Hoofdpagina
+ Campinggids
Totaal aantal plaatsen: 425 Hoogte: 35 m
CampingID: 234904
Adres: Route de La Bouverie
Plaats: 83480 - Puget sur Argens Departement:Var Wifi beschikbaar Waterpark Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan Verhuur van accomodatie
Afstand vanaf Utrecht: 1298km,
waarvan 1281km snelweg.
GPS coördinaten: 43.47095 / 6.66179
( 43° 28' 15.4'' N    6° 39' 42.4'' O )
Camping Parc Saint James - Oasis in 83480 Puget sur ArgensCamping Parc St. James Oasis ligt landinwaarts van de kust (Côte d'Azur ) in de nabijheid van Fréjus en St-Raphaël, en ook Ste
  • Maxime en St-Tropez liggen binnen handbereik. Een fijne plek en een fijne familiecamping om uw vakantie door te brengen.
U hoeft camping Parc St. James Oasis eigenlijk niet af want alles is er, zoals een schitterend verwarmd zwembadencomplex van ruim 500 m² ! Zelfs als u niet van zwemmen houdt zult u het hier wel volhouden en voor de kinderen is het natuurlijk iedere keer een feestje als ze naar dit zwembad mogen. Ook zijn er veel leuke winkeltjes op camping Parc St. James Oasis.

Er is veel groen op deze camping in Frankrijk, zoals eiken en pijnbomen, en rondom het centrale plein ligt een gezellig Provençaals dorp met horeca
  • en sportvoorzieningen, fitness, disco, gamehoek, een hindernisbaan, noem maar op. Ook zijn er tal van shows, entertainment en andere vormen van vermaak. Nee, vervelen is er niet bij op camping Parc St. James Oasis!
Parc St. James Oasis is een vriendelijke familiecamping waar alles is ingericht voor een geslaagde vakantie! Vooral de kinderen worden behandeld als een koning. De Mini-Club organiseert spelletjes, make-upwedstrijden, creatieve activiteiten en sportwedstrijden.

De Côte d'Azur is een prachtige plek om te verkennen. De beroemde leuke kustplaatsen met hun kleurrijke haventjes. Maak eens een boottocht naar de 'Gouden Eilanden', bijvoorbeeld Porquerolles waar u heerlijk kunt fietsen. Dagtochtjes naar Nice en Monaco zijn hartstikke leuk. Maar vergeet ook het binnenland niet. Wat dacht u van de Gorges du Verdon, het toeristische Grasse of het bergachtig gebied van het Massif des Maures? Of een pretpark, waterpark of dierenpark? Keuze genoeg!
Er zijn over deze camping geen meningen geplaatst die betrekking hebben op de periode van 2013 en later. Klik hier voor meningen van voor 2013.

Uw mening over Camping Parc Saint James - Oasis
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig