Camping Domaine Loisirs de l'Ubaye★★★★

Totaal aantal plaatsen: 267
Plaats: 04340 Barcelonnette (Méolans Revel)Departement: Alpes de Haute Provence
Hoogte: 1111 m
Afstand vanaf Utrecht: 1186km,
waarvan 1015km snelweg.
GPS coördinaten: 44.39750 / 6.54470
( 44° 23' 51.0'' N     6° 32' 40.9'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
7 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 7 9 8.3
Staat v/h sanitair 7 9 7.7
* over de jaren 2011 en later.
Deze camping heeft Nederlandse of Vlaamse leiding.
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Dhr. J.Strijbosch  
Mening over de periode april-juni , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
7
Mening nr. 59264
11-7-2013
Mooie grote plaatsen, waarvan vele aan de oever van de Ubaye. Wij waren er medio juni en jammer genoeg was toen de camping nog niet klaar. Het zwembad was nog leeg, de pingpongtafels zaten nog onder het stof, het winkeltje was nog dicht en sommige toiletgebouwen nog niet in bedrijf. Het hoofdtoiletgebouw was een labyrint, maar er was wel papier en het was schoon.Op de receptie was een broodservice en als je echt dicht bij het modem was kon je gratis internetten. Op de receptie werden vele talen gesproken. Een echte omgeving voor buitensporters: snelstromend water, vele cols om te fietsen en een prachtige wandelomgeving.
  Fam. Rica  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
8
Mening nr. 58051
4-9-2012
We komen net terug na bijna 2 weken op deze leuke camping te zijn geweest. Prima terrassencamping, sanitair netjes, wordt goed schoongehouden. Super campingpersoneel, spreken ook Nederlands, staan klaar om te helpen, advies te geven en een welkomsdrankje met video over de omgeving is de moeite waard. De rivier langs de camping stroomde wat snel, dus onze kinderen hebben alleen aan de kant mogen spelen. Als je hun vraagt wat ze het leukste vonden van de vakantie: het spelen in de rivier, dammetjes maken. De omgeving is werkelijk mooi, diverse collen (o.a. Col de la Bonette, de hoogste geasfalteerde weg in Europa), bergmarmotten bekijken bij Col de Larche, bibberen in het water onder aan de Cascade de Costeplane, markt in Barcelonette. Als de kinderen groter zijn, komen we zeker terug om meer te gaan wandelen in de omgeving. Fietsers kunnen ook zeker hun hart ophalen, maar ook zweefvliegers.
  Fam. van Dijk  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 57850
24-8-2012
Een fijne camping. Voor de kinderen (7,11 en 13) waren er volop Nederlandse leeftijdgenoten. Veel pingpongtafels en gezelligheid rondom het volleybalveld. En natuurlijk werd er een kampvuurtje bij de rivier gemaakt. De omgeving nodigt vooral uit tot sportief vermaak. Wij stonden achterop de camping, waar alleen tenten staan. Prima plekken. Geen last gehad van de weg. Kinderen vonden de verplichte strakke zwembroeken in het zwembad wel een minpuntje. Zwembad is 's ochtends het eerste halfuur alleen open voor banenzwemmers, hetgeen niet echt duidelijk vermeld staat en daarom nog wel eens voor wat onduidelijkheid zorgt.
  Fam. CARMEN  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
7
Mening nr. 57764
21-8-2012
Deze zomer 2 weken op deze camping verbleven. Super verlof gehad omdat onze zonen van 14 en 16j zich prima vermaakt hebben. Heel wat sportactiviteiten (zijn sportief, maar doen nooit mee op een camping aan zoiets) en veel jeugd, wel meer Nederlandse jeugd en minder Vlaamse jeugd. Maar dat vinden ze niet erg. Warm weer, 's avonds lekker fris. En zoals al eerder vermeld, mooie omgeving om te wandelen, fietsen, autoritjes. Boodschappen niet verweg, maar gezellige stadjes niet in overvloed. Maar als onze pubers een goede vakantie hebben, dan is dit voor ons ook goed geslaagd. Kleine opmerking: het warm water in de douches is heel wisselvallig: soms niets van warm water, soms te warm. En een PLUIMPJE voor de uitbaters. Steeds paraat om je te helpen met info, tips, ... Zijn heel vriendelijk, evenals de jobstudenten.
  Fam. Hogers  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
7
Mening nr. 57382
9-8-2012
Wij hebben dit jaar met ons gezin (3 kinderen 14-15-17 jr) ruim 2 weken op deze camping doorgebracht. Er wordt veel georganiseerd om de kinderen te vermaken. Het is inderdaad een camping met veel Nederlandse gasten echter voor de kinderen was dit prima. Het is geen luxe camping, maar alles wordt keurig schoongehouden. Camping ligt aan een drukke doorgaande weg, waar hard wordt gereden. Er zijn voldoende winkels in de nabijheid voor de dagelijkse boodschappen. Het is een bijzonder mooie streek voor te fietsen (mooie cols) en te wandelen. Komen zeker een keer terug.
  Dhr. cnudde  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
9
Mening nr. 55921
1-2-2012
Zeer mooi en heel rustig
  Fam. Rath?  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
8
Mening nr. 55135
31-8-2011
Leuke plek, alles bijdehand, vriendelijke eigenaren maar vooral een prachtige streek om te wandelen en te fietsen, zwemmen in het warme lac van Serre poncon is heerlijk ! Wij komen zeker terug !
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/