HyperLink

Camping-Frankrijk.nl

Camping Naturiste Oltra★★★★

Hoofdpagina
Favoriet
Totaal aantal plaatsen: 2546 Hoogte: 3 m
CampingID: 740912
Adres: 1, Rue des Nereides
Plaats: 34300 Le Cap d'Agde Departement:Herault
Wifi beschikbaar Buitenzwembad Naturistencamping Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan Verhuur van accomodatie Huisdieren in verhuur toegestaan BBQ toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 1229km,
waarvan 1187km snelweg.
GPS coördinaten: 43.30026 / 3.53142
( 43° 18' 0.9'' N    3° 31' 53.1'' O )
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 62848
Datum: 07-09-2014
Geplaatst door:     Stuur Dhr. RDB een e-mail over Camping Naturiste Oltra
Periode:juli - augustus  2014
Samenstelling: Alleen
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:3
Faciliteiten:7
Comfort:7
Leiding v/d camping:3
Omgeving:7
Prijs/kwaliteit verhouding:
5
Camping Oltra: Als je niet gereserveerd hebt, beginnen ze op zijn Frans met je kl... te spelen; dit wil zeggen, te voet 500m verder een 'contractje' gaan ophalen, terug te voet 500m naar het onthaal, je schuift terug aan bij de balie, daar vraagt ze een contract, maar je kreeg slechts een ticket met een standplaatsnummer, terug 500m naar de ingang van de camping, daar zegt de ander dat het ticket volstaat, het contract is voor morgen, terug 500m naar het onthaal en nu is het ticket plots wél voldoende, aan de ingang van de camping krijg ik dus een voorlopig plaatsje, waar ik zelfs m'n tent niet kan opstellen, slechts plaats voor een 2-pers.-tentje! De volgende dag een andere plaats gaan aanvragen, verhuizen, en dit terwijl er plaats zat is! Waarom er niet direct een goede plaats wordt gegeven is het raadsel, maar typisch Frans gekoeionneer! En dan al die regeltjes, en pasjes, en dan de prijs!? 38,50€ voor een tent en een auto per nacht! en je moet er om 10u af de dag van vertrek, zo niet bijbetalen! Zo was ik na 10u gaan verlengen voor een nacht en plots hadden ze mijn plaats al aan een ander doorgegeven en moest ik verhuizen! en dat terwijl er 100 plaatsen vrij waren! Ik weigerde, en na wat gediscussieer ging het dan toch, KAFKA LEEFT! hij woont in Frankrijk! Of denken ze echt dat ze DIEU zijn?
Plus Comfort Min Pesterijen van het bestuur, onthaal, bureaucratie...
Mening nr: 61457
Datum: 08-07-2014
Geplaatst door:     Stuur Fam. Dick en Brigitte een e-mail over Camping Naturiste Oltra
Periode:april - juni  2014
Samenstelling: Senioren
Wij komen al een aantal jaren op deze camping. Steeds erg gezellig, mooi weer, grote plekken. fijn naaktstrand, ook een erotisch strand voor de liefhebber. En het uitgaan in het naturisten dorp = prachtig. Veel mogelijkheden, parenclubs, paaldansen en gezellige cafes!! Wij gaan dit jaar nog een keer.
Plus vlak bij de zee Min wifi ontvangst is slecht. in april mei , Juni bij landwind erg veel last kleine muggen. jeuken erg.
Mening nr: 59795
Datum: 07-08-2013
Geplaatst door:     Stuur Dhr. C. P. een e-mail over Camping Naturiste Oltra
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:6
Verwelkoming niet vriendelijk. lange wachtrij bij aankomst, typisch franse mentaliteit. Als gaystel hadden wij een regenboogvlag hangen aan de caravan, plots bezoek van veiligheidspersoneel, met mededeling dat de vlag weg moet. Dit vinden wij erover, en discriminatie, terwijl 1 op 4 van de campinggasten er gay is. wij brengen niemand tot last met zo een vlag te hangen. Overdreven politieaanwezigheid op de camping, nog nooit zoiets gezien. 4 sterren niet waard, sanitair nog steeds niet helemaal ok
Mening nr: 59752
Datum: 05-08-2013
Geplaatst door:     Stuur Fam. Karin een e-mail over Camping Naturiste Oltra
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:6
3 weken op de camping verbleven we hadden een mooie schaduwrijke plaats met wateraansluiting .Wij maakten gebruik van de oudere douche en afwas ruimtes maar die haden altijd lauw water.Ook moest je bij deze wc`s zelf toiletpapier meenemen.Op de camping waren ook nieuwere gebouwen deze hadden wel warm water en toiletpapier.Wat ons erg opviel was dat veel mensen overdag gewoon gekleed waren of zelfs in zwembroek/bikinie op het strand waren.Op de camping zijn nu ook een aantal zeer luxe huisjes geplaatst met daarachter een net nieuw aangelegde zeer luxe midgetgolftuin.Deze was echter nog niet open ik weet niet of die voor alle campinggasten toegangkelijk is. Wij haden geen last van vliegjes. Op de camping was het na 24 uur stil om de dag was er animatie met muziek maar dat stopte om 24 uur.Voor ons is deze camping voor herhaling vatbaar.
Mening nr: 59237
Datum: 09-07-2013
Geplaatst door:     Stuur Fam. dick en brigitte een e-mail over Camping Naturiste Oltra
Periode:april - juni  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
weer 6 weken doorgebracht op deze camping. redelijk weer in in Mei, juni was wat beter, maar veel harde wind. en erg lastige steekvliegjes. dat is daar een plaag!! ze doen er niks aan. verdelgen zo mogelijk zijn. twas weer gezellig op het speciale strand. leuke dingen meegemaakt. leuke mensen getroffen!!. volgend jaar weer. s,avonds uitgaan in het naturisten dorp was ook geslaagd. gezellig en erotisch.
Mening nr: 56489
Datum: 04-07-2012
Geplaatst door:     Stuur Fam. dick en brigitte een e-mail over Camping Naturiste Oltra
Periode:april - juni  2012
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij zijn in mei en juni 2012 6 weken op de camping geweest. Prima, alles goed voor elkaar, MAAR... de zeer vele heeeel kleine steekvliegjes, zijn een kwelling!!!! zeker als je bezweet bent!! De bulten blijven zeker een week geweldig jeuken!!!.en niets helpt ertegen. Deze steekvliegjes geven alleen de overlast bij een aflandige wind, ze komen uit de moerasgebieden vlakbij. Bij zeewind geen enkele last op een enkele ,gewone mug na. Maar in juli en augustus zijn ze verdwenen.. Maar de uitgaansmogelijkheden in het naturistendorp maken veel goed! zeker als je van erotisch uitgaan houdt!!!! en het 'speciale' strand niet te vergeten. Prachtig voor de liefhebber. Hier kan en gebeurd alles!! wat je niet op een nederlands naaktstrand ziet. een aanrader voor de liefhebber!!! Maar let op!!! die kleine vliegjes dat is verschrikkelijk. wij kregen vorig jaar het advies om 3 maanden voordat je daar op de camping komt hier thuis vitamine B complex te slikken. nee dus, helpt niets!!!
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2011 en eerder.

Uw mening over Camping Naturiste Oltra
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig