Camping du Lac Kir

Totaal aantal plaatsen: 121
Plaats: 21000 DijonDepartement: Côte d'Or
Hoogte: 242 m
Afstand vanaf Utrecht: 703km,
waarvan 684km snelweg.
GPS coördinaten: 47.31937 / 5.01220
( 47° 19' 9.7'' N     5° 0' 43.9'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
8 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 6 8 6.9
Staat v/h sanitair 3 8 5.1
* over de jaren 2011 en later.
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Dhr. G. cornelussen  
Mening over de periode juli-augustus , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
6
5
Mening nr. 59817
7-8-2013
Als je schitterende stad Dijon wilt bezoeken heb je helaas niet meer keus. De camping is beneden peil. Hoewel de plaatsen goed zijn afgebakend en de elektra prima is is de camping onder niveau. De receptie is tussen 12.00 en 14.oo uur dicht. Dat is dus lang wachten in de brandende zoon voor de slagboom op een gevaarlijk punt. De camping blijkt onlangs van eigenaar te zijn veranderd. Hoofdgebouw nu dicht en melden in een container die daarvoor is geplaatst. Tel. nr. en mailadres uit kampeer gidsen klopt niet meer. Er is niks meer te eten. Alleen brood kan worden besteld dat pas om 8.30 uur afgehaald kan worden. Bij de receptie is enkel ijs te koop waarvoor diegene die aan de receptie zit naar het winkeltje moet en de receptie moet sluiten. Op drukke dagen is het om 14.00 uur bijna vechten voor je uitgezochte plekje. van de twee sanitair gebouwen is er maar een open en daarvan is de kwaliteit door zowel verouderde spullen als onvoldoende poetsen slecht. GEEN AANRADER ALS DIJON NIET EEN BEWUST DOEL IS!!!.
  Fam. johan  
Mening over de periode september-oktober , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
6
3
Mening nr. 58322
6-10-2012
Het was alsof we 25 jaar teruggingen in de tijd wat het sanitair betreft, ronduit smerig. Terrein is wel mooi met mooie grote plaatsen en een ideale plek om Dijon te bezoeken, maar daarna maar weer snel verder gereden, ook is de camping gesloten tussen 12.00 en 14.00 uur, dus proberen om niet op die tijd aan te komen. Supermarkt op ongeveer 300 meter.
  Fam. Robers  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
3
Mening nr. 57050
1-8-2012
Stadscamping midden in de stad Dijon. Een typisch doortrekkers camping. Erg leuk gelgen in Dijon, vlak bij het meertje Kir. Wifi aanwezig bij de receptie. Let op je moet vooruit betalen. Camping zelf is netjes met asfaltpaden en ruime plekken met heggen. 's Nachts hoor je het verkeer van de stad goed. Leuke uitvalsbasis om Dijon te bezoeken, wat een zeer mooie stad is! Echt de moeite waard. Sanitair is dramatisch, vies, oud en gewoon maar even niet douchen. We hebben hier 2 dagen gestaan.
  Dhr. Kees Besseling  
Mening over de periode september-oktober , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
6
4
Mening nr. 55347
16-9-2011
Wij krijgen de kriebels van dit soort campings. Veel asfalt en afgebakende plaatsen. Oud sanitair. Dijon is deze periode een grote puinhoop en er is geen doorkomen aan. De hele stad ligt open wegens de aanleg van trambanen. Het park om de camping is prachtig.
  Mevr. Rina  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 55138
1-9-2011
Voordat we bij de camping aankwamen, reden we langs het recreatiemeer. Dat ziet er schitterend uit. De camping ziet er netjes uit: duidelijk afgebekende plaatsen. Asfaltplaatsen voor campers en grasplaatsen voor tent of caravan. Wifi hotspot werkt prima rond de receptie/het restaurant. Er is een flink verschil in watertemperatuur van het douchewater: in het achterste gebouw is het water nog net lauw te noemen, terwijl het douchegebouw aan het begin water van een heerlijke temperatuur heeft. Het ziet er inderdaad wat gedateerd uit, maar het is goed schoon en daar gaat het uiteindelijk om. Bij het strandje van het meer zijn douches en toiletten, je kunt er iets te eten en drinken kopen, ligbedden en parasolletjes huren en er staan vrij te gebruiken kleedhokjes. Het geheel ziet er keurig uit. Persoonlijk vond ik het water van het meer niet echt aanlokkelijk, maar dat kwam waarschijnlijk omdat we hiervoor aan de Middellandse Zee stonden, waar het water kraakhelder was... Ook leuk om te doen is een stadswandeling. Bij het VVV kun je een boekje halen (Nederlands), waarin de 'uiltjesroute' staat met uitleg over de gebouwen e.d. Door het hele oude centrum liggen in de stoep pijltjes met een uiltje erop, zodat je precies weet hoe je moet lopen. Het beklimmen van de toren is zeker de moeite waard: prachtig uitzicht op de stad, maar ook op de prachtig geglazuurde daken.
  Mevr. Annie-tiek  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
7
Mening nr. 54774
20-8-2011
Wat een verassende camping zo dicht bij de stad. Een leuke camping, met grote plaatsen, en zeker om de stad te bezoeken een aanrader. Op de fiets snel in de oude stad Dijon en ook het meer met zijn recreatiemogelijkheden en fietspad er om heen is snel en gemakkelijk te bezoeken. Sanitair wat verouderd maar een heerlijke douche, de watertemperatuur was vergelijkbaar met thuis en dat maak je niet vaak mee. Broodbestelservice, en internet prima!
  Mevr. M.de Crom  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
6
Mening nr. 54014
4-8-2011
Deze camping is uitstekend geschikt om te overnachten als je op doortocht bent of als onderbreking om Dijon te bezoeken. Dijon is de moeite waard en het is een aanrader om daar lekker te gaan uit eten. Je kunt op de fiets of te voet naar het centrum. Prettig fietsen of lopen door het park achter de camping. 's Avonds stroomt de camping vol met mensen op doorreis, eind van de dag steeds complet (niet te laat aankomen dus). Ondanks de overvolle camping is het er 's avonds en 's nachts opvallend rustig en stil. De plaatsen zijn royaal. Het sanitair is oud, maar schoon en de douche is in ieder geval lekker warm.
  Fam. Ad & Marjon  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
5
Mening nr. 53530
20-7-2011
Camping is geschikt voor een nacht of voor iets langer, omdat Dijon best een leuke stad is. Je wandelt 20 minuten door het park en je staat in het centrum! De camping stroomt gedurende de middag en avond behoorlijk vol, dus kom op tijd! De plekken zijn goed genoeg, maar het sanitair is erg oud en deed ons een beetje Oost-Duits aan. Grote ruimtes met een aantal wasbakken aan de wand. Een paar douches en een paar vervallen toiletten. Niet vies, maar wel erg oud. Restaurant niet geprobeerd, ga lekker eten in de stad! Daar is genoeg keus.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/