Camping FranceLoc - Les Plantas★★★★

Totaal aantal plaatsen: 176
Plaats: 07360 Les Ollières sur EyrieuxDepartement: Ardèche
Hoogte: 176 m
Afstand vanaf Utrecht: 1023km,
waarvan 980km snelweg.
GPS coördinaten: 44.80890 / 4.63580
( 44° 48' 32.0'' N     4° 38' 8.9'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
3 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 5 9 7.3
Staat v/h sanitair 6 9 7.7
* over de jaren 2011 en later.
Verhuur en Reserveren bij:
Vacanceselect.nl
Beschikbaarheid online
Camp2Relax
Kijk ook op de website van de camping
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Fam. Hoekstra  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
5
6
Mening nr. 60875
10-2-2014
Wij zijn echt heel erg geschrokken van het levensgevaarlijke weggetje dat naar de camping lijd.....zogenaamde lijdensweg!! En wij zijn echt wel wat gewend, veelvuldig in de ardeche gekampeerd Echt af te raden indien je met caravan of wat grote camper wil kamperen.Doodsangsten uitgestaan met 2 kleine kindjes achterin!Dit kan echt niet, vrachtwagens komen je tegemoed en dat kan echt niet langs elkaar hoor, we gingen bijna de afgrond in.Onverandwoord. Wij zijn zwaar positief ingesteld maar sorry, met caravan kan dit echt niet. Toen we we naar huis gingen hebben we de service aangevraagd om ons terug te rijden(stond ook in de folder vermeld....) maar dat deden ze niet......alleen als er meerdere caravans de berg af gingen in het hoogseizoen.(wij waren er de 3 de week augustus.) De ochtend dat we vertrokken hoorde we een enorme klap en toen was er bij het wegrijden een caravan naar beneden gestort, een grote stofwolk en veel geschreeuw en paniek.Mijn kinderen waren zo geschrokken en overstuur.De caravan lag op zijn zijkant nog geen 10cm van een nieuwe camper af....waar de mensen i.p.v een croissantje een caravan op de buitentafel hadden liggen. Het is een prachtige etage camping maar zeer stijl, helemaal als je een draai naar boven of beneden moet maken met caravan of camper.Daar een accomodatie huren is prachtig, en tent of vouwwagen ook geweldig, maar het is onverantwoord met een middel tot grote caravan.Onze kinderen zijn er nu echt heel erg bang voor! De natuur is er echt prachtig en het zwembad ook, maar personeel en eigenaren zeer klant onvriendelijk( dat zou echt niet mogen met de hoge prijzen die ze voor het camperen daar vragen), en het winkeltje was van ook niet erg proffesioneel en zeer duur. Het spijt ons erg dat we zo negatief zijn, maar wij vinden echt dat we dit moeten delen, wij hebben deze waarschuwing niet gehad en betreuren dat zeer! Wij hebben ons nooit negatief uitgelaten over een camping en hebben het nooit zo meegemaakt(25 jaar campeerervaring in dit gebied)By the way....toen de neergestorte caravan op het pad lag konden alle mensen daar het pad niet af met de auto omdat het weekend was en ze geen medewerkers konden vinden om dit probleem op te lossen......dussssss.....deze camping gasten konden geen boodschappen doen???
  Fam. Klomp  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
9
Mening nr. 55553
12-10-2011
Afgelopen zomer op deze heerlijke camping gestaan met de caravan. Het is ons super bevallen. het personeel is super vriendelijk. De zwembaden zijn heerlijk en helemaal de glijbanen waren een waar feest voor onze kinderen. De rivier is heel erg leuk en best wel veilig. in ieder geval een heerlijke plek om er vele dammetjes te maken. Wij hadden een super plek vlakbij de rivier. Veel lof voor de dames die met veel geduld en bezieling het toiletgebouw en de douches elke dag twee keer schoon maakte. En ja, je hebt er altijd "varkens" bij die er een rotzooi van maken. De animatie was top voor de kinderen, en 's avonds op het terras veel vertier met veel afwisseling van bandjes en drive-in. Soms wel wat veel lawaai, maar na 23.00 uur was dit voorbij. Het gevreesde weggetje door velen valt best mee. Ja soms is het wat krap, maar met aangepaste snelheid en goed opletten is het niet erg om er te rijden. Prachtige omgeving, vele mooie foto's gemaakt. Enige minpunt is het kanovaren op de nabijgelegen rivier. Dit kost veel geld voor twee glijgoten en heel erg veel klunen, en een korte afstand. Beter is om wat verder te rijden naar de rivier de Ardeche zelf. Absolute topper is wel het tokkelbanen park. Veilig, geduldig personeel, heel leuk voor kinderen vanaf 8 a 9 jaar. Echt spektakel met super lange tokkelbaan over zeer grote afstanden. Wij waren super tevreden over de camping, zijn heerlijk uitgerust, en komen hier zeker weer een keer terug.
  Fam. Rijnders  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 54212
8-8-2011
Zeer tevreden. Leuk zwembad, rivier. Animatie vonden de kinderen te gek. Met dank aan Hanna en Lisa en later Lisanne. De stacaravans zijn zeer goed, heel nieuw. Genoeg nederlandse kids. Springkussens, speeltuintje en leuke buren.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/