HyperLink

Camping-Frankrijk.nl

Camping Ardèche Camping★★★★

Hoofdpagina
Favoriet
Totaal aantal plaatsen: 166 Hoogte: 243 m
CampingID: 621548
Adres: Chemin du Camping
Plaats: 07000 Privas Departement:Ardèche
Camping Qualité label Wifi beschikbaar Waterglijbaan Overdektzwembad Verwarmd zwembad Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan Huisdieren in verhuur toegestaan BBQ toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 1031km,
waarvan 998km snelweg.
GPS coördinaten: 44.72536 / 4.59855
( 44° 43' 31.3'' N    4° 35' 54.8'' O )
Camping Ardèche Camping in 07000 Privas Privas is een stad op het land, ver van de drukte van de grote toeristische centra van de Ardèche. De in deze bekende streek gelegen Ardèche Camping is een centraal vertrekpunt voor al uw excursies. In de omgeving : de rivier de Ardèche afzakken, canyoning, bergbeklimmen, in grotten afdalen, boomklimmen, trektochten maken en mountainbiken.
Cijfers van kampeerders *
3 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 4 9 6.3
Kwaliteit v/h sanitair 6 7 6.3
* over de jaren 2011 en later.
label
Verhuur en Reserveren bij:
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 57460
Datum: 12-08-2012
Geplaatst door:     Stuur Fam. de wert een e-mail over Camping Ardèche Camping
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:6
De camping ligt "midden" in het stadje Privas. Vanuit je tuinstoel kijk je op de flatgebouwen uit. Persoonlijk vinden wij dit als stadsmensen niet prettig. Rijd je 1000 km naar Zuid-Frankrijk en sta je alsnog midden in de stad. De camping en het sanitair zijn ook enkele jaren oud en dat is te zien. Al deze -punten worden niet gecompenseerd door andere +punten Al bij al een camping waar wij nooit zullen terugkeren en zullen toekomstige bezoekers ook attenderen op de -punten en de "bijzondere" ligging.
Mening nr: 55079
Datum: 29-08-2011
Geplaatst door:     Stuur Fam. Jer een e-mail over Camping Ardèche Camping
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
Erg leuke camping hebben het erg naar ons zin gehad leuke eigenaren. Rivier en zwembad leuk voor onze jongens. Deze camping is zeker een aanrader. Mooi weer, wat wil je nog meer.
Mening nr: 54864
Datum: 22-08-2011
Geplaatst door:     Stuur Fam. Fam Emmen een e-mail over Camping Ardèche Camping
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:6
Wij zijn duidelijk minder te spreken over deze camping en ook de beheerder. Enige vorm van rust is hier niet te vinden. En ja 1 van de 2 sanitair gebouwen is nieuw, maar op z'n frans. Net niet dus: te weinig capaciteit geen continu warm water maar afwisselend koud en (te) heet. Het andere sanitair gebouw is echt niet meer van deze tijd. Veel te krappe douches en het ziet er ook niet meer uit. Wij hadden bij het boeken gevraagd om een rustige plaats ivm onze kleine kinderen. Bij aankomst bleken we echter de meest luidruchtige plek van de hele camping te hebben: naast de twee springkussens, het zwembad, de kidsclub en vlakbij de bar, waar een paar keer per week 's avonds veel lawaai vandaan komt. (Op deze camping is een groot scherm met harde muziek van een DVD ook animatie....) Dit terwijl diverse mensen die na ons geboekt hadden wel rustige plekken hadden gekregen in dezelfde periode. Wij spraken de beheerder hierop aan werd ie kwaad en liep uiteindelijk schouderophalend weg, wat een arrogante (franse) kwast. De beheerders hadden bij boeking natuurlijk moeten melden dat we deze plek zouden krijgen. We hadden immers specifiek gevraagd om een rustige plek ivm onze 1,5 jaar oude jongste dochter. Uiteindelijk hebben we na veel aandringen bij zijn vrouw de volgende dag een andere plek weten te regelen die wel goed was. Maar die man, wat een nare vent. Hij heeft ons de hele vakantie boos aangekeken of genegeerd, op 2 keer na. Een keer toen hij dacht op het terras iets aan ons te kunnen verdienen en een keer toen onze auto op een lege plaats geparkeerd stond. Toen kwam hij met zo'n opgestoken vingertje naar ons toe. Not good, not good, zei hij. Hij had natuurlijk ook gewoon even kunnen vragen of we de auto wilden weghalen. Camping op zich is wel aardig aangelegd, maar als je er heen gaat zorg dan dat je zover mogelijk achterop komt te staan bij het nieuwe sanitairgebouw. Verder: het zwembad was veel te klein voor deze camping. Kinderen springen constant bovenop elkaar omdat het gewoon te vol was. Er ligt ook nog een drukke weg langs de camping waarvan het geluid constant aanwezig is. Ons advies: er zijn genoeg andere leukere en betere campings in de Ardeche, sla deze over.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.

Uw mening over Camping Ardèche Camping
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig