Camping Les Dômes de Miage★★★★

Totaal aantal plaatsen: 151
Plaats: 74170 Saint Gervais les BainsDepartement: Haute-Savoie
Hoogte: 890 m
Afstand vanaf Utrecht: 1013km,
waarvan 988km snelweg.
GPS coördinaten: 45.87356 / 6.72016
( 45° 52' 24.8'' N     6° 43' 12.6'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
6 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 8 10 9
Staat v/h sanitair 8 10 8.8
* over de jaren 2011 en later.
Ga naar de pagina van Camping Qualite
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Dhr. Smit  
Mening over de periode april-juni , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
9
Mening nr. 56561
8-7-2012
Het is inderdaad een prachtige camping met een eveneens prachtige omgeving en mooi uitzicht. Er is voldoende- en in juni zeer goed schoon sanitair, hoewel er maar één keer per dag schoon gemaakt werd. De douches zijn ruim en gelukkig niet van het water-onderdoor-spat type. De waterstraal is aan de harde kant en het water iets aan de te warme kant. De meeste plaatsen zijn groot, maar ze zijn lang niet allemaal even vlak en het kan dus even zoeken zijn naar de beste opstelling van de caravan of camper. De mensen en de hond van de camping zijn erg vriendelijk en gemakkelijk. Het voortdurende grasmaaien is soms wel wat storend door het motorlawaai van de grasmaaier. In de buurt zijn veel prachtige kerkjes o.a. Notre dame de la Gorge en de kerk in St Nicolas! Maak eens een uitstapje richting het Lac Vert aan de overkant van het grote dal, bij Passy en neem er een kijkje bij de Ecole de Parapente. Een ritje met de Tramway du Mont-Blanc vanuit Le Fayet is ook leuk, ook al wordt er dit jaar niet naar het hoogste punt Le Nid D'Aigle gereden.
  Dhr. J.E. van der Moolen  
Mening over de periode april-juni , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
8
Mening nr. 56542
8-7-2012
Tweede maal dat wij deze camping bezochten (1e keer in 2005). Weer werden wij getroffen door de prachtige ligging, de verzorgde grote plaatsen, het schone sanitair en de vriendelijke eigenaren. Geen betere camping in de verre omgeving te vinden!
  Dhr. Bart  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
9
Mening nr. 55639
9-11-2011
Een heel goede camping, voor Franse begrippen. Met 35 euro niet heel goedkoop te noemen. Maar goed, we stonden bijv. ook op Champ du Moulin in Venosc voor 35 euro, nou, dat was voor die camping met haar uiterst wantrouwende beheerders erg veel betaald. De omgeving maakte daar gelukkig veel goed (hoewel toch wat afgelegen), maar die ligging (en het BUITEN de camping gelegen zwembad) is geen verdienste van de camping zelve. Over Dômes de Miage (liever): Veel sanitair. Zoveel zelfs dat je 's morgens kon kiezen welke douche je instapte !! Ze hebben er zo'n 20 a 24 ! Water wel erg heet. Het is maar waar je van houdt. Helaas temperatuur niet te regelen. Keurige grasplaatsen. Uitgebreide speeltuin. Tafeltennistafels, voetbalveld, e.d. Spelletjes, tennisrackets, enz. gewoon bij de receptie te lenen zonder borgbetaling ! Op ca. 9 km. afstand (in zuidelijke richting) een prachtig zwemmeer (19 a 20 graden). Bij dat meer ook nog andere mogelijkheden van vrijetijdsbesteding. Voor alle mogelijke vragen kun je bij de receptie terecht, in meerdere talen. Je wordt er professioneel geholpen.
  Dhr. Martin  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
10
10
Mening nr. 54756
20-8-2011
Niets aan het vorige toe te voegen. Behalve het sanitair. Dit is het beste wat ik in al de tijd dat ik in Frankrijk kom ben tegen gekomen. En ook leuk is de kruidentuin. Wij zijn hier slechts een nachtje gebleven maar we komen zeker terug. M & E
  Mevr. Fam.Schook  
Mening over de periode april-juni , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
10
9
Mening nr. 53483
17-7-2011
Wat een geweldige camping om tot rust te komen. De ontvangst is zéér persoonsgericht, men ziet je als gast. En de grasmat kan als golfbaantjes doorgaan. Complimenten aan de beheerdersechtpaar. Het heeft enorm mee gewerkt aan een geweldige tijd. Onze dank.
  Mevr. Gelona Witteveen  
Mening over de periode april-juni , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 53434
14-7-2011
Fantastische camping met een geweldig uitzicht over besneeuwde bergtoppen. Heel ruime plekken (gras), schoon sanitair, behulpzaam en vriendelijk personeel, gratis WIFI op de meeste plekken. Prima uitvalsbasis voor Chamonix - Mont Blanc.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/