Camping Les Franquettes★★

Totaal aantal plaatsen: 126
Plaats: 33590 Grayan L'HôpitalDepartement: Gironde
Hoogte: 5 m
Afstand vanaf Utrecht: 992km,
waarvan 923km snelweg.
GPS coördinaten: 45.44598 / -1.08739
( 45° 26' 45.5'' N     1° 5' 14.6'' W )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
  Meningen van kampeerders over deze camping van voor 2011.
  Dhr. P. Descendre  
Mening over de periode juli-augustus , 2008
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
7
Mening nr. 44522
29-5-2009
Aardige, groene camping in boomgaard met grote plaatsen. Vooraan de camping zijn vooral toerplaatsen aan de achterkant veel vaste gasten, waar je niets mee te maken hebt. Verder kan je brood op de camping halen en een simpele maaltijd en patat. De camping is rustig, weinig te doen. Voor het bezoeken van het strand een ideale uitvalbasis.
  Dhr. Scholten  
Mening over de periode juli-augustus , 2008
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 39969
22-7-2008
Les Franquettes is een gezellige, rustige, kleine camping. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Een mooi zwembad. Verder is er weinig animatie op de camping, maar wij houden daar ook niet zo van. Wel is er een speelveld met volleybalnet, een speeltuintje, een pingpongtafel en jeu-de-boules baan. De kampeerders bestonden voornamelijk uit Fransen, Belgen, Nederlanders, en enkele Duitsers. Wat het sanitair betreft : er is 1 sanitairblok, dat erg netjes is. Nooit wachttijden gehad om te douchen. De plaatsen zijn groot en de auto mag je op de plek parkeren, half zon/half schaduw. Het strand is op fietsafstand en via een fietspad te bereiken. Op de camping kan je 's ochtends heerlijke broodjes halen.Kortom,onze vakantie was super geslaagd, en ze kunnen ons dus ook nog voor een 3e keer verwachten.
  Dhr. Janssen  
Mening over de periode juli-augustus , 2008
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
8
Mening nr. 39434
3-7-2008
Gisteren terug gekomen uit frankrijk en o.a. deze camping aangedaan. Is goed verzorgde camping met net sanitair, zwembad, speeltuin en trapveld. De camping doet nog enigzins Frans aan wat ons aantrok, dit in tegenstelling tot de andere campings in de buurt. Eind juni was het relatief rustig, ik schat een bezetting van zo'n 50%, w.o wat duitsers, een engels stel wat fransen en wat nederlanders, De beheerder is een aardige man die zuinig is op zijn spullen én zijn gasten. Het plaatsje Grayan stelt niet voor je kan er wel een nederlandse krant en je dagelijkse boodschappen halen. Voor weinig geld een leuke camping met goede faciliteiten.
  Fam. freek jongerius  
Mening over de periode juli-augustus , 2007
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
9
Mening nr. 38791
19-4-2008
In 2006 en 2007 waren wij op deze camping, 2008 weer. De entree is niet uitnodigend maar als je de camping betreedt ben je dat alweer vergeten. De camping is rustig gelegen (geen verkeerslawaai). Er is een prachtig zwembad, nieuw en superschoon sanitair, een mooi spelveld en speeltuin. Ondanks dat er geen peuterbadje is, is het ons en onze kinderen (1,3,6 jaar) er prima bevallen. De beheerders zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om de gasten een prettige vakantie te bezorgen. De plekken zijn groot en op het gras met half zo/schaduw plaatens, onze 8 persoons bungalowtent en bijzettentje konden we prima kwijt. Op de camping kan je brood bestellen en simpele, voordelige gerechten halen eten. Het is niet zo'n commerciële camping als de meeste camping daar in de buurt. De camping ligt op ongeveer 5 min. rijden vanaf de Atlantische kust. Voor de rest is er in de omgeving genoeg te doen. Kortom voor ons de ideale vakantieplek.
  Fam. Dirk Zwager  
Mening over de periode juli-augustus , 2007
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
9
Mening nr. 38097
9-12-2007
Wij zijn in juli/augustus 2007 op deze camping geweest. We hebben een heerlijke tijd vakantie gehad. Het is een rustige familiecamping met vrij grote plaatsen. Onze caravan met voortent, luifel en auto paste op één plek. Op de camping is een klein restaurantje en ijsverkoop, een bakkertje is op loopafstand. Het sanitair is perfect en heerlijk schoon en nooit rijen. Er een mooie speeltuin voor de kleintjes en een trapveldje. Ideaal voor jonge kinderen. Het strand bij Le Gurp is echt geweldig. De campingbeheerders (man en vrouw) zijn erg vriendelijk. Wij gaan zeker nog een keer terug.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meer recente meningen over deze camping.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/