Camping Campéole - Le Brabois★★★

Hoofdpagina
Favoriet
Totaal aantal plaatsen: 186 Hoogte: 364 m
CampingID: 233805
Adres: Avenue Paul Muller
Plaats: 54600 Villers Les Nancy Departement:Meurthe et Moselle
Camping Qualité label Wifi beschikbaar Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan Huisdieren in verhuur toegestaan BBQ toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 496km,
waarvan 479km snelweg.
GPS coördinaten: 48.65744 / 6.14140
( 48° 39' 26.8'' N    6° 8' 29.0'' O )
Camping Campéole - Le Brabois in 54600 Villers Les Nancy Camping Le Brabois is gelegen in het hart van het Parc Historique de Brabois, vlakbij de botanische tuinen van Nancy. Nancy was ooit de hoofdstad van de Hertogen van Lotharingen en de wieg van de Art Nouveau. De stad zelf wordt gekenmerkt door een overvloed aan mooie bloemperken en prachtige bouwwerken. Niet te missen is de Place Stanislas, een van de mooiste pleinen ter wereld die door de Unesco werd uitgeroepen tot werelderfgoed. Kortom, een ideale bestemming : rustige staanplaatsen in een bosrijke omgeving en niet ver van een verrassende, bruisende stad.
Cijfers van kampeerders *
15 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 7 8 7.7
Kwaliteit v/h sanitair 7 9 7.8
* over de jaren 2011 en later.
label
label
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 62617
Datum: 26-08-2014
Geplaatst door:     Stuur Fam. Boer een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:juli - augustus  2014
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:10
Accomodatie/Plaats:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
9
Onderweg naar huis hier (op aanraden van bekenden van deze site) de overnachting gedaan. Eerder stonden wij altijd op een municipal 80 km eerder maar we wouden iets anders. Als je aanrijdt vanaf de route du soleil, denk je midden in de stad terecht te komen, maar dan opeens ben je er toch net buiten. Bij de aankomst zeer vriendelijk ontvangen en zonder problemen samen naar een plek kunnen kijken. Wij waren er om 18.00 en er was nog genoeg. Veel grote plaatsen, waar je gemakkelijk met de caravan op kan rijden. (wel veel boomstronken, waar je even voor uit moet kijken). Toilet-gebouwen zijn prima voor elkaar en netjes. Hoe de camping is, als je er langer wilt blijven, weet ik niet, de indruk was wel leuk.
Plus Perfecte overnachtingscamping met de caravan Min snackbar duurde erg lang (was ook wel druk)
Mening nr: 61696
Datum: 28-07-2014
Geplaatst door:     Stuur Dhr. J.B. van Doornum een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:juli - augustus  2014
Samenstelling: (Echt)paar
Normaal gesproken, als je op tijd arriveert op een camping, heb je de meeste kans om een mooie plek toe gewezen te krijgen of zelf uit te zoeken, ja toch? Vergeet dat maar op deze camping. Om 13.00 stonden we al bij de receptie en het meisje wees ons op een plattegrond nr. 157 aan, een plek zonder stroom. Tegelijk met ons arriveerden nog twee kampeerders die pal naast ons geplaatst werden op nr. 156 en dat op een vrijwel lege camping. Je zit als enige reiziger in een treincoupé en er stapt iemand in die naast jou gaat zitten. Vreemd toch? Waarschuwing: wees kritisch als jou een plek wordt toegewezen en vraag eerst of je de plek kunt bekijken. De plaatsen 148 tm 157 (zonder stroom) staan volledig in de schaduw en onze plek was de modderigste van de hele rij. Daar zit je niet op te wachten als je dagenlang regen hebt gehad. Deze camping is vooral een doortrekcamping. Wij bleven 2 nachten om Nancy te bekijken. Bus stopt naast de camping, handig.
Plus makkelijk te bereiken vanaf de snelweg Min Plekken worden je toegwezen
Mening nr: 61187
Datum: 14-06-2014
Geplaatst door:     Stuur Mevr. JS een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:april - juni  2014
Samenstelling: (Echt)paar
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Begin juni hier overnacht. Vriendelijke ontvangst door een Nederlands-sprekende jongedame. Plaatsen op gras. Sanitair gescheiden voor dames en heren. Helaas was er geen warm water in het sanitair/douche (waar veel mensen over mopperden), maar na melding hiervan bij de receptie was het euvel snel verholpen. Er zijn leuke restaurants/terrasjes in Nancy!
Plus Dicht bij de autoroute. Je kunt met caravan aangekoppeld overnachten.
Mening nr: 61091
Datum: 14-05-2014
Geplaatst door:    
Periode:april - juni  2014
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:3
Faciliteiten:6
Accomodatie/Plaats:6
Comfort:6
Leiding v/d camping:3
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Als overnachtingscamping gebruikt. Prima ligging. Plek wordt je toegewezen, er zijn ook veel plekken zonder elektriciteit. De receptioniste was even met wat anders bezig, waardoor we werden ontvangen door de leiding. Deze man had duidelijk geen plezier in zijn werk op dat moment. Het meisje kwam later terug en gaf wel een welkom gevoel. De plekken konden wel een grasmaaier gebruiken, het sanitair was schoon en prima voor het gebruik.
Plus Dichtbij de snelweg Min Chagrijnig ontvangst door de campingleiding
Mening nr: 60343
Datum: 31-08-2013
Geplaatst door:     Stuur Mevr. van Schalkwijk een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Prima gelegen, dichtbij snelweg. Camping wordt veel gebruikt als overnachtingscamping of om paar dagen te staan voor bezoek aan Nancy. Camping ziet er netjes en verzorgd uit. Sanitair is netjes, zou ietsjes schoner kunnen misschien, maar zeker voor Franse begrippen prima!! Er is een restaurantje (uitgebreide snackbar) en mogelijkheid brood te bestellen voor de ochtend. Zeker voor herhaling vatbaar.
Mening nr: 59990
Datum: 12-08-2013
Geplaatst door:     Stuur Fam. fi@nne een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
leuke overnachtingscamping. Wij stonden tegenover het luchtkasteel, dus dat was kaasje voor onze kids van 3.6 en 8. sanitair netjes alleen wat te weinig verlichting.
Mening nr: 59028
Datum: 16-06-2013
Geplaatst door:     Stuur Dhr. Johan een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:april - juni  2013
Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 57068
Datum: 02-08-2012
Geplaatst door:     Stuur Mevr. Irene1 een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Prima doorgangscamping of voor enkele dagen Nancy. Tussen 17 en 19 uur was het druk met aankomsten, uit veel Nl-ers op heen of terugweg. Plaats werd toegewezen( 200 plekken), geen vrije keuze. Bij aankomst direct betalen, dan kun je de dag erna weer vlot vertrekken. Nette en ruime plaatsen. Bij verblijf langer dan een nacht gratis wifi. Prima sanitair, modern, heel en schoon. Een toilet extra per blok zou mooi zijn. In de morgen vel vertrekkende gasten. Veel bomen voor wat schaduw. Bushalte voor de deur. Nancy is een prachtige stad! Het Stanislasplein is Unesco werelderfgoed. Veel moois te zien, gezellige straatjes vol horeca en mooie winkelstraten. Op 400 km van Eindhoven een leuke bestemming voor een paar dagen weg. De 7 voor de algemene indruk komt vooral door de doortreksfeer. En in de file moeten voor het inchecken. Alle voorzieningen zijn keurig in orde.
Mening nr: 56599
Datum: 11-07-2012
Geplaatst door:     Stuur Fam. Feenstra een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:april - juni  2012
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Prima overnachtingscamping. Net sanitair met toiletpapier. Brood op bestelling bij receptie. Je kan eventueel aangekoppeld blijven staan. Zelfs in juni al in file staan bij de poort. Inschrijven ging wel snel.
Mening nr: 56243
Datum: 10-06-2012
Geplaatst door:     Stuur Dhr. Gerard Lettinck een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:april - juni  2012
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Prima camping voor een overnachting, maar ook om Nancy te bezichtigen (bus stopt voor de deur). Goed verzorgd allemaal.
Mening nr: 56157
Datum: 24-05-2012
Geplaatst door:     Stuur Mevr. Ine een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Al meerdere keren zowel op de heenreis als op de terugreis op deze zeer verzorgde camping overnacht. Altijd op de bonnefooi en altijd was er plaats. Je kunt tot 22.00 uur aankomen, dan gaat het hek dicht. Op de receptie wordt naast Frans ook Engels gesproken en wij troffen eens een receptioniste, die zelfs een beetje Nederlands sprak. De plaatsen zijn ruim en je kunt desgewenst de caravan aangekoppeld achter de auto laten. Brood/croissants op bestelling de avond tevoren of bij inschrijving op de camping. Plaatsen op gras, schoon sanitair met lekker warm water. Leuke speeltoestellen voor de kinderen en een springkussen-kasteel. Het centrum van Nancy is slechts 10 minuten rijden vanaf de camping en er gaat ook een bus, die voor de camping een halte heeft. Nancy is een bezoek zeker waard en heeft veel leuke restaurantjes. De Rue des Marechaux is een supergezellig straatje met heel veel betaalbare restaurants met terras. Een leuke start of afsluiting van de vakantie!
Mening nr: 55695
Datum: 11-12-2011
Geplaatst door:     Stuur Fam. Kouwtje een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Een prima camping met ruime vlakke (gras-) plaatsen. Wij stonden vooraan. Sanitair was goed met ruim voldoende warm water. Restaurant was erg klein en doet meer aan als een cafetaria. Gezien de drukte in het restaurant moet het eten er wel redelijk tot goed zijn. Zelf hebben wij daar alleen wat afgehaald. Camping is een goede uitgangspunt voor bezoeken aan o.a. Nancy.
Mening nr: 54109
Datum: 07-08-2011
Geplaatst door:     Stuur Dhr. juan van den eertwegh een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Prachtige, rustige camping, verzorgd sanitair, heerlijk vers brood. Wij zijn hier 5 nachten geweest en kunnen niet anders zeggen dat we een geweldige tijd hebben gehad.
Mening nr: 53787
Datum: 29-07-2011
Geplaatst door:     Stuur Fam. daphne een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:juli - augustus  2011
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Inderdaad een prima overnachtingscamping. Maar blijf eens één of twee nachtjes extra. Vanaf de camping kun je met de bus voor Euro 1,30 p.p. met de bus naar centrum Nancy. Prachtig oud centrum en ook leuk om te winkelen. Wij zijn op deze camping 3 nachten gebleven, vanaf onze terugreis van Spanje. Ook nog een dagje Metz gedaan, veel historische gebouwen waar je normaal aan voorbij gaat. Als je meer dan één nacht op de camping blijft krijg je ook gratis wifi. Overdag een heerlijk rustige camping, met aan het eind van de middag gezellige drukte van passanten.
Mening nr: 53766
Datum: 29-07-2011
Geplaatst door:     Stuur Mevr. Berger een e-mail over Camping Campéole - Le Brabois
Periode:april - juni  2011
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Goede camping voor een overnachting. Prima sanitair, schoon en modern. Alleen gaat het licht vanzelf uit en als je dan onder de douche staat is het pikkedonker. Tip: licht bij een van de wastafels aandoen, dan heb je tenminste een beetje licht. Dicht bij de snelweg, niet lawaaig. Vers brood moet besteld worden.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.

Uw mening over Camping Campéole - Le Brabois
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig