HyperLink
Camping-Frankrijk.nl
Hoofdpagina
+ Campinggids
Totaal aantal plaatsen: 1294 Hoogte: 7 m
CampingID: 712093
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 61470
Datum: 09-07-2014
Geplaatst door: Fam. Wassink    Stuur Fam. Wassink een e-mail over Camping Domaine De La Yole
Periode:april - juni  2014
Samenstelling: (Echt)paar
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:7
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Leiding v/d camping:3
Animatie / activiteiten:8
Omgeving:6
Wij komen al best lang op deze camping en zien dat de nieuwe directie allerlei verslechteringen doorvoert. Om te beginnen de enorme prijsverhogingen van de staanplaatsen en de huurcaravans, waardoor in het voorseizoen de boel leeg staat of bijna leeg. Dan het WIFI wat tot en met 2013 prima was. Daar hebben ze nu veel versterkers weggehaald, waardoor je op veel plaatsen GEEN bereik meer hebt maar wel €17,00 per week vragen. Verder hebben ze ineens ROAN verboden nog gebruik te maken van schotelantennes, waardoor de huurders zeer kort van te voren te horen kregen, dat ze niet meer naar de TV konden kijken. Dat, terwijl het niet vermeld stond in de brochure. We noemen dat de spelregels tijdens de wedstrijd veranderen. Verder hebben ze hele dure comfortplaatsen ingericht op een kale zandvlakte zonder privacy, maar wel veel extra betalen. Veel van de vaste gasten, die elk voorjaar aanwezig waren komen niet meer terug. Ik durf te wedden, dat in 2015 de prijzen naar beneden gaan, maar dan is het te laat. Jammer voor het personeel, wat enorm te lijden heeft van het directie beleid.
Plus Op het oude gedeelte volop natuur aanwezig ( bomen, struiken, heggen en bloemen ) Min Het beleid van de huidige directeur.
Mening nr: 59587
Datum: 29-07-2013
Geplaatst door: Mevr. Sandra    Stuur Mevr. Sandra een e-mail over Camping Domaine De La Yole
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hele grote rumoerige camping, alleen in siesta tijd is het vrij stil op de camping. De animatie ( 's avonds ook voor de volwassenen) van de camping zelf stopt om 23.15/23.30, maar daarna hoor je de disco's van de omliggende campings.Wat erg lastig is is dat de toiletgebouwen om 23.30 afgesloten worden en dat er daarna alleen 2 buitenom wc's per gebouw beschikbaar zijn voor 's nachts.(dit is waarschijnlijk om overlast van jongeren in de wc gebouwen te voorkomen). Onze kinderen (14 en 16 jaar) hebben zich prima vermaakt. Het strand is bereikbaar via een breed pad en is ongeveer 500 meter lopen vanaf de camping. Een hond mag (officieel) niet op het strand komen. De plaatsen zijn vrij ruim met voldoende schaduw, wij zaten in het deel menthe.
Mening nr: 57504
Datum: 13-08-2012
Geplaatst door: Mevr. anja    Stuur Mevr. anja een e-mail over Camping Domaine De La Yole
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:3
Grote camping, vijf sterren, maar dat is het absoluut niet waard, heel vuil sanitair en ook in slechte staat, in een zelfde ruimte toilet en afwas doen, behoorlijk onaangenaam voor beide parijen, te weinig gekuist, te weinig toiletpapier, geen constante in warm water, douche oud en kleine straal, soms te heet, gevaarlijk voor kinderen. Veel nachtlawaai. Animatie van camping zelf is behoorlijk stil, maar de campings rondom maken veel herrie, soms hoorde je vier verschillende animaties, verschrikkelijk. Rust was er niet op de camping, vakantiegangers maakten na 23 uur nog veel lawaai, een nachtwaker hebben we niet gezien, er wordt niets aan lawaai gedaan. Zwembad is leuk en de plaatsen waren ook mooi. Wij stonden in 'orange'. Bakker was goed, maar restaurant matig.
Mening nr: 56730
Datum: 19-07-2012
Geplaatst door: Fam. Wassink    Stuur Fam. Wassink een e-mail over Camping Domaine De La Yole
Periode:april - juni  2012
Cijfers
Algemene indruk:7
Wij komen al sinds 1999 met onze caravan op deze camping. Omdat wij steeds meer moeite kregen met de door medekampeerders veroorzaakte vieze toiletten, douches en afwasplaatsen hebben wij vorig jaar meteen na thuiskomst onze caravan verkocht en bij Roan een stacaravan gehuurd. Dat is ons goed bevallen, lekker je eigen toilet, douche en keuken etc. Wel hebben we La Yole op een minder leuke manier leren kennen. Wat is het geval? La Yole verhuurt zelf ook stacaravans en dan wel met een waranda op vloerhoogte en een overkapping. Mooi, dan loop je zo vanuit de caravan de waranda op. La Yole verbiedt de andere verhuurders deze extra's. Zij moeten de waranda veel lager plaatsen zodat je eerst een trapje af moet. Ook verbied ze de verhuurders een overkapping te plaatsen, zodat je dus bij een klein beetje regen NIET buiten kunt zitten. Ook de stoelen etc. worden snel vuil. Wij vinden dit een staaltje protectionisme van La Yole wat niet meer van deze tijd is.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2011 en eerder.

Uw mening over Camping Domaine De La Yole
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig