HyperLink
Camping-Frankrijk.nl
Hoofdpagina
+ Campinggids
Totaal aantal plaatsen: 149 Hoogte: 46 m
CampingID: 178264
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 64531
Datum: 19-09-2015
Geplaatst door: Mevr. Ilvy    Stuur Mevr. Ilvy een e-mail over Camping Domaine de Massereau
Periode:juli - augustus  2015
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:7
Ontvangst:9
Faciliteiten:9
Accomodatie/Plaats:10
Comfort:8
Leiding v/d camping:9
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
In augustus hebben we 2 weken op deze camping gestaan met onze eigen caravan, 2 dochters en hond. We hadden een hele mooie, grote plaats met veel schaduw. De camping is niet heel groot, daarom heerst er een zekere rust, wat wij heel fijn vinden. Zeker een aanrader om er met een hond naartoe te gaan, je hebt er eindeloze uitlaatmogelijkheden voor de hond. Vanaf de camping kan je ook wandelen of fietsen naar Sommières. In de omgeving veel te zien. Goede broodservice op de camping. Winkeltje beperkt aanbod. Heerlijke pizza's en frietjes. Ligveld rondom zwembad ook pluspunt, rond het zwembad zelf erg op elkaar geplakt! Heel vriendelijk personeel. 1 nadeel vonden wij, dat was de hygiëne van het sanitair. Er waren ' s avonds heel vaak erg vieze wc's, die werden pas de dag nadien om 10u gepoetst. Dat is te laat! Eingelijk zouden ze die 's morgens vroeg moeten poetsen, zodat ze netjes zijn als de mensen opstaan.
Plus Mooie, afgebakende plaatsen met voldoende schaduwGoede uitlaatmogelijkheden voor de hond Min Hygiëne van het sanitair kon beter, zeker voor een 5 sterren camping
Mening nr: 63868
Datum: 29-07-2015
Geplaatst door: Dhr. Johan (webmaster)    Stuur Dhr. Johan (webmaster) een e-mail over Camping Domaine de Massereau
Periode:juli - augustus  2015
Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 63457
Datum: 14-06-2015
Geplaatst door: Fam. Anke    Stuur Fam. Anke een e-mail over Camping Domaine de Massereau
Periode:april - juni  2015
Samenstelling: (Echt)paar
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Faciliteiten:9
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:9
Leiding v/d camping:9
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
9
Wij hebben ons zeer thuis gevoeld op deze camping. Prachtig aangelegd. Veel bomen voor de schaduw. Heb je zeker in de zomer hard nodig. Restaurant met prima eten. Sanitair keurig, werd de hele dag door gepoetst en gecheckt. Erg aardig personeel, altijd een groet en een glimlach. Door omstandigheden kwamen wij laat aan, de winkel was al gesloten en zij deden hem toch nog even open, zodat we iets te eten konden kopen. Het restaurant was die avond nl volgeboekt. Vers brood werd nog geregeld, echt top! Op loopafstand van een schattig dorpje. De omgeving vonden wij niet bijzonder (qua natuur) Het is er natuurlijk een grote periode van het jaar erg warm, dus dor en droog. Wel 25 km van de Middellandse zee, heerlijk voor wat verkoeling. Kortom een aanrader!
Plus Comfortabele camping met goede sfeer. Min Geen
Mening nr: 63337
Datum: 14-05-2015
Geplaatst door: Mevr. Annette    Stuur Mevr. Annette een e-mail over Camping Domaine de Massereau
Periode:april - juni  2015
Samenstelling: Gezin met tieners
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
We hebben een huisje gehuurd. We konden er meteen in toen we aankwamen, ook al was het nog geen 15.00 u. Het is geen grote camping. Het is er erg rustig. Het restaurant werd ons aangeraden en dat was zeker de moeite waard. Het was heerlijk. Het restaurant is half open. Het terras ziet er ook uitnodigend uit. Het dorp is op loop-afstand. Er is veel te zien in de omgeving.Het strand is een half uur rijden en er is veel parkeerruimte bij het strand. Het zijn grote zandstranden. Er zijn 3 supermarkten in het dorp en tijdens de uitstapjes kom je ook heel veel supermarkten tegen. We willen zeker nog wel een keer naar deze camping terug voor de omgeving, de grote stranden op een half uur rijden van de camping, de grootte van de plaats en zowel zon als schaduw en de rust en de netheid van de camping. De meeste indruk hebben de flamingo's in de Camargue gemaakt.
Plus Rustige schone camping met genoeg faciliteiten en vriendelijke medewerkers. Min Waren er voor ons niet
Mening nr: 62996
Datum: 28-09-2014
Geplaatst door: Fam. Assen    Stuur Fam. Assen een e-mail over Camping Domaine de Massereau
Periode:juli - augustus  2014
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Animatie / activiteiten:8
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Camping met ongeveer 150 plaatsen (kampeerplaatsen en verhuur). Leuk opgesteld, zeer ruime kampeerplekken. Fijne, rustige camping. Kleinschalige animatie, voor pubers denk ik minder geschikt. Zwembad met glijbanen, groene ligweide en ruime speeltuin. Restaurant is zeer goed en in de omgeving is erg veel te doen. De camping ligt aan een vrijliggend fietspad (voie verte), ook met jonge kinderen fiets je zo naar het dorpje Sommieres. Nimes is ongeveer 25 km en via het fietspad fiets je daar ook "zo" naar toe. Camping was verder schoon, sanitair ook, altijd warm water, geen wc-brillen, wel wc-papier. Toezicht in het zwembad, maar er mocht genoeg, was niet heel streng. Shorts in het zwembad verboden.
Mening nr: 61333
Datum: 29-06-2014
Geplaatst door: Fam. Bausler   
Periode:april - juni  2014
Samenstelling: (Echt)paar
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Hebben hier in Juni 2014 drie nachten gestaan, ligt ook aan een heele leuke fietsroute van heen en terug ca 42 km.
Plus Mooi Domaine dicht bij NimesHeel goed restaurant
Mening nr: 60490
Datum: 15-09-2013
Geplaatst door: Dhr. Luc    Stuur Dhr. Luc een e-mail over Camping Domaine de Massereau
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij zijn deze zomer voor de tweede keer op deze camping geweest (eerder in 2011) en wij begrepen dat in het 2012 seizoen de kwaliteit van de camping wat achteruit was gegaan. In het 2013 seizoen zijn daar maatregelen op genomen op de inzet van het personeel en wij vonden dat alles prima werd verzorgd: van de continue schoonmaak van het sanitair tot aan het onderhoud van de beplantingen. De plekken zijn erg ruim en variëren van volledig in de zon tot zeer schaduwrijk. Door de langgerekte vorm van de camping is het een stukje lopen van de verder weg gelegen plekken naar het zwembad en de speeltuin. De animatie is Nederlandstalig en met name gericht op de kleinere kinderen. Zwembad is erg populair, en de speeltuin erg uitgebreid. In een straal van een uur rijden is in de omgeving enorm veel te doen: steden, dorpjes, stranden, grotten, etc.
Mening nr: 59764
Datum: 06-08-2013
Geplaatst door: Mevr. jeanne    Stuur Mevr. jeanne een e-mail over Camping Domaine de Massereau
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
niet te grote camping, plm. 120 plaatsen, mix van tenten, caravans, mobilhomes/huisjes. Mooi aangelegd en goed verzorgd. Schoon sanitairgebouw. We hadden voor onze tent een supergrote plek, onder de bomen, van meer dan 200 m2. 2 zwembaden, 1 met en 1 zonder gljibanen, veel ligstoelen. Groot grasveld erbij. Hieraan lagen restaurant, bar en winkeltje. In winkeltje best veel verkrijgbaar. Brood op bestelling. Lekker eten in restaurant, maar idd ontzettend veel, hou daar rekening mee! Dorpje op loop en fietsafstand. Sommieres overdag levendig, 's avonds uitgestorven helaas. Maar op 1 plein wat cafe's en restaurantjes open, ook aan 't water een paar. In de omgeving goed fietsen op voie verte, verder alleen op grotere afstand iets te bekijken. Nimes, Montpellier, Uzes, Pont du Gard, Aigues Mortes Heel vriendelijk personeel!
Mening nr: 59599
Datum: 29-07-2013
Geplaatst door: Fam. Kuipers    Stuur Fam. Kuipers een e-mail over Camping Domaine de Massereau
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Deze zomer voor het derde opeenvolgende jaar naar Massereau geweest. De camping is prachtig gelegen in een eikenbos nabij wijngaarden. De aspecten, die ons erg aanspreken, zijn de kleinschaligheid, rust, zeer ruime plaatsen, relaxte sfeer en de absolute klantvriendelijkheid (steeds met een glimlach). De camping is de afgelopen winter uitgebreid met een multi-sportveld en meerdere speltoestellen. Zwembad met glijbanen heeft een grote aantrekkingskracht. Groot voordeel is de ruime ligweide naast het zwembad, dit vonden wij rustiger dan direct aan het zwembad (en meer schaduw). Een vrijliggend fietspad (voie verte) doorkruist de camping en is ideaal voor hardlopen/skaten/fietsen. Het restaurant op de camping (La Source) is aan te bevelen. De kaart biedt een ruime keuze en de gerechten zijn smaakvol. Op drukke avonden kan de bedieningstijd wel wat oplopen. Uiteraard worden hier de wijnen van het Domaine geserveerd. Opmerkelijk is, dat dit voorjaar een elektrisch hekwerk rondom de camping is aangelegd. De afgelopen winter is de camping namelijk behoorlijk kaalgevreten door wilde zwijnen, met name het gedeelte tussen het restaurant en het zwembad. Wij vinden de camping absoluut een aanrader, met name voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2012 en eerder.

Uw mening over Camping Domaine de Massereau
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig