HyperLink

Camping-Frankrijk.nl

Camping Domaine De La Yole★★★★★

Hoofdpagina
Favoriet
Totaal aantal plaatsen: 1294 Hoogte: 7 m
CampingID: 712093
Adres: Avenue des Mediterranee
Plaats: 34350 Valras Plage Departement:Herault
Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Verwarmd zwembad Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan Huisdieren in verhuur toegestaan BBQ toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 1236km,
waarvan 1196km snelweg.
GPS coördinaten: 43.23657 / 3.25972
( 43° 14' 11.6'' N    3° 15' 35.0'' O )
Camping Domaine De La Yole in 34350 Valras Plage Domaine La Yole is op de eerste plaats, een 5 sterren Camping & Lodge en wordt al 40 jaar door jong en oud gewaardeerd. Met de tent of in een comfortabele accommodatie, een ieder kan zich vinden in de kwaliteiten van dit uitzonderlijke en speciaal opgerichte vakantieoord aan de Middellandse zee. Domaine La Yole streeft ernaar om alle wensen voor een heerlijke vakantie waar te maken:waterpretpark, speelterreinen, bar en restaurant, speelautomaten en diverse activiteiten, kinderboerderij met restaurant waar groente en fruit van eigen bodem in smaakvolle mediterrane recepten verwerkt worden
Cijfers van kampeerders *
8 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 6 8 7.1
Kwaliteit v/h sanitair 3 7 6.3
* over de jaren 2011 en later.
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 61470
Datum: 09-07-2014
Geplaatst door:     Stuur Fam. Wassink een e-mail over Camping Domaine De La Yole
Periode:april - juni  2014
Samenstelling: (Echt)paar
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:7
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Leiding v/d camping:3
Animatie / activiteiten:8
Omgeving:6
Wij komen al best lang op deze camping en zien dat de nieuwe directie allerlei verslechteringen doorvoert. Om te beginnen de enorme prijsverhogingen van de staanplaatsen en de huurcaravans, waardoor in het voorseizoen de boel leeg staat of bijna leeg. Dan het WIFI wat tot en met 2013 prima was. Daar hebben ze nu veel versterkers weggehaald, waardoor je op veel plaatsen GEEN bereik meer hebt maar wel €17,00 per week vragen. Verder hebben ze ineens ROAN verboden nog gebruik te maken van schotelantennes, waardoor de huurders zeer kort van te voren te horen kregen, dat ze niet meer naar de TV konden kijken. Dat, terwijl het niet vermeld stond in de brochure. We noemen dat de spelregels tijdens de wedstrijd veranderen. Verder hebben ze hele dure comfortplaatsen ingericht op een kale zandvlakte zonder privacy, maar wel veel extra betalen. Veel van de vaste gasten, die elk voorjaar aanwezig waren komen niet meer terug. Ik durf te wedden, dat in 2015 de prijzen naar beneden gaan, maar dan is het te laat. Jammer voor het personeel, wat enorm te lijden heeft van het directie beleid.
Plus Op het oude gedeelte volop natuur aanwezig ( bomen, struiken, heggen en bloemen ) Min Het beleid van de huidige directeur.
Mening nr: 59587
Datum: 29-07-2013
Geplaatst door:     Stuur Mevr. Sandra een e-mail over Camping Domaine De La Yole
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hele grote rumoerige camping, alleen in siesta tijd is het vrij stil op de camping. De animatie ( 's avonds ook voor de volwassenen) van de camping zelf stopt om 23.15/23.30, maar daarna hoor je de disco's van de omliggende campings.Wat erg lastig is is dat de toiletgebouwen om 23.30 afgesloten worden en dat er daarna alleen 2 buitenom wc's per gebouw beschikbaar zijn voor 's nachts.(dit is waarschijnlijk om overlast van jongeren in de wc gebouwen te voorkomen). Onze kinderen (14 en 16 jaar) hebben zich prima vermaakt. Het strand is bereikbaar via een breed pad en is ongeveer 500 meter lopen vanaf de camping. Een hond mag (officieel) niet op het strand komen. De plaatsen zijn vrij ruim met voldoende schaduw, wij zaten in het deel menthe.
