Camping Municipal de Louhans-Châteaurenaud★★★

Totaal aantal plaatsen: 60
Plaats: 71500 LouhansDepartement: Saône et Loire
Hoogte: 176 m
Afstand vanaf Utrecht: 805km,
waarvan 772km snelweg.
GPS coördinaten: 46.62286 / 5.21733
( 46° 37' 22.3'' N     5° 13' 2.4'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
4 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 7 9 8.3
Staat v/h sanitair 7 9 7.8
* over de jaren 2011 en later.
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Fam. Marc Defauw  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
9
Mening nr. 58632
20-1-2013
Bij aankomst kregen wij een hartelijk onthaal. Plaats caravan deels op grind, deels op gras voor de voortent of de luifel. Zoals aangehaald in andere meningen, gratis Wifi en perfect sanitair. Kostprijs laag. Broodservice en bakker op loopafstand (500 meter). Wij konden genieten van een gratis avond franse chansons. Wekelijks is er ook een "pot d'acceuil", informatiemoment met vraag en antwoord, bijzonder interactief en uiteraard in het mooie frans. Verder deel ik de meningen van de vorige kampeerders. Besluit: een camping om steeds terug te komen voor meerdere dagen.
  Mevr. Irene1  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
7
Mening nr. 57069
2-8-2012
Bij aankomst was de slagboom dicht, maar de beheerder kwam ons gastvrij tegemoet gelopen. Eerst een kijkje op de camping was geen enkel probleem. Keurige plekken, naar keus met vooral schaduw (aan het water) of meer zon. Op de plaatsen grind en een stukje gras. Gratis wifi. Zwembad ligt pal naast de camping, gratis toegang voor campinggasten. Tevens bon voor korting op het museum in het oude Hospitaal met antieke apotheek. Louhans is een leuk stadje met 157 arcadebogen en een leuk aanbod van winkeltjes. Je krijgt een wandelroute uitgereikt bij aankomst. Het sanitair was licht verouderd, maar ruim en schoon. De afwasplekken brandschoon en met echt heet water. Vanaf de camping naar de Cascades van Herrisson gereden en Cirque de Baume. Beiden zeer de moeite waard. De markt op maandag is groot en gevarieerd, en met veel bezoekers. Vandaar de enorme parkeerterreinen naast het dorp. Vanaf de camping is het 5 minuten lopen naar het centrum. Per nacht betaalden we slechts 12,50 met 2 ps, electra en hond. Zonder hond is het maar 11,50. Op de plaats water, stroom en waterafvoer. Foto's van de camping: http://img198.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=96135376.jpg
  Fam. renaat  
Mening over de periode september-oktober , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
8
Mening nr. 55540
10-10-2011
We waren op deze camping in sept 2011. Bij aankomst op zondag rond 15h stonden we voor een gesloten poort en was de "accueil" dicht. Gelukkig werden we zonder probleem, binnen gelaten door een 'reserve concierge' die op de camping verblijft. De camping is klein, mooi, schaduwrijk, bezit verharde wegen en water bij iedere standplaats en die zijn nog ruim ook! De prijzen zijn heel schappelijk, het sanitair is oud maar alles functioneert prima. Ook is er draadloos internet over een groot deel van het terrein... kwestie van in de buurt van de antenne te zitten...De echte gerant is in de loop van de dag met ons komen kennis maken, is zeer vriendelijk EN behulpzaam. Conclusie: de camping is een aanrader, de maandagmarkt in Louhans is uniek, het stadje en de regio zijn een reis waard.
  Fam. Jan  
Mening over de periode april-juni , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
7
Mening nr. 53282
3-7-2011
Rustige redelijk geprijsde municipal camping aan brede visrivier. Gelegen naast groot gemeentelijk zwembad (juli en augustus vrij toegankelijk voor campinggasten, overige maanden beperkt in het weekend open). Camping ligt vlakbij het voetbalstadion (geen last van). Camping heeft keurig sanitair en prima horizontale plaatsen op grind. Stadje heeft een Elzasser uitstraling en komt gezellig over met terrassen en arcade's. (5 minuten wandelen van camping, binnendoor onder spoorbrug naast rivier snel bereikbaar). Stadje heeft een enorme weekmarkt en op zaterdag aan andere zijde gelegen kleine markt langs de straat.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/