HyperLink

Camping-Frankrijk.nl

Camping le Barralet★★★

Hoofdpagina
Favoriet
Totaal aantal plaatsen: 132 Hoogte: 53 m
CampingID: 645351
Adres: Chemin du Gres
Plaats: 30210 Collias Departement:Gard
Wifi beschikbaar Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan Huisdieren in verhuur toegestaan BBQ toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 1130km,
waarvan 1101km snelweg.
GPS coördinaten: 43.95662 / 4.48538
( 43° 57' 23.8'' N    4° 29' 7.4'' O )
Camping le Barralet in 30210 Collias Camping le Barralet is gelegen bij Collias aan de oevers van de Gorges des Gardon, in een regio dat grote aantrekkingskracht heeft op toeristen, men kan hier wandelen, kanoen, bergbeklimmen en mountainbiken, tevens zijn er talloze culturele pittoreske plaatsjes in de omgeving, en ligt de Middelandse zee op op 45 minuten rijden.
Cijfers van kampeerders *
3 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 5 9 6.7
Kwaliteit v/h sanitair 4 8 6.3
* over de jaren 2011 en later.
Verhuur en Reserveren bij:
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 57013
Datum: 31-07-2012
Geplaatst door:     Stuur Mevr. Sandra een e-mail over Camping le Barralet
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:4
Bij aankomst schrokken we van onze gereserveerde plaats, daar stond een verroest ijzeren afdakje! Wij met grote caravan en voortent konden daar niet staan, Receptie deed wel haar best, maar had het van tevoren moeten zeggen toen wij reserveerden. Wel andere plek gekregen, maar was vrij krap. Het sanitair stinkt en schoonmaken doen ze alleen met water sproeien, daarbij vergeten ze de muren en sop kennen ze al helemaal niet. Saaie camping voor ons, wij komen nooit meer terug!!! Wij kamperen al heel wat jaren, maar dit hadden wij nog nooit meegemaakt. Kampeerders opgelet met caravan!
Mening nr: 53482
Datum: 17-07-2011
Geplaatst door:     Stuur Fam. Jelle en Gerie Hitzert een e-mail over Camping le Barralet
Periode:  2011
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Ruim 2,5 week, vanaf 26 juni, met veel plezier op deze camping verbleven. Bij aankomst konden we zelf een aantal plekken aangeven waarna aangeven werd of deze beschikbaar waren. Prachtig gelegen op een rots boven de Gardon. Collias, met bakker, restaurants, winkeltjes op loopafstand (via een korte afdaling). Mooie plekken waarvan sommige een rieten afdakje hadden tegen de zon (was wel nodig). Mooi zwembad, met ook de laatste, drukkere, week voldoende ligbedden. Toezicht was, hoewel niet zichtbaar, voldoende! Mooie mix van nationaliteiten. Activiteiten op het terras, waar wij vlak bij stonden met onze tent, niet hinderlijk en nooit na half twaalf afgelopen. Kortom een plek om terug te komen!
Mening nr: 53465
Datum: 17-07-2011
Geplaatst door:     Stuur Fam. visser een e-mail over Camping le Barralet
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:7
De camping viel ons erg tegen. Het is een eind afdalen naar de rivier (niets voor kleine kinderen alleen). Dat kan langs 2 wegen. Via de ene afdaling kom je bij rotsen en moet je een heel eind lopen om het water in te kunnen. Via de andere kant kom je wel makkelijk het water maar echt lekker liggen op de rotsen is het niet (beetje viezig). Bovendien.. het water daar is ijskoud! Veel kouder dan andere rivieren waar we de afgelopen week hebben gezwommen. Verder is het heel druk met schreeuwerige jongeren met muziek omdat dit de plek is waar je via de openbare weg in het water kunt komen. Verder hadden wij 's nachts een paar keer last van muziek (tot diep in de nacht) en onze buren hielden ook na 11 uur 's avonds niet op met hardop praten. Het zwembad was erg vol, het terras en restaurant ongezellig en er was harde muziek. wij zaten in stacaravan die klein was, maar verder wel ok. Het animatieprogramma stelde niet veel voor (fitness, jeu de boule).
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.

Uw mening over Camping le Barralet
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig