Camping La Chênaie★★

Totaal aantal plaatsen: 54
Plaats: 02000 LaonDepartement: Aisne
Hoogte: 97 m
Afstand vanaf Utrecht: 398km,
waarvan 362km snelweg.
GPS coördinaten: 49.56219 / 3.59545
( 49° 33' 43.9'' N     3° 35' 43.6'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
5 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 4 8 6.3
Staat v/h sanitair 3 6 4.5
* over de jaren 2011 en later.
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Mevr. Rina  
Mening over de periode juli-augustus , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
6
5
Mening nr. 59577
29-7-2013
Wel nieuwe beheerders, maar verbetering? Een heel vriendelijke, geduldige jongeman ontvangt je bij de receptie. Overdag tokkelt hij wat op zijn gitaar, maar sanitair schoonmaken..... De haren die zondag op het gootje van de douche lagen, lagen er drie dagen later nog. Ook ongedierte en ander vuil bleef gewoon liggen. Ik heb hierover geklaagd en hij zou het schoonmaken, maar dat gebeurde niet. Bij het VVV hebben we gemeld, dat het sanitair van de camping niet erg schoon is. Hier schrokken ze van, juist omdat er andere beheerders zijn. Ze ging meteen bellen met.... Ik ben benieuwd of er iets gaat veranderen of misschien inmiddels iets veranderd is. Over behulpzaamheid valt niets te klagen: je krijgt alle informatie die je vraagt. Al met al heel jammer, want het is een mooi gelegen camping.
  Dhr. piet van der meulen  
Mening over de periode april-juni , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
6
Mening nr. 58906
14-5-2013
Wij gebruiken deze camping al jaren als doortrekcamping zonder problemen (mei) het is dan ook nooit echt druk.
  Mevr. Marie-Claire van de voort  
Mening over de periode april-juni , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
-
-
Mening nr. 58845
28-4-2013
Nadat ik de VVV in Laon op de hoogte had gesteld van de smerigheid van het sanitair heb ik antwoord teruggekregen dat dit zou worden opgepakt. Zo te lezen op de website is het sanitair integraal gerenoveerd en het personeel vervangen. Wij gaan de camping dit jaar opnieuw bezoeken en zullen een nieuwe recensie achterlaten. Marie-Claire
  Dhr. rudolf  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
4
3
Mening nr. 57954
28-8-2012
Een camping om snel te vergeten. Jammer, want met meer onderhoud en verzorging zou deze camping een goede camping zijn. De camping heeft ruime plaatsen. De afscheidingen zijn woest en hebben een snoeibeurt nodig. Het sanitair is om gauw voorbij te lopen, zo vies heb ik het nog nooit gezien. In de dagen, die wij er gestaan hebben, is er niet schoongemaakt. Na tien uur 's avonds kun je de camping niet meer op of af. Zelfs geen voetgangerspoort. Over veiligheid gesproken. Deze camping nooit weer.
  Dhr. hdm  
Mening over de periode april-juni , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
4
Mening nr. 56339
23-6-2012
Romantisch rustig terrein gelegen in een bosrijke omgeving. Zeer geschikt voor een kort verblijf om bv. de middeleeuwse stad Laon te bezoeken. Volgens de Engelstalige VVV-folder wordt het sanitair "always cleaned", maar na het drukken van die folder is er volgens mij dit seizoen nog geen schoonmaker geweest. Vooral voor de vele tentkampeerders is dat niet prettig. Caravanners en camperaars hebben meestal hun eigen sanitair, hebben van "vies" sanitair dus niet zoveel last. Heel, heel erg jammer, gezien de potentie van het terrein. Geen broodbestelling. Op korte afstand ligt een Carrefour.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/