Camping Ardèche Camping★★★★

Totaal aantal plaatsen: 166
Plaats: 07000 PrivasDepartement: Ardèche
Hoogte: 243 m
Afstand vanaf Utrecht: 1031km,
waarvan 998km snelweg.
GPS coördinaten: 44.72536 / 4.59855
( 44° 43' 31.3'' N     4° 35' 54.8'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
3 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 4 9 6.3
Staat v/h sanitair 6 7 6.3
* over de jaren 2011 en later.
Ga naar de pagina van Camping Qualite
Verhuur en Reserveren bij:
Vacanceselect.nl
Arke
ANWB, boek hier!
Beschikbaarheid online
Camp2Relax
Kijk ook op de website van de camping
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Fam. de wert  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
4
6
Mening nr. 57460
12-8-2012
De camping ligt "midden" in het stadje Privas. Vanuit je tuinstoel kijk je op de flatgebouwen uit. Persoonlijk vinden wij dit als stadsmensen niet prettig. Rijd je 1000 km naar Zuid-Frankrijk en sta je alsnog midden in de stad. De camping en het sanitair zijn ook enkele jaren oud en dat is te zien. Al deze -punten worden niet gecompenseerd door andere +punten Al bij al een camping waar wij nooit zullen terugkeren en zullen toekomstige bezoekers ook attenderen op de -punten en de "bijzondere" ligging.
  Fam. Jer  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
7
Mening nr. 55079
29-8-2011
Erg leuke camping hebben het erg naar ons zin gehad leuke eigenaren. Rivier en zwembad leuk voor onze jongens. Deze camping is zeker een aanrader. Mooi weer, wat wil je nog meer.
  Fam. Fam Emmen  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
6
6
Mening nr. 54864
22-8-2011
Wij zijn duidelijk minder te spreken over deze camping en ook de beheerder. Enige vorm van rust is hier niet te vinden. En ja 1 van de 2 sanitair gebouwen is nieuw, maar op z'n frans. Net niet dus: te weinig capaciteit geen continu warm water maar afwisselend koud en (te) heet. Het andere sanitair gebouw is echt niet meer van deze tijd. Veel te krappe douches en het ziet er ook niet meer uit. Wij hadden bij het boeken gevraagd om een rustige plaats ivm onze kleine kinderen. Bij aankomst bleken we echter de meest luidruchtige plek van de hele camping te hebben: naast de twee springkussens, het zwembad, de kidsclub en vlakbij de bar, waar een paar keer per week 's avonds veel lawaai vandaan komt. (Op deze camping is een groot scherm met harde muziek van een DVD ook animatie....) Dit terwijl diverse mensen die na ons geboekt hadden wel rustige plekken hadden gekregen in dezelfde periode. Wij spraken de beheerder hierop aan werd ie kwaad en liep uiteindelijk schouderophalend weg, wat een arrogante (franse) kwast. De beheerders hadden bij boeking natuurlijk moeten melden dat we deze plek zouden krijgen. We hadden immers specifiek gevraagd om een rustige plek ivm onze 1,5 jaar oude jongste dochter. Uiteindelijk hebben we na veel aandringen bij zijn vrouw de volgende dag een andere plek weten te regelen die wel goed was. Maar die man, wat een nare vent. Hij heeft ons de hele vakantie boos aangekeken of genegeerd, op 2 keer na. Een keer toen hij dacht op het terras iets aan ons te kunnen verdienen en een keer toen onze auto op een lege plaats geparkeerd stond. Toen kwam hij met zo'n opgestoken vingertje naar ons toe. Not good, not good, zei hij. Hij had natuurlijk ook gewoon even kunnen vragen of we de auto wilden weghalen. Camping op zich is wel aardig aangelegd, maar als je er heen gaat zorg dan dat je zover mogelijk achterop komt te staan bij het nieuwe sanitairgebouw. Verder: het zwembad was veel te klein voor deze camping. Kinderen springen constant bovenop elkaar omdat het gewoon te vol was. Er ligt ook nog een drukke weg langs de camping waarvan het geluid constant aanwezig is. Ons advies: er zijn genoeg andere leukere en betere campings in de Ardeche, sla deze over.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/