Camping Municipal de Louhans-Châteaurenaud★★★

Hoofdpagina
Favoriet
Totaal aantal plaatsen: 60 Hoogte: 176 m
CampingID: 524540
Adres: Chemin de la Chapellerie
Plaats: 71500 Louhans Departement:Saône et Loire
Wifi beschikbaar Buitenzwembad Municipal camping Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan Huisdieren in verhuur toegestaan BBQ toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 805km,
waarvan 772km snelweg.
GPS coördinaten: 46.62286 / 5.21733
( 46° 37' 22.3'' N    5° 13' 2.4'' O )
Camping Municipal de Louhans-Châteaurenaud in 71500 Louhans Camping Municipal de Louhans-Châteaurenaud is gelegen aan de oevers van de rivier de Solnan, in het departement Saône et Loire. In de omgeving kan men diverse uitstapjes maken in een regio dat bekend staat om rijke culturele verleden zoals kastelen, wijnvelden etc.
Cijfers van kampeerders *
4 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 7 9 8.3
Kwaliteit v/h sanitair 7 9 7.8
* over de jaren 2011 en later.
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 58632
Datum: 20-01-2013
Geplaatst door:     Stuur Fam. Marc Defauw een e-mail over Camping Municipal de Louhans-Châteaurenaud
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Bij aankomst kregen wij een hartelijk onthaal. Plaats caravan deels op grind, deels op gras voor de voortent of de luifel. Zoals aangehaald in andere meningen, gratis Wifi en perfect sanitair. Kostprijs laag. Broodservice en bakker op loopafstand (500 meter). Wij konden genieten van een gratis avond franse chansons. Wekelijks is er ook een "pot d'acceuil", informatiemoment met vraag en antwoord, bijzonder interactief en uiteraard in het mooie frans. Verder deel ik de meningen van de vorige kampeerders. Besluit: een camping om steeds terug te komen voor meerdere dagen.
Mening nr: 57069
Datum: 02-08-2012
Geplaatst door:     Stuur Mevr. Irene1 een e-mail over Camping Municipal de Louhans-Châteaurenaud
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Bij aankomst was de slagboom dicht, maar de beheerder kwam ons gastvrij tegemoet gelopen. Eerst een kijkje op de camping was geen enkel probleem. Keurige plekken, naar keus met vooral schaduw (aan het water) of meer zon. Op de plaatsen grind en een stukje gras. Gratis wifi. Zwembad ligt pal naast de camping, gratis toegang voor campinggasten. Tevens bon voor korting op het museum in het oude Hospitaal met antieke apotheek. Louhans is een leuk stadje met 157 arcadebogen en een leuk aanbod van winkeltjes. Je krijgt een wandelroute uitgereikt bij aankomst. Het sanitair was licht verouderd, maar ruim en schoon. De afwasplekken brandschoon en met echt heet water. Vanaf de camping naar de Cascades van Herrisson gereden en Cirque de Baume. Beiden zeer de moeite waard. De markt op maandag is groot en gevarieerd, en met veel bezoekers. Vandaar de enorme parkeerterreinen naast het dorp. Vanaf de camping is het 5 minuten lopen naar het centrum. Per nacht betaalden we slechts 12,50 met 2 ps, electra en hond. Zonder hond is het maar 11,50. Op de plaats water, stroom en waterafvoer. Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 55540
Datum: 10-10-2011
Geplaatst door:     Stuur Fam. renaat een e-mail over Camping Municipal de Louhans-Châteaurenaud
Periode:september - oktober  2011
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
We waren op deze camping in sept 2011. Bij aankomst op zondag rond 15h stonden we voor een gesloten poort en was de "accueil" dicht. Gelukkig werden we zonder probleem, binnen gelaten door een 'reserve concierge' die op de camping verblijft. De camping is klein, mooi, schaduwrijk, bezit verharde wegen en water bij iedere standplaats en die zijn nog ruim ook! De prijzen zijn heel schappelijk, het sanitair is oud maar alles functioneert prima. Ook is er draadloos internet over een groot deel van het terrein... kwestie van in de buurt van de antenne te zitten...De echte gerant is in de loop van de dag met ons komen kennis maken, is zeer vriendelijk EN behulpzaam. Conclusie: de camping is een aanrader, de maandagmarkt in Louhans is uniek, het stadje en de regio zijn een reis waard.
Mening nr: 53282
Datum: 03-07-2011
Geplaatst door:     Stuur Fam. Jan een e-mail over Camping Municipal de Louhans-Châteaurenaud
Periode:april - juni  2011
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Rustige redelijk geprijsde municipal camping aan brede visrivier. Gelegen naast groot gemeentelijk zwembad (juli en augustus vrij toegankelijk voor campinggasten, overige maanden beperkt in het weekend open). Camping ligt vlakbij het voetbalstadion (geen last van). Camping heeft keurig sanitair en prima horizontale plaatsen op grind. Stadje heeft een Elzasser uitstraling en komt gezellig over met terrassen en arcade's. (5 minuten wandelen van camping, binnendoor onder spoorbrug naast rivier snel bereikbaar). Stadje heeft een enorme weekmarkt en op zaterdag aan andere zijde gelegen kleine markt langs de straat.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.

Uw mening over Camping Municipal de Louhans-Châteaurenaud
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig