Camping Municipal Les Courvelles

Totaal aantal plaatsen: 22
Plaats: 21260 SelongeyDepartement: Côte d'Or
Hoogte: 303 m
Afstand vanaf Utrecht: 677km,
waarvan 655km snelweg.
GPS coördinaten: 47.58402 / 5.18296
( 47° 35' 2.5'' N     5° 10' 58.7'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
  Meningen van kampeerders over deze camping van voor 2011.
  Mevr. pw  
Mening over de periode juli-augustus , 2006
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 43757
8-1-2009
Ook met deze municipal hebben we ervaring Ook n hele fijne camping om te overnachten. Als n andere vol is nemen we deze. Als je links af de camping afgaat het dorp door, krijg je op n gegeven moment n restaurant. Heeeeerlijk eten daar. Ik vind het persoonlijk te ver om naar het restaurant te lopen, met die hitte. Wel n aanrader.
  Fam. Klaas en Will  
Mening over de periode juli-augustus , 2008
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
6
Mening nr. 42364
22-8-2008
Zowel begin als eind juli 1 nacht op deze camping geweest. Sober, maar voldoende om te overnachten. Alles ziet er netjes uit. De camping is zodanig open (en zonder enige vorm van toezicht) dat wij het onprettig vonden. Tot diep in de nacht langsrijdende jongeren met de autoradio hard aan is niet slaapverwekkend... Ook de tweede keer reden er 's nachts alsmaar langzaam auto's voorbij. Verder is het er vrij stil: een trein in de verte en vaag de autoweg. Lopend naar het dorp (10 min.) en kebab eten in een franse kroeg heeft ook wel wat. Je kunt ook pizza afhalen. Als je van de tolweg afkomt moet je langs een onbemand betaalstation. Dus geld of een creditkaart!
  Mevr. Tineke  
Mening over de periode juli-augustus , 2008
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 41791
14-8-2008
Eenvoudige, nette overnachtingscamping. Geen speeltuintje. Sanitair wordt goed schoongemaakt. Gewone kranen (geen drukknoppen) en altijd goed warm water. Plaatsen op gras. Auto kan aangekoppeld blijven staan. De camping is niet afgesloten d.m.v. een hek of slagboom, dus je kunt er dag en nacht terecht. Na 22.00 uur was het rustig op de camping. De beheerster is bijzonder aardig en is 's morgens tussen 7.00 uur en 8.30 uur en 's avonds tussen 19.00 uur en 20.30 uur aanwezig. Restaurant aan de andere kant van het dorp, richting Foncegrive. Kebabtent op het plein in het dorp. Op 10 minuten lopen vanaf de camping zijn 2 bakkers, die al om 6 uur 's morgens open zijn (op zondag een half uurtje later). Op de weg naar Is-sur-Tille is een supermarkt.
  Dhr. Arjan Maus  
Mening over de periode juli-augustus , 2006
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
7
Mening nr. 28750
8-8-2006
Goede camping voor een overnachting. Er is niets te verkrijgen, houdt daar rekening mee.
  Dhr. ludo fiers  
Mening over de periode , 2005
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
8
Mening nr. 24197
20-9-2005
Verzorgde camping voor een "stop". Schoon sanitair. Warm water is vrij te verkrijgen. Er zijn geen individuele wascabines ! Ik heb hier overnacht midden september 2005.
  Dhr. van den Boogaard  
Mening over de periode juli-augustus , 2003
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
7
Mening nr. 18555
27-5-2005
Kleine camping, zeer geschikt voor een tussenstop. Sanitair is wat oud maar werkt wel en wordt behoorlijk goed schoon gehouden. Het nabij gelegen (voetbal?) stadion kan met name op weekeind dagen wat rumoer opleveren.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meer recente meningen over deze camping.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/