Camping Campéole - L'Ile Des Papes★★★★

Totaal aantal plaatsen: 396
Plaats: 30400 Villeneuve Les AvignonDepartement: Gard
Hoogte: 22 m
Afstand vanaf Utrecht: 1117km,
waarvan 1086km snelweg.
GPS coördinaten: 43.99195 / 4.81682
( 43° 59' 31.0'' N     4° 49' 0.6'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
2 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 8 10 9
Staat v/h sanitair 9 10 9.5
* over de jaren 2011 en later.
Verhuur en Reserveren bij:
ANWB, boek hier!
Beschikbaarheid online
Reserveren bij de camping zelf
Campeole
Kijk ook op de website van de camping
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Fam. slagers  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
10
9
Mening nr. 54900
24-8-2011
In eerste instantie hadden we gereserveerd op een camping van dezelfde campingorganisatie (campeole) in Doussard (meer van Annecy). Aangezien het daar slecht weer was hebben we een dag voor vertrek naar het boekingsbureau gebeld (NL-talig) en de camping omgeboekt baar deze lokatie. Alles verliep erg gecoordineerd en soepel. De camping heeft twee mooie zwembaden en een zeer groot en fraai nieuw spartelbadje voor de allerkleinsten (dit was nog niet helemaal geren toen wij er waren. Verder zijn er redelijk veel huuraccomodaties op de camping. De ook taltijke kampeerplekken zijn gelokaliseerd op een mooie plek op de camping nabij de zwembaden, BBQ-plek, minigolf (gratis), volleybal veld en voetbalarena. Verder wordt er veel voor jonge en oudere kinderen georganiseerd op de camping. Wel is dit allemaal franstalig en onze kinderen (13 en 15 jaar) hebben hier niet aan meegedaan. Wel zijn er voldiende plekken waar de jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Het centraal gelegen multi-functionele gebouw met camping-winkel, annimatie, petanq-baan en tafeltennistafels is erg fraai. Het grootste voordeel van kamperen op deze plek is dit diverse gebieden binnen handbereik zijn. Wij zijn vbijvoorbeeld naar de middellandse zee geweest, een kanotocht op de Ardech, mooie tochten door de Luberon, Mont Ventoux, de Cevennen en mooie steden zoals Nimes, Uzes, Arles en natuurlijk Avignon, waar ieder jaar in juli in het teken staat van de culturele maand. Het Sanitair is superschoon. Wij hebben hier een prima vakantie gehad.
  Dhr. Berndsen  
Mening over de periode april-juni , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
10
Mening nr. 53226
29-6-2011
Ruim opgezette camping in voor oudere prachtige omgeving, met veel cultuur en bezienswaardigheden. Vriendelijke bediening prachtig zwembad en een mooi reastaurant. Het sanitair heeft werkelijk warm water, en toiletpapier, normaal wordt je vergast met lauw water. 1 minpuntje: als je wilt vertrekken naar Nederland, dan is om negen uur pas de poort open.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/