HyperLink
Camping-Frankrijk.nl
Hoofdpagina
+ Campinggids
Totaal aantal plaatsen: 6 Hoogte: 389 m
CampingID: 132926
Adres: Brénazet
Plaats: 03390 - Vernusse Departement:Allier Wifi beschikbaar Nederlands/Vlaamse beheer SVR camping Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan Verhuur van accomodatie BBQ toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 823km,
waarvan 796km snelweg.
GPS coördinaten: 46.27092 / 2.99566
( 46° 16' 15.3'' N    2° 59' 44.4'' O )
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 58676
Datum: 03-02-2013
Geplaatst door: Fam. Fam. Birza G?rtem?ller    Stuur Fam. Fam. Birza G?rtem?ller een e-mail over Camping Brenazet
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Het was voor ons de 3e keer dat wij zijn geweest. Nu hebben we alle gites gehad en alle 3 zijn een erg verschillend en erg leuk. Goed ingericht met leuke spullen van de brocantes. Heerlijke bedden. Erg belangrijk na een lange wandeling of een dag winkelen. De omgeving is zeer aantrekkelijk voor wandelaars en fietsers. In de avonduren is er van alles te doen bv. het "petanque" en kampvuur. Het paardrijden was er leuk voor onze kinderen (wel warm). Maar je kan goed afkoelen in de zwemvijver. Om de gebouwen heen veel natuur, uilen, vleermuizen, vogels en veel vlinders. Echt iets voor natuurliefhebbers en mensen die van rust houden. Ook elk jaar met Ron de rivier af met de kano's, ook hier veel te zien. Erg bijzonder zijn de bijeneters en de visarend. Voor de kinderen veel te doen er zijn altijd wel kinderen om mee te spelen of te zwemmen. Kortom erg gezellig en een hele leuke plek voor je vakantie. ps. niet duur.
Mening nr: 58642
Datum: 21-01-2013
Geplaatst door: Fam. Bakker    Stuur Fam. Bakker een e-mail over Camping Brenazet
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Het was voor ons het 2e jaar dat we op Brenazet onze vakantie vierde. Klein maar fijn en voor ieder wat wils. Onze 4 kinderen van 10 tot 4 hebben zich prima vermaakt. Je kan gebruik maken van gezellige activiteiten oa: jeu de boule avond met biologische maaltijd en pannenkoeken voor de kinderen, pony rijden met zelf gemaakte koekjes, in de avond een kampvuur, een dagje kano varen met heerlijke lunch, yoga en voor de kinderen is er speciaal kinderyoga, een mooie natuurlijke zwemvijver. Genoeg te doen, en de omgeving is fantastisch!! Sanitair wordt goed schoon gehouden, en je kan gebruik maken van de koelkast. Er zijn altijd eieren en zelf gemaakte honing te kopen. En iedere morgen vers brood. De eigenaren doen er alles aan om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Alles kan en niks hoeft. Wij gaan er zeker nog een keer heen.
Mening nr: 58636
Datum: 20-01-2013
Geplaatst door: Fam. Brons    Stuur Fam. Brons een e-mail over Camping Brenazet
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Deze camping met gites wordt gerund door een zeer bevlogen, enthousiast en gastvrij stel. Er zijn allerlei leuke activiteiten voor jong en oud, zowel op de camping zelf als in de omgeving (ook georganiseerd door Brenazet). 's Ochtends superfijne yogalessen (ook voor kinderen). Heerlijke chambre d'hotes, vegetarisch en biologisch! De omgeving is heel rustig en mooi. Brenazet is echt een aanrader, een plek om weer op te laden.
Mening nr: 58006
Datum: 01-09-2012
Geplaatst door: Fam. nina    Stuur Fam. nina een e-mail over Camping Brenazet
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:5
Wij hebben deze camping gebruikt als overnachtingscamping op weg naar het zuiden. Inderdaad voor jonge kinderen leuk, maar als je 7 jaar of ouder bent, is het niet echt meer wat. De kinderen kunnen wel zwemmen in een natuurzwembadje, lekker voor de verkoeling, maar verder niet. De camping is heel klein, met een klein sanitairgebouwtje. Dat stelde niet veel voor, maar was wel schoon. De prijs van deze camping is vrij fors, als je ziet wat je er voor krijgt.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2011 en eerder.

Uw mening over Camping Brenazet
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig