HyperLink

Camping-Frankrijk.nl

Castel Domaine de Massereau★★★★★

Hoofdpagina
Favoriet
Totaal aantal plaatsen: 120 Hoogte: 46 m
CampingID: 178264
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 62996
Datum: 28-09-2014
Geplaatst door:     Stuur Fam. Assen een e-mail over Castel Domaine de Massereau
Periode:juli - augustus  2014
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Animatie / activiteiten:8
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Camping met ongeveer 150 plaatsen (kampeerplaatsen en verhuur). Leuk opgesteld, zeer ruime kampeerplekken. Fijne, rustige camping. Kleinschalige animatie, voor pubers denk ik minder geschikt. Zwembad met glijbanen, groene ligweide en ruime speeltuin. Restaurant is zeer goed en in de omgeving is erg veel te doen. De camping ligt aan een vrijliggend fietspad (voie verte), ook met jonge kinderen fiets je zo naar het dorpje Sommieres. Nimes is ongeveer 25 km en via het fietspad fiets je daar ook "zo" naar toe. Camping was verder schoon, sanitair ook, altijd warm water, geen wc-brillen, wel wc-papier. Toezicht in het zwembad, maar er mocht genoeg, was niet heel streng. Shorts in het zwembad verboden.
Mening nr: 61333
Datum: 29-06-2014
Geplaatst door:    
Periode:april - juni  2014
Samenstelling: (Echt)paar
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Hebben hier in Juni 2014 drie nachten gestaan, ligt ook aan een heele leuke fietsroute van heen en terug ca 42 km.
Plus Mooi Domaine dicht bij NimesHeel goed restaurant
Mening nr: 60490
Datum: 15-09-2013
Geplaatst door:     Stuur Dhr. Luc een e-mail over Castel Domaine de Massereau
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij zijn deze zomer voor de tweede keer op deze camping geweest (eerder in 2011) en wij begrepen dat in het 2012 seizoen de kwaliteit van de camping wat achteruit was gegaan. In het 2013 seizoen zijn daar maatregelen op genomen op de inzet van het personeel en wij vonden dat alles prima werd verzorgd: van de continue schoonmaak van het sanitair tot aan het onderhoud van de beplantingen. De plekken zijn erg ruim en variëren van volledig in de zon tot zeer schaduwrijk. Door de langgerekte vorm van de camping is het een stukje lopen van de verder weg gelegen plekken naar het zwembad en de speeltuin. De animatie is Nederlandstalig en met name gericht op de kleinere kinderen. Zwembad is erg populair, en de speeltuin erg uitgebreid. In een straal van een uur rijden is in de omgeving enorm veel te doen: steden, dorpjes, stranden, grotten, etc.
Mening nr: 59764
Datum: 06-08-2013
Geplaatst door:     Stuur Mevr. jeanne een e-mail over Castel Domaine de Massereau
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
niet te grote camping, plm. 120 plaatsen, mix van tenten, caravans, mobilhomes/huisjes. Mooi aangelegd en goed verzorgd. Schoon sanitairgebouw. We hadden voor onze tent een supergrote plek, onder de bomen, van meer dan 200 m2. 2 zwembaden, 1 met en 1 zonder gljibanen, veel ligstoelen. Groot grasveld erbij. Hieraan lagen restaurant, bar en winkeltje. In winkeltje best veel verkrijgbaar. Brood op bestelling. Lekker eten in restaurant, maar idd ontzettend veel, hou daar rekening mee! Dorpje op loop en fietsafstand. Sommieres overdag levendig, 's avonds uitgestorven helaas. Maar op 1 plein wat cafe's en restaurantjes open, ook aan 't water een paar. In de omgeving goed fietsen op voie verte, verder alleen op grotere afstand iets te bekijken. Nimes, Montpellier, Uzes, Pont du Gard, Aigues Mortes Heel vriendelijk personeel!
Mening nr: 59599
Datum: 29-07-2013
Geplaatst door:     Stuur Fam. Kuipers een e-mail over Castel Domaine de Massereau
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Deze zomer voor het derde opeenvolgende jaar naar Massereau geweest. De camping is prachtig gelegen in een eikenbos nabij wijngaarden. De aspecten, die ons erg aanspreken, zijn de kleinschaligheid, rust, zeer ruime plaatsen, relaxte sfeer en de absolute klantvriendelijkheid (steeds met een glimlach). De camping is de afgelopen winter uitgebreid met een multi-sportveld en meerdere speltoestellen. Zwembad met glijbanen heeft een grote aantrekkingskracht. Groot voordeel is de ruime ligweide naast het zwembad, dit vonden wij rustiger dan direct aan het zwembad (en meer schaduw). Een vrijliggend fietspad (voie verte) doorkruist de camping en is ideaal voor hardlopen/skaten/fietsen. Het restaurant op de camping (La Source) is aan te bevelen. De kaart biedt een ruime keuze en de gerechten zijn smaakvol. Op drukke avonden kan de bedieningstijd wel wat oplopen. Uiteraard worden hier de wijnen van het Domaine geserveerd. Opmerkelijk is, dat dit voorjaar een elektrisch hekwerk rondom de camping is aangelegd. De afgelopen winter is de camping namelijk behoorlijk kaalgevreten door wilde zwijnen, met name het gedeelte tussen het restaurant en het zwembad. Wij vinden de camping absoluut een aanrader, met name voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.
Mening nr: 58475
Datum: 23-11-2012
Geplaatst door:     Stuur Fam. Stulp een e-mail over Castel Domaine de Massereau
Periode:april - juni  2012
Cijfers
Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij hebben in de maand april twee weken op deze camping gestaan. In onze ervaring is het vrij zeldzaam, dat in het vroege voorseizoen alle voorzieningen (zwembad, winkel, restaurant, cafetaria) volop draaien. Hier was dat wel het geval. Petje af!! Prima kok in het restaurant. Wij hadden een mooie en zonnige plaats. Het sanitair werd fanatiek schoongehouden. Enig minpuntje: het op zichzelf fraaie toiletgebouw is aan alle kanten open, waardoor de wind bij het douchen langs je kuiten blies. Sommieres is een prachtig stadje en in de omgeving is o.a. via de Voie Verte, uitstekend te fietsen.
Mening nr: 58228
Datum: 21-09-2012
Geplaatst door:     Stuur Mevr. J. Tuijp een e-mail over Castel Domaine de Massereau
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Prachtige camping met ruime plaatsen. Omdat wij een grote caravan (7m) hebben was het wel even passen en meten, maar naast de voortent ,auto en het tentje hadden we nóg giga veel ruimte. Ook het feit, dat ieder een eigen waterpunt heeft, is erg prettig. Je kon iedere dag lekker brood bestellen, alleen het supermarktje stelde niet veel voor. Ondanks dat het zewmbad niet groot is, hebben onze kinderen zich er erg goed in vermaakt. De ligweide naast het zwembad is echt ideaal. Je kon altijd schaduw opzoeken door de vele bomen. Het eten in het restaurant was top, maar wel erg veel. Kortom een echte aanrader.
Mening nr: 57364
Datum: 09-08-2012
Geplaatst door:     Stuur Fam. Marc Kuipers een e-mail over Castel Domaine de Massereau
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:9
In juli/augustus voor de tweede keer (na 2011) naar deze camping geweest. De ligging is perfect (2 km buiten Sommieres) en de plaatsen zijn over het algemeen zeer ruim. Bij aankomst bleek, dat we een andere plaats kregen toegekend dan bevestigd bij de boeking, maar deze was niet minder. We vonden het opvallend, dat er midden in het hoogseizoen nogal veel kleine kinderen (tot 5 jaar) waren, het aandeel NL is circa 60%-70%. De camping kent een hoogteverschil, achteraan sta je praktisch in het bos en is het koeler dan vooraan. De ontvangst op de camping is zeer hartelijk, over het algemeen is het personeel erg vriendelijk en attent. Voordeel vinden wij, dat je op deze camping ook buiten het zwembadterrein op de ligweide kunt liggen. Bij het zwembad is het overwegend rustig, behalve tussen 15:00 en 18:00. Het restaurant op de camping biedt een gevarieerde keuze en de porties zijn ontzettend groot (tegen het lachwekkende aan). Een driegangen menu naar binnen werken lukt dus ook niet. Bij aankomst krijg je een voucher voor een gratis fles wijn (van de eigen domaine) in het restaurant. Restaurant is gunstig gelegen, kinderen kunnen tussendoor even uitleven op trampoline of tafeltennis. De voie verte (vrijliggend fietspad over de voormalige spoorbaan tussen Sommieres en Nimes) doorkruist de camping, dit is ideaal voor hardlopers (zoals ik), maar ook voor wielrenners of skaters. Elke ochtend rond 9:00 uur kom je hier veel campinggasten sportend tegen. Er is kleinschalige kinderanimatie onder leiding van een Nederlands meisje.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2011 en eerder.

Uw mening over Castel Domaine de Massereau
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig