Camping le Barralet★★★

Totaal aantal plaatsen: 132
Plaats: 30210 ColliasDepartement: Gard
Hoogte: 53 m
Afstand vanaf Utrecht: 1130km,
waarvan 1101km snelweg.
GPS coördinaten: 43.95662 / 4.48538
( 43° 57' 23.8'' N     4° 29' 7.4'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
3 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 5 9 6.7
Staat v/h sanitair 4 8 6.3
* over de jaren 2011 en later.
Verhuur en Reserveren bij:
Reserveren bij de camping zelf
Kijk ook op de website van de camping
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Mevr. Sandra  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
6
4
Mening nr. 57013
31-7-2012
Bij aankomst schrokken we van onze gereserveerde plaats, daar stond een verroest ijzeren afdakje! Wij met grote caravan en voortent konden daar niet staan, Receptie deed wel haar best, maar had het van tevoren moeten zeggen toen wij reserveerden. Wel andere plek gekregen, maar was vrij krap. Het sanitair stinkt en schoonmaken doen ze alleen met water sproeien, daarbij vergeten ze de muren en sop kennen ze al helemaal niet. Saaie camping voor ons, wij komen nooit meer terug!!! Wij kamperen al heel wat jaren, maar dit hadden wij nog nooit meegemaakt. Kampeerders opgelet met caravan!
  Fam. Jelle en Gerie Hitzert  
Mening over de periode , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
8
Mening nr. 53482
17-7-2011
Ruim 2,5 week, vanaf 26 juni, met veel plezier op deze camping verbleven. Bij aankomst konden we zelf een aantal plekken aangeven waarna aangeven werd of deze beschikbaar waren. Prachtig gelegen op een rots boven de Gardon. Collias, met bakker, restaurants, winkeltjes op loopafstand (via een korte afdaling). Mooie plekken waarvan sommige een rieten afdakje hadden tegen de zon (was wel nodig). Mooi zwembad, met ook de laatste, drukkere, week voldoende ligbedden. Toezicht was, hoewel niet zichtbaar, voldoende! Mooie mix van nationaliteiten. Activiteiten op het terras, waar wij vlak bij stonden met onze tent, niet hinderlijk en nooit na half twaalf afgelopen. Kortom een plek om terug te komen!
  Fam. visser  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
5
7
Mening nr. 53465
17-7-2011
De camping viel ons erg tegen. Het is een eind afdalen naar de rivier (niets voor kleine kinderen alleen). Dat kan langs 2 wegen. Via de ene afdaling kom je bij rotsen en moet je een heel eind lopen om het water in te kunnen. Via de andere kant kom je wel makkelijk het water maar echt lekker liggen op de rotsen is het niet (beetje viezig). Bovendien.. het water daar is ijskoud! Veel kouder dan andere rivieren waar we de afgelopen week hebben gezwommen. Verder is het heel druk met schreeuwerige jongeren met muziek omdat dit de plek is waar je via de openbare weg in het water kunt komen. Verder hadden wij 's nachts een paar keer last van muziek (tot diep in de nacht) en onze buren hielden ook na 11 uur 's avonds niet op met hardop praten. Het zwembad was erg vol, het terras en restaurant ongezellig en er was harde muziek. wij zaten in stacaravan die klein was, maar verder wel ok. Het animatieprogramma stelde niet veel voor (fitness, jeu de boule).
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/