Hoofdpagina
+ Campinggids
Totaal aantal plaatsen: 267 Hoogte: 1111 m
CampingID: 032515
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 64270
Datum: 18-08-2015
Geplaatst door: Fam. Colemont    Stuur Fam. Colemont een e-mail over Camping Domaine Loisirs de l'Ubaye
Periode:juli - augustus  2015
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:7
Faciliteiten:10
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Animatie / activiteiten:8
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Wij verbleven 7 nachten op deze camping. Mooie faciliteiten zoals , sportvelden , zwembad , wifi aan de bar , rivier langs de camping enz.. Het santair is goed en elke dag weer gepoetst. Afval wordt op de hoek van de campingstraatjes opgehaald. Bij aankomst krijg je geen warme ontvangst maar een grote map met alle info erin. voor ons voelde deze camping aan als een fabriek , probeer zoveel mogelijk winst te maken. Eten in het restaurant is te duur voor wat je krijgt. Jammer dat we bij ons vertrek €15 aangerekend kregen omdat we een dag vroeger vertrokken. Gezien we een dag vroeger waren toegekomen waren we 7 nachten verbleven zoals afgesproken. Veel west vlamingen in de leiding en als vaste camping gasten , voor sommige misschien een must maar wij zullen het vermijden in de toekomst.
Plus faciliteiten Min het ontvangst
Mening nr: 63482
Datum: 19-06-2015
Geplaatst door: Fam. Lotz   
Periode:april - juni  2015
Samenstelling: Senioren
Cijfers
Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Hygiëne v/h sanitair:10
Ontvangst:10
Faciliteiten:10
Accomodatie/Plaats:10
Comfort:10
Leiding v/d camping:10
Omgeving:10
Ze hebben lekkere drankjes Génépy, zeker aan te raden. Dit is een geneeskrachtig drankje tegen verkoudheid gemaakt van kruiden en smaakt voortreffelijk.
Plus Zeer behulpzaam en erg vriendelijk personeel en eigenaars,zeer net sanitair. Min Geen
Mening nr: 63097
Datum: 14-11-2014
Geplaatst door: Fam. Fennema    Stuur Fam. Fennema een e-mail over Camping Domaine Loisirs de l'Ubaye
Periode:juli - augustus  2014
Samenstelling: Gezin met tieners
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:9
Faciliteiten:7
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:7
Leiding v/d camping:9
Animatie / activiteiten:7
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Wij stonden met eigen caravan op de camping. Rustige camping in een prachtige omgeving. Vriendelijke eigenaren en medewerkers. Het sanitair is niet het nieuwste, maar wel netjes en schoon(als het wel vies is komt dit door sommige gasten). Een klein winkeltje om broodjes te halen. Het restaurant is geen luxe restaurant, maar het eten is prima en voor een redelijke prijs. Pubers zoeken elkaar op bij de ping-pong tafels en hebben een eigen plek bij de rivier. 's Avonds loopt de nachtwaker rond en de meeste jeugd weet wat ze wel en niet mogen en ze houden zich eraan. Supermarkten in de buurt. Wifi in de bar, maar als het druk is, wil het nog wel eens lastig zijn om verbinding te krijgen. Voor ons geen groot probleem. Het was voor ons dit jaar de 4e keer dat we op de camping stonden. Normaal gaan we graag ieder jaar naar een andere camping, maar de gemoedelijkheid op de camping en de omgeving zijn voor ons een goede reden om hier te blijven "hangen"
Plus De rust op de camping en de omgeving Min Het sanitair bij het zwembad wordt overdag ook door de zwembadgasten gebruikt en is daardoor nat
Mening nr: 59264
Datum: 11-07-2013
Geplaatst door: Dhr. J.Strijbosch    Stuur Dhr. J.Strijbosch een e-mail over Camping Domaine Loisirs de l'Ubaye
Periode:april - juni  2013
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Mooie grote plaatsen, waarvan vele aan de oever van de Ubaye. Wij waren er medio juni en jammer genoeg was toen de camping nog niet klaar. Het zwembad was nog leeg, de pingpongtafels zaten nog onder het stof, het winkeltje was nog dicht en sommige toiletgebouwen nog niet in bedrijf. Het hoofdtoiletgebouw was een labyrint, maar er was wel papier en het was schoon.Op de receptie was een broodservice en als je echt dicht bij het modem was kon je gratis internetten. Op de receptie werden vele talen gesproken. Een echte omgeving voor buitensporters: snelstromend water, vele cols om te fietsen en een prachtige wandelomgeving.
Mening nr: 58051
Datum: 04-09-2012
Geplaatst door: Fam. Rica    Stuur Fam. Rica een e-mail over Camping Domaine Loisirs de l'Ubaye
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
We komen net terug na bijna 2 weken op deze leuke camping te zijn geweest. Prima terrassencamping, sanitair netjes, wordt goed schoongehouden. Super campingpersoneel, spreken ook Nederlands, staan klaar om te helpen, advies te geven en een welkomsdrankje met video over de omgeving is de moeite waard. De rivier langs de camping stroomde wat snel, dus onze kinderen hebben alleen aan de kant mogen spelen. Als je hun vraagt wat ze het leukste vonden van de vakantie: het spelen in de rivier, dammetjes maken. De omgeving is werkelijk mooi, diverse collen (o.a. Col de la Bonette, de hoogste geasfalteerde weg in Europa), bergmarmotten bekijken bij Col de Larche, bibberen in het water onder aan de Cascade de Costeplane, markt in Barcelonette. Als de kinderen groter zijn, komen we zeker terug om meer te gaan wandelen in de omgeving. Fietsers kunnen ook zeker hun hart ophalen, maar ook zweefvliegers.
Mening nr: 57850
Datum: 24-08-2012
Geplaatst door: Fam. van Dijk    Stuur Fam. van Dijk een e-mail over Camping Domaine Loisirs de l'Ubaye
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Een fijne camping. Voor de kinderen (7,11 en 13) waren er volop Nederlandse leeftijdgenoten. Veel pingpongtafels en gezelligheid rondom het volleybalveld. En natuurlijk werd er een kampvuurtje bij de rivier gemaakt. De omgeving nodigt vooral uit tot sportief vermaak. Wij stonden achterop de camping, waar alleen tenten staan. Prima plekken. Geen last gehad van de weg. Kinderen vonden de verplichte strakke zwembroeken in het zwembad wel een minpuntje. Zwembad is 's ochtends het eerste halfuur alleen open voor banenzwemmers, hetgeen niet echt duidelijk vermeld staat en daarom nog wel eens voor wat onduidelijkheid zorgt.
Mening nr: 57764
Datum: 21-08-2012
Geplaatst door: Fam. CARMEN    Stuur Fam. CARMEN een e-mail over Camping Domaine Loisirs de l'Ubaye
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Deze zomer 2 weken op deze camping verbleven. Super verlof gehad omdat onze zonen van 14 en 16j zich prima vermaakt hebben. Heel wat sportactiviteiten (zijn sportief, maar doen nooit mee op een camping aan zoiets) en veel jeugd, wel meer Nederlandse jeugd en minder Vlaamse jeugd. Maar dat vinden ze niet erg. Warm weer, 's avonds lekker fris. En zoals al eerder vermeld, mooie omgeving om te wandelen, fietsen, autoritjes. Boodschappen niet verweg, maar gezellige stadjes niet in overvloed. Maar als onze pubers een goede vakantie hebben, dan is dit voor ons ook goed geslaagd. Kleine opmerking: het warm water in de douches is heel wisselvallig: soms niets van warm water, soms te warm. En een PLUIMPJE voor de uitbaters. Steeds paraat om je te helpen met info, tips, ... Zijn heel vriendelijk, evenals de jobstudenten.
Mening nr: 57382
Datum: 09-08-2012
Geplaatst door: Fam. Hogers    Stuur Fam. Hogers een e-mail over Camping Domaine Loisirs de l'Ubaye
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij hebben dit jaar met ons gezin (3 kinderen 14-15-17 jr) ruim 2 weken op deze camping doorgebracht. Er wordt veel georganiseerd om de kinderen te vermaken. Het is inderdaad een camping met veel Nederlandse gasten echter voor de kinderen was dit prima. Het is geen luxe camping, maar alles wordt keurig schoongehouden. Camping ligt aan een drukke doorgaande weg, waar hard wordt gereden. Er zijn voldoende winkels in de nabijheid voor de dagelijkse boodschappen. Het is een bijzonder mooie streek voor te fietsen (mooie cols) en te wandelen. Komen zeker een keer terug.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2011 en eerder.

Uw mening over Camping Domaine Loisirs de l'Ubaye
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig