebracht en dat is ons heel goed bevallen. We hadden een zeer ruime plek, weliswaar met weinig schaduw, maar met een tarp geen probleem. Er waren niet veel zonnige plekken, integendeel. Het grootste deel van de camping ligt heel beschut onder bomen, waardoor dat deel voor ons te donker aandeed. Het andere deel van de camping was opener van karakter met toch wel wat schaduw. De rivier is prachtig. Onze jongens hebben er heerlijk gevist en gezwommen. Toegang naar de rivier is wat lastig. Wij waren vroeg in het zomerseizoen, maar onze oudste zoon van 14 had toch veel aansluiting. Toen wij vertrokken waren er veel meer jongelui op deze camping. De jeugd trekt 's avonds naar een plek bij de rivier. Nooit overlast van gehad. Er stond in onze periode wel veel wind, de mistral, maar hebben dat niet als vervelend ervaren, het was dan ook 35 graden, dus de wind was lekker. Heel fijn dat de supermarkten dicht in de buurt liggen. Ook hebben we veel uitstapjes gemaakt, dus er was voor ons voldoende te beleven. Onze kinderen vonden de avondopenstellingen van het zwembad erg leuk. Eigenaresse aardig en behulpzaam. We hebben een leuke vakantie gehad en gaan in 2014 misschien weer terug.
Mening nr: 56998
Datum: 31-07-2012
Geplaatst door:     Stuur Dhr. W van der Sanden een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Al weer twee weken terug van deze camping. Voor ons goed bevallen mooi zwembad, niet heel groot, maar goed voor een duik en afkoeling. Gelukkig geen handdoeken-legging om een zonnebed te verkrijgen. Vele grote plaatsen met een rivier, die goed toegankelijk is. Sanitair is goed, maar ja, de mens zelf laat het soms vies achter,als ze even niet omkijken. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaar en personeel, kom hier zeker nog terug.
Mening nr: 56436
Datum: 01-07-2012
Geplaatst door:     Stuur Mevr. elisa een e-mail over Camping Les Genêts D'Or
Periode:april - juni  2012
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:6
Wij zijn net terug van een paar dagen op deze camping te hebben gestaan. De mensen om ons heen waren allemaal enthousiast over de camping. Wij vonden het wat minder. Het sanitair vond ik niet schoon en het zwembad was veel te klein en veel te warm. Van een frisse duik was geen sprake. De eigenaresse was bijzonder vriendelijk, dus daar lag het niet aan. Wij willen toch meer luxe op een camping. Dus mooier sanitair en zwembad. Maar gezien het enthousiasme van de anderen om ons heen zegt dit misschien meer over ons. Maar als je wat meer luxe wil hebben, dan zou ik hier niet naar toe gaan.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2011 en eerder.

Uw mening over Camping Les Genêts D'Or
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig