Camping Des Dunes★★★★

Totaal aantal plaatsen: 283
Plaats: 59820 GravelinesDepartement: Nord
Hoogte: 3 m
Afstand vanaf Utrecht: 312km,
waarvan 293km snelweg.
GPS coördinaten: 51.00803 / 2.12058
( 51° 0' 28.9'' N     2° 7' 14.1'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
1 mening Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 8 8 8
Staat v/h sanitair
* over de jaren 2011 en later.
Verhuur en Reserveren bij:
Mobil-Home/Chalet van Happy Home
Kijk ook op de website van de camping
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Dhr. frank  
Mening over de periode april-juni , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
-
Mening nr. 56120
7-5-2012
Fors terrein net achter de duinen aan het strand. Terrein bestaat eigenlijk uit 3 zones met een eigen ingang, zal wel komen omdat het een samenvoeging van meerdere campings is geweest. Voorste 2 zones voornamelijk gevuld met stacaravans van seizoenplaatshouders, achterste zone vooral Mobil-homes voor de verhuur en kampeerplaatsen. Plaatsen in de regel ruim, allemaal ondergrond van gras en per 4 plaatsen een elektrapaal met waterkraan. Plaatsen meestal gescheiden door hegjes. Voorste zones verder weinig begroeiing achterste deel veel hoge struiken en lage bomen die voor aardig schaduw zorgen. 2 grote sanitairgebouwen op het terrein, 2 speeltuintjes voor de kleintjes, een bouleveld en een paar sportapparaten in de open lucht. In de zomer schijnt er een winkeltje met brood te zijn en iets van een bar. In het voorseizoen alleen de receptie geopend verder nul activiteiten. Terrein snachts zeer matig verlicht. Bakker op tien minuten lopen aan een pleintje waar ook een slager, supermarktje etc. zitten. Makkelijk is dat je rechtstreeks vanaf de camping, na 2 duintjes over gestoken te zijn, toegang hebt tot het brede strand. Toegang terrein via slagboom die 24 uur per dag werkt. Wifi aanwezig tegen hoge tarieven en niet al te snel. De gehuurde Mobil-Home was zeer schoon bij aankomst, wel op leeftijd maar alles werkend en compleet. Borg aan de forse kant met 400 Euro. Eindcontrole nogal fanatiek viel op. Controle en vertrek mogelijk vanaf 08:00 uur. Richting Grand Fort Philippe zit een SuperU en richting Loon Plage een Intermarché, deze laatste is wat dichterbij en wij hadden de indruk goedkoper. In het dorp zitten een stuk of 5 (hotel-)restaurants, allemaal aan of vlakbij het dorpspleintje. Buitengewoon goed en plezierig gegeten bij lArlequin die helaas ?s avonds beperkt open was. Ook prima gegeten bij Le 116 alleen werden we daar wat minder vrolijk van de harde muziek die op stond, als je daar geen problemen mee hebt ook prima om te gaan eten. Op zondagmorgen is er een beperkte markt op het dorpsplein, waarna het druk is tussen de plaatselijke bevolking in de PMU. Voor ons niet relevant, maar toch maar vermeld dat naast de camping een kerncentrale ligt. Op de camping viel die ons niet of nauwelijks op, op het strand wordt je er wel mee geconfronteerd. Wel 1 dag wat last gehad van onplezierige walmen vanuit het industriegebied van Duinkerken bij noordenwind. Ook dagen noordenwind gehad dat we niets roken dus mogelijk een incident.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/