HyperLink

Camping-Frankrijk.nl

Camping du Lac Kir

Hoofdpagina
Favoriet
Totaal aantal plaatsen: 121 Hoogte: 242 m
CampingID: 170167
Plaats: 21000 Dijon Departement:Côte d'Or
Wifi beschikbaar Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan Huisdieren in verhuur toegestaan BBQ toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 703km,
waarvan 684km snelweg.
GPS coördinaten: 47.31937 / 5.01220
( 47° 19' 9.7'' N    5° 0' 43.9'' O )
Camping du Lac Kir in 21000 Dijon Camping du Lac Kir is gelegen in het hart van de stad Dijon, op een aangename locatie, in een natuurlijke omgeving, vlakbij het Lac Kir.
Cijfers van kampeerders *
8 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 6 8 6.9
Kwaliteit v/h sanitair 3 8 5.1
* over de jaren 2011 en later.
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 59817
Datum: 07-08-2013
Geplaatst door:     Stuur Dhr. G. cornelussen een e-mail over Camping du Lac Kir
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:5
Als je schitterende stad Dijon wilt bezoeken heb je helaas niet meer keus. De camping is beneden peil. Hoewel de plaatsen goed zijn afgebakend en de elektra prima is is de camping onder niveau. De receptie is tussen 12.00 en 14.oo uur dicht. Dat is dus lang wachten in de brandende zoon voor de slagboom op een gevaarlijk punt. De camping blijkt onlangs van eigenaar te zijn veranderd. Hoofdgebouw nu dicht en melden in een container die daarvoor is geplaatst. Tel. nr. en mailadres uit kampeer gidsen klopt niet meer. Er is niks meer te eten. Alleen brood kan worden besteld dat pas om 8.30 uur afgehaald kan worden. Bij de receptie is enkel ijs te koop waarvoor diegene die aan de receptie zit naar het winkeltje moet en de receptie moet sluiten. Op drukke dagen is het om 14.00 uur bijna vechten voor je uitgezochte plekje. van de twee sanitair gebouwen is er maar een open en daarvan is de kwaliteit door zowel verouderde spullen als onvoldoende poetsen slecht. GEEN AANRADER ALS DIJON NIET EEN BEWUST DOEL IS!!!.
Mening nr: 58322
Datum: 06-10-2012
Geplaatst door:     Stuur Fam. johan een e-mail over Camping du Lac Kir
Periode:september - oktober  2012
Cijfers
Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:3
Het was alsof we 25 jaar teruggingen in de tijd wat het sanitair betreft, ronduit smerig. Terrein is wel mooi met mooie grote plaatsen en een ideale plek om Dijon te bezoeken, maar daarna maar weer snel verder gereden, ook is de camping gesloten tussen 12.00 en 14.00 uur, dus proberen om niet op die tijd aan te komen. Supermarkt op ongeveer 300 meter.
Mening nr: 57050
Datum: 01-08-2012
Geplaatst door:     Stuur Fam. Robers een e-mail over Camping du Lac Kir
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:3
Stadscamping midden in de stad Dijon. Een typisch doortrekkers camping. Erg leuk gelgen in Dijon, vlak bij het meertje Kir. Wifi aanwezig bij de receptie. Let op je moet vooruit betalen. Camping zelf is netjes met asfaltpaden en ruime plekken met heggen. 's Nachts hoor je het verkeer van de stad goed. Leuke uitvalsbasis om Dijon te bezoeken, wat een zeer mooie stad is! Echt de moeite waard. Sanitair is dramatisch, vies, oud en gewoon maar even niet douchen. We hebben hier 2 dagen gestaan.
Mening nr: 55347
Datum: 16-09-2011
Geplaatst door:     Stuur Dhr. Kees Besseling een e-mail over Camping du Lac Kir
Periode:september - oktober  2011
Cijfers
Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:4
Wij krijgen de kriebels van dit soort campings. Veel asfalt en afgebakende plaatsen. Oud sanitair. Dijon is deze periode een grote puinhoop en er is geen doorkomen aan. De hele stad ligt open wegens de aanleg van trambanen. Het park om de camping is prachtig.
Mening nr: 55138
Datum: 01-09-2011
Geplaatst door:     Stuur Mevr. Rina een e-mail over Camping du Lac Kir
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Voordat we bij de camping aankwamen, reden we langs het recreatiemeer. Dat ziet er schitterend uit. De camping ziet er netjes uit: duidelijk afgebekende plaatsen. Asfaltplaatsen voor campers en grasplaatsen voor tent of caravan. Wifi hotspot werkt prima rond de receptie/het restaurant. Er is een flink verschil in watertemperatuur van het douchewater: in het achterste gebouw is het water nog net lauw te noemen, terwijl het douchegebouw aan het begin water van een heerlijke temperatuur heeft. Het ziet er inderdaad wat gedateerd uit, maar het is goed schoon en daar gaat het uiteindelijk om. Bij het strandje van het meer zijn douches en toiletten, je kunt er iets te eten en drinken kopen, ligbedden en parasolletjes huren en er staan vrij te gebruiken kleedhokjes. Het geheel ziet er keurig uit. Persoonlijk vond ik het water van het meer niet echt aanlokkelijk, maar dat kwam waarschijnlijk omdat we hiervoor aan de Middellandse Zee stonden, waar het water kraakhelder was... Ook leuk om te doen is een stadswandeling. Bij het VVV kun je een boekje halen (Nederlands), waarin de 'uiltjesroute' staat met uitleg over de gebouwen e.d. Door het hele oude centrum liggen in de stoep pijltjes met een uiltje erop, zodat je precies weet hoe je moet lopen. Het beklimmen van de toren is zeker de moeite waard: prachtig uitzicht op de stad, maar ook op de prachtig geglazuurde daken.
Mening nr: 54774
Datum: 20-08-2011
Geplaatst door:     Stuur Mevr. Annie-tiek een e-mail over Camping du Lac Kir
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wat een verassende camping zo dicht bij de stad. Een leuke camping, met grote plaatsen, en zeker om de stad te bezoeken een aanrader. Op de fiets snel in de oude stad Dijon en ook het meer met zijn recreatiemogelijkheden en fietspad er om heen is snel en gemakkelijk te bezoeken. Sanitair wat verouderd maar een heerlijke douche, de watertemperatuur was vergelijkbaar met thuis en dat maak je niet vaak mee. Broodbestelservice, en internet prima!
Mening nr: 54014
Datum: 04-08-2011
Geplaatst door:     Stuur Mevr. M.de Crom een e-mail over Camping du Lac Kir
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:6
Deze camping is uitstekend geschikt om te overnachten als je op doortocht bent of als onderbreking om Dijon te bezoeken. Dijon is de moeite waard en het is een aanrader om daar lekker te gaan uit eten. Je kunt op de fiets of te voet naar het centrum. Prettig fietsen of lopen door het park achter de camping. 's Avonds stroomt de camping vol met mensen op doorreis, eind van de dag steeds complet (niet te laat aankomen dus). Ondanks de overvolle camping is het er 's avonds en 's nachts opvallend rustig en stil. De plaatsen zijn royaal. Het sanitair is oud, maar schoon en de douche is in ieder geval lekker warm.
Mening nr: 53530
Datum: 20-07-2011
Geplaatst door:     Stuur Fam. Ad & Marjon een e-mail over Camping du Lac Kir
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:5
Camping is geschikt voor een nacht of voor iets langer, omdat Dijon best een leuke stad is. Je wandelt 20 minuten door het park en je staat in het centrum! De camping stroomt gedurende de middag en avond behoorlijk vol, dus kom op tijd! De plekken zijn goed genoeg, maar het sanitair is erg oud en deed ons een beetje Oost-Duits aan. Grote ruimtes met een aantal wasbakken aan de wand. Een paar douches en een paar vervallen toiletten. Niet vies, maar wel erg oud. Restaurant niet geprobeerd, ga lekker eten in de stad! Daar is genoeg keus.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.

Uw mening over Camping du Lac Kir
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig