Camping Cala Gogo★★★★★

Totaal aantal plaatsen: 649
Plaats: 66750 Saint CyprienDepartement: Pyrenees-Orientales
Hoogte: 1 m
Afstand vanaf Utrecht: 1339km,
waarvan 1298km snelweg.
GPS coördinaten: 42.59871 / 3.04053
( 42° 35' 55.4'' N     3° 2' 25.9'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Verhuur en Reserveren bij:
Eurocamp
Vacances Directes
Canvas Holidays
Suncamp holidays
Beschikbaarheid online
Petit Paradis
Kijk ook op de website van de camping
  Meningen van kampeerders over deze camping van voor 2011.
  Dhr. Mertens  
Mening over de periode juli-augustus , 2003
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
6
7
Mening nr. 9041
8-1-2004
Op basis waarvan deze camping gekozen is tot camping van het jaar is voor ons een raadsel? Het personeel aan de receptie alsmede het personeel in de winkels en horecagelegenheden waren verre van vriendelijk. Als een vraag had op welk gebied dan ook, kreeg je antwoord, maar daar was dan alles mee gezegd. De prijzen in het zg centrum van de camping waren bijzonder hoog. Het eten was in vergelijk met de prijs veel te duur. Het was niet slecht maar duur. De stacaravan welke wij gehuurd hadden was in slechte staat. De dag dat wij arriveerde moest er al een klusjesman komen opdraven om het ingestorte bed te herstellen. We hadden er nog niet eens op gelegen of gezeten, bij het wegzetten van de bagage storte het zomaar inelkaar. De kranen in de caravan lekte, de afvoer van de douche onder de caravan was gebroken en het water liep onder de caravan door. De deur sloot niet, de rolgordijnen voor de ramen waren kapot. enz, enz, enz. Alles wat defect was is tijdens de vakantie proffesorisch hersteld. We moesten daarvoor wel vroeg opstaan, om ongeveer 8 uur smorgens stond de klusjesman voor de deur. Bij de receptie hebben wij te kennen gegeven dat het prettig zou zijn als deze man alles zou herstellen als wij naar het strand waren, maar dat kon niet want die klusjesman had het erg druk. Dat zegt al genoeg. Strand leuk, zwembad leuk, aankleding camping leuk maar zeker geen camping van het jaar. Na een tiental jaar ervaring Frankrijk kunnen we enigzins wel wat vergelijkingen maken!
  Dhr. G vd Linden  
Mening over de periode juli-augustus , 2003
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
3
7
Mening nr. 8816
28-12-2003
Graag wil ik nog even kort reageren op de reactie van Mevr R. Sparreboom. Ik kan me voorstellen dat ze een andere indruk heeft van deze camping. Per slot van rekening heeft zij drie jaren achtereen haar vakantie hier doorgebracht. Ik uiteraard niet. Wat ik jammer vond was de manier waarop de receptie mijn gezin en ook andere bezoekers, als potentiële klanten, heeft behandeld. De receptie mag je toch als één van de visitekaartjes van de camping beschouwen. Hierdoor is bij ons een negatief beeld van de camping ontstaan, misschien geheel onterecht.
  Mevr. R.Sparreboom  
Mening over de periode juli-augustus , 2000
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
7
Mening nr. 8790
27-12-2003
Wat wij hier lezen komt bij ons vreemd over. Wij zijn drie achtereenvolgende jaren op de camping geweest (1998-1999-2000) en vonden het alles behalve onvriendelijk. De mensen aan de receptie hebben ons na wat problemen met familie in Spanje uitstekend geholpen met faxen en andere zaken. Ook het strand en de campingfaciliteiten vonden we prima in orde. Wij vinden het jammer dat andere deze indrukken hebben opgedaan, want wij wilden na een tweetal jaren elders toch weer een keer na Cala Gogo toe. Als we aan de kinderen vroegen waar ze naar toe wilden dan werd er stee vast Cala Gogo geroepen. Wel wil ik nog zeggen dat het enige jaren geleden was dat we er waren. Het is dus blijkbaar achteruit gegaan. Wij kunnen ons echter niet voorstellen dat het zo slecht is als dat diverse mensen schrijven.
  Dhr. dhr. G vd Linden  
Mening over de periode juli-augustus , 2003
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
3
7
Mening nr. 8279
11-11-2003
Reeds een aantal jaren achtereen lukte het ons maar niet om een vakantie naar deze camping te boeken. Volgens de reisburo's behoorde Cala Gogo tot één van de topcampings. Niet voor niets het predikaat 'Camping van het jaar'!!. Als alternatief voor onze zomervakantie in augustus dit jaar hadden we de camping 'Ma Prairie' te Canet-en-Rousillon. Omdat we dichtbij St. Cyprien zaten besloten we de camping eens te bezoeken. We hoopten daar eventueel een voorboeking te kunnen doen. Echter, evenals de familie de Mooij, werden we zeer onvriendelijk bij de receptie behandeld. We mochten de camping niet op, want anders zou dat storend zijn voor de campinggasten. We moesten de folders in de reisbrochures er maar op nalezen om evt. indrukken op te doen. Dit mag dan wel volgens bepaalde criteria een topcamping zijn, maar de dienstverlening laat duidelijk te wensen over. Voor ons aanleiding om onze toekomstige campingvakanties elders te gaan vieren!
  Mevr. .....  
Mening over de periode juli-augustus , 2003
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
6
Mening nr. 8251
9-11-2003
Ik ben ook dit jaar naar de camping geweest. Ik heb eigenlijk niet veel te klagen, maar ik vond wel dat het personeel soms onvriendelijk was en ik vond de entree van de disco erg overdreven. Meestal is de disco op een camping gratis en hier betaal je even elke avond 3 euro!
  Dhr. p.prinsen  
Mening over de periode juli-augustus , 2003
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
6
4
Mening nr. 8106
23-10-2003
Ook ik ben in juli naar deze (camping van het jaar geweest). Ik kan me niet voorstellen dat die deze titel waard is. Onvriendelijk personeel vooral in de winkels. Sanitair is sober en werkt niet naar behoren. Vooral de douches waren niet te stellen en je had te koud water voor het afwassen. Het ergste was voor mij het strand ik heb een handicap nl dystrofie in mijn voet en kan daardoor helemaal niets hieraan hebben. Vele aanbieders van deze camping zetten in de folder dat hier een zandstrand is maar dat is absoluut niet waar. De laatste 5 meter naar zee bleken het allemaal scherpe kiezels te zijn waardoor mijn vakantie naar de knoppen was en ik mij moest vermaken in het zwembad. Ook vele mensen die wel goed uit de voeten kunnen hadden hier veel last van en waren aangewezen op schoenen om de zee in te kunnen. En als je een klacht indient bij ARKE hierover wordt je voor LEUGENAAR!!!! uitgemaakt.
  Dhr. wesly bruurmijn  
Mening over de periode juli-augustus , 2003
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 6664
15-8-2003
Het is een mooie camping, maar heeft een paar nadelen, zoals kiezels aan het strand. Geen animatie voor kinderen die nederlands zijn, Het is alleen engels en frans. Het is daar gewoon veel te duur, een biertje meer dan 3 euro. Je mag niet eens met een balletje gooien, als een fransoos iets doet wat niet mag dan zien ze het zogenaamd. Er zouden meer nederlandse meisjes moeten komen werken want er is er maar een. Dan kan je b.v. een bij de bar neer zetten of bij de winkel of een nederlandse jongen bij de securitie, want ik versta die fransen gewoon niet als ze iets zeggen. Ik krijg dan wel frans op school maar ik versta ook niet alles. De dj van de disco is zeer goed.
  Mevr. J. Peeters  
Mening over de periode juli-augustus , 2003
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
6
6
Mening nr. 6603
14-8-2003
Ook wij zijn dit jaar naar 'DE camping van het jaar' geweest. Ik snap werkelijk niet hoe deze camping aan deze titel komt. Ik ben met name niet te spreken over de service van deze camping, ik zal wat voorbeelden geven: - we komen op zaterdagavond aan en willen op zondag wat boodschappen doen. We vragen bij de receptie of de grote supermarkten in Perpignan open zijn. 'Nee', alleen wat supermarkten in Argeles zijn op zondag open. Wat scherst onze verbazing dat deze grote supermarkten wel 7 dagen per week open zijn. - we vragen aan de receptie wanneer er een leuke markt in de buurt is. Het antwoord was 'daar ligt een boek en kijkt u daar maar in', - Het personeel bij de kassa van de supermarkt was bijzonder onvriendelijk. Het wisselgeld werd je gewoon in de handen gekwakt. - Bij het restaurant van de camping hebben we 's avonds minimaal 1 uur op onze pizza moeten wachten en een 1/2 uur op het ijs (een dame blanche kost daar trouwens wel even € 8,50 !!.) Ook daar was onze serveerster verre van vriendelijk (kwam dat omdat wij zowel bij de pizza als bij het ijs div. keren moesten vragen waar het bleef !?!?) Ik snap die 4 sterren van de camping overigens wel (mooi zwembad, direct aan het strand enz) maar om camping van het jaar te worden verwacht je toch wel iets extra's b.v. goede service. Maar wat viel dat ontzettend tegen !!
  Mevr. t. de Mooij  
Mening over de periode juli-augustus , 2003
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
4
8
Mening nr. 6559
13-8-2003
Wilde dit jaar, met twee tieners, naar Cala Gogo maar was vol. Wel konden wij reserveren in het daar boven gelegen Canet Plage op camping Club Mar Estang. Tijdens ons verblijf zijn wij, met kinderen, op Cala Gogo gaan kijken om eventueel te reserveren voor het jaar 2004. Wat een afgang was deze camping. Het ontvangst bij de slagboom was op zijn zachts gezegd onbeschoft. Wij mochten niet op de camping kijken voor een indruk. Als wij dan niet zouden reserveren was dat ons probleem!! Onpersoonlijke camping en dat voor een camping van het jaar. Wij zaten dan 200% beter.
  Dhr. angelo indri  
Mening over de periode juli-augustus , 2003
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
5
6
Mening nr. 6173
8-8-2003
2 weken op deze camping gestaan, is wel even schrikken als je aankomt, zeker als je voor de eerste keer in zuid frankrijk bent. Onbegrijpelijk dat deze camping door lezers van de KCK als camping van het jaar 2002 is uitgekozen. Hij maakt op mij een overzorgde indruk, dat begint al als je de hoofdweg oprijd, de herfstbladeren van de bomen en onkruid en takken lagen overal op de staanplaatsten en daar werd ook niets aan gedaan en dit stapelde zich alleen maar op (hoezo brandveiligheid ) Dat de boel verdord en zanderig is logisch in dit klimaat maar dan kun je de boel toch nog wel een beetje fatsoenliik houden. Het sanitar zag er goed uit maar werd inderdaad maar la la schoongemaakt een keer met een grote slang alles natspuiten een lekker geurtje erbij en klaar was kees. Toegegeven de ligging was prima aan het strand, een mooi zwembad. Alleen jammer dat je er nog niet met je kind van 6 met een schuimballetje mag overgooien zonder dat er een overspannen franse puber (badmeester) staat te gebaren dat je er mee moet stoppen. Oke ik heb er wel een goede vakantie gehad, het weer was super maar om dit nou camping van het jaar van de ANWB te maken nee, dat kan dan alleen maar zijn voor het zwembad en het klimaat, want het kiezelstrand word je ook niet echt vrolijk van. Denk nou niet dat ik verwend ben of zo, maar na diverse campings gehad te hebben in de dordogne-ardeche-italie en niet te vergeten nederland verwacht je toch iets anders! als deze kampeerfabriek voor mij onbegrijpelijk dat je hier in de rij moet staan om een plekje te bemachtigen voor het volgende jaar?
<<Vorige    Pagina             6      
   
Klik hier voor meer recente meningen over deze camping.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/