Mening nr: 57504
Datum: 13-08-2012
Geplaatst door:     Stuur Mevr. anja een e-mail over Camping Domaine De La Yole
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:3
Grote camping, vijf sterren, maar dat is het absoluut niet waard, heel vuil sanitair en ook in slechte staat, in een zelfde ruimte toilet en afwas doen, behoorlijk onaangenaam voor beide parijen, te weinig gekuist, te weinig toiletpapier, geen constante in warm water, douche oud en kleine straal, soms te heet, gevaarlijk voor kinderen. Veel nachtlawaai. Animatie van camping zelf is behoorlijk stil, maar de campings rondom maken veel herrie, soms hoorde je vier verschillende animaties, verschrikkelijk. Rust was er niet op de camping, vakantiegangers maakten na 23 uur nog veel lawaai, een nachtwaker hebben we niet gezien, er wordt niets aan lawaai gedaan. Zwembad is leuk en de plaatsen waren ook mooi. Wij stonden in 'orange'. Bakker was goed, maar restaurant matig.
Mening nr: 56730
Datum: 19-07-2012
Geplaatst door:     Stuur Fam. Wassink een e-mail over Camping Domaine De La Yole
Periode:april - juni  2012
Cijfers
Algemene indruk:7
Wij komen al sinds 1999 met onze caravan op deze camping. Omdat wij steeds meer moeite kregen met de door medekampeerders veroorzaakte vieze toiletten, douches en afwasplaatsen hebben wij vorig jaar meteen na thuiskomst onze caravan verkocht en bij Roan een stacaravan gehuurd. Dat is ons goed bevallen, lekker je eigen toilet, douche en keuken etc. Wel hebben we La Yole op een minder leuke manier leren kennen. Wat is het geval? La Yole verhuurt zelf ook stacaravans en dan wel met een waranda op vloerhoogte en een overkapping. Mooi, dan loop je zo vanuit de caravan de waranda op. La Yole verbiedt de andere verhuurders deze extra's. Zij moeten de waranda veel lager plaatsen zodat je eerst een trapje af moet. Ook verbied ze de verhuurders een overkapping te plaatsen, zodat je dus bij een klein beetje regen NIET buiten kunt zitten. Ook de stoelen etc. worden snel vuil. Wij vinden dit een staaltje protectionisme van La Yole wat niet meer van deze tijd is.
Mening nr: 55986
Datum: 13-03-2012
Geplaatst door:     Stuur Fam. Shoppie een e-mail over Camping Domaine De La Yole
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Gestaan van 18-25 augustus. Zeer zeer grote camping met veel (soms betaald) vermaak. Voor ons eigenlijk een te grote camping. Elke avond op het voorterrein mini-disco voor de kleintjes en aangevuld met een avond programma voor het hele gezin. Wordt veel animatie aangeboden. Qua lawaai, meer last van de omliggende campings dan van de activiteiten van deze camping. Strand bij de camping is erg vol (alle campings in de omgeving gaan hier naar toe), dus of 's ochtends op tijd daar heen. Beetje zelfde verhaal met het zwembad. Leuke glijbanen. Stroomversnelling is leuk, maar kijk uit voor de roosters aan de muur, deze zijn nog al scherp en daar kan je makkelijk aan open halen. Wij hadden een tent via touroperator, alles keurig in orde. De plaatsten voor stacaravans waren klein en vaak kon de auto niet bij de stacaravan staan. Sanitair meestal (goed) schoon, alleen ging gedurende de nacht een deel van het sanitair op slot, wat ik persoonlijk niet prettig vond. Ook niet altijd lekker warm water. Tip voor mooier strand: ga langs de kust ong 15 km "richting Spanje' (slechte weg), maar daar is een heerlijk breed en rustig strand met mooie, iets minder diepe zee in een dorpje. Daar gingen wij dus naar toe!!
Mening nr: 55221
Datum: 06-09-2011
Geplaatst door:     Stuur Fam. L. Hofman een e-mail over Camping Domaine De La Yole
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Leuke, grote camping. Wij hebben hier gestaan met onze grote 8 persoons tent van 15 aug.2011 tot 2 sept.2011. Tussen de stacaravans en de campingplaatsen. Wij hebben dit als erg gezellig ervaren. De bakker en slager zijn erg goed. In de supermarkt is alles voor dagelijks gebruik wel te krijgen. Sanitair is goed hoor, het zijn de mensen zelf die er een zwijnenstal van maken. Als de schoonmaakster geweest is en er schijt (!) meteen iemand naast de pot, kan zij er ook niet veel aan doen. Zwembad is ook goed, bedjes zijn wel allemaal bezet, maar dat komt omdat veel mensen 's ochtends vroeg hun handdoekjes op de bedden leggen en dan 's middags pas naar het zwembad gaan, en het zijn (bijna) altijd de Nederlanders die dit doen. Raar hoor!
Mening nr: 53406
Datum: 12-07-2011
Geplaatst door:     Stuur Fam. sandra v een e-mail over Camping Domaine De La Yole
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Zeer grote camping. Veel verhuuraccomodaties. grote campingplaatsen zowel in schaduw als in de zon. Zeer druk in het hoogseizoen. Wij stonden redelijk achteraan op de camping naast de drukke weg waar je de muziek, animaties van de andere campings kon horen, maar wij vonden het niet storend, omdat alles stopte rond half 12. Veel animatie op de camping gaande, van kinderdisco tot shows. Kids (12 en 15 j ) vonden het een supercamping. Veel vriendjes... Sanitair werd goed proper gemaakt door de poetsploeg. Heb het wel eens smerig zien liggen, maar dat ligt dan echt aan de kampeerder zelf. Winkel had alle basisproducten. Heel leuke bakker met echt lekker brood, croissants...snackbar :frietjes waren van een aanvaardbaar niveau. Krantenwinkeltje met Vlaamse /Nederlandse kranten.. fruitstalletje met lekker fruit en groenten. Leuke zwembaden, maar met regels die wij niet erg vonden: geen lange shorts, niet roken aan het zwembad, geen ballen in het zwembad. Leuke glijbanen. In het centrum van de camping een leuke speeltuin voor de kleinere kinderen. Strand was 10 minuutjes lopen via een klein weggetje. Mooi strand, langzaam afgaand, dus ook leuk voor de kinderen. Dit is een camping voor mensen die geen problemen hebben met een groots opgezette camping, met veel volk, animatie op ieder uur van de dag als je wilt.... Wat op deze camping wel heel fel opviel, was het feit, dat als je de moeite deed om Frans te spreken, je echt wel anders benaderd werd door het personeel.
Mening nr: 53405
Datum: 12-07-2011
Geplaatst door:     Stuur Fam. Dick Wassink een e-mail over Camping Domaine De La Yole
Periode:april - juni  2011
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:6
We hadden op de camping La Yole in Valras-Plage een plaats gereserveerd van 13 mei tot 25 juni voor onze caravan. 5 leuke weken gehad met afwisselen Franse Zwitserse en Nederlandse buren. De laatste week op Maandag 20 juni verscheen er opeens een hele grote vrachtauto naast ons. Het bleek een omgebouwde paardentrailer van ruim 4 mtr. hoog.Op bijna 4 mtr. hoogte zaten een rij raampjes voor de keuken etc. Die raampjes kwamen ruim boven de heg uit. Wij hadden de laatste week totaal geen privacy meer. We voelden ons constant begluurd. Toevallig liep er op Donderdag 23 juni een inspecteur van Acsi rond die samen met een Franse journaliste een reportage aan het maken was. Ook zij vonden het geen stijl dat zo iets tussen de normale kampeerplaatsen terecht kwam. Ze zouden het opnemen in het Frans/Engelse kampeermagazine. De campingreceptie vond het niet nodig er wat aan te doen.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.

Uw mening over Camping Domaine De La Yole
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig