Camping du lac Les Iscles★★★

Totaal aantal plaatsen: 166
Plaats: 05600 EygliersDepartement: Hautes Alpes
Hoogte: 886 m
Afstand vanaf Utrecht: 1185km,
waarvan 1081km snelweg.
GPS coördinaten: 44.67773 / 6.60825
( 44° 40' 39.8'' N     6° 36' 29.7'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
6 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 7 9 7.5
Staat v/h sanitair 3 8 6.3
* over de jaren 2011 en later.
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Mevr. Marian de Jeu  
Mening over de periode juli-augustus , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
8
Mening nr. 60845
20-1-2014
Wij zijn hier nu 2 keer geweest en hebben er een heerlijke vakantie gehad! Goede sfeer op de camping, sanitaire oké, soms wat koud water bij de douche maar dan moet je op een ander tijdstip gaan. Het meer is heerlijk om in te zwemmen, ook onze kinderen vonden het super (leeftijd 1, 3 en 5 jaar). Goede uitvalsbasis om te fietsen, wandelen, raften. Wij stonden aan het meer een hadden een prachtig uitzicht op het kasteel. We komen zeker nog eens terug!
  Mevr. hanneke  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
7
Mening nr. 54909
24-8-2011
Zeer vriendelijk ontvangen op deze camping. Camping aan een meertje met uizicht op de bergen. Diverse restaurantjes aan het meertje. In de omgeving genoeg te doen. Er is geen animatieteam, maar op de camping staat het bedrijf Fokiwa (Ies, Nederlands) die raften en canyoning aanbiedt. Dit is gezellig, veilig en onvergetelijk. Ook kun je 1 of 2 avonden bij hem aanschuiven om te bbq'en (iedereen neemt zelf eten en drinken mee).
  Dhr. Gerard  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
3
Mening nr. 54356
11-8-2011
Camping ziet er goed uit, wel vaak kans op harde wind. Wat ik zelf erg belangrijk vind is de toestand van het sanitair, die was echt bedroevend. 4 dagen wc niet schoongemaakt, geen warm water voor de afwas en de douches lauw. Als je hier wat van zegt, dan geeft men de schuld aan de boiler. Bij regen zijn de paden erg moeilijk te berijden, erg diepe plassen. De plaatsen zijn niet vlak, vele kuilen en aan het meertje klein. Drukke camping met te weinig controle, regelmatig s'avonds laat auto's die over de camping rijden en veel geluidsoverlast.
  Mevr. Brenda  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
-
Mening nr. 54223
9-8-2011
Heerlijke camping, mobil-home is oke. Mooie grote plek met een schitterend uitzicht. Fijn helder meer om te zwemmen met ligweide eromheen. Klein winkeltje voor eerste behoeften met elke ochtend vers brood. Verschillende restaurantjes, terrasjes waar je goed kunt eten of gezellig iets drinken. Veel jeugd op de camping echter geen overlast. De omgeving is geweldig, veel te zien en te doen ( raften, hydro-speed etc. allemaal te boeken op de camping) fietsen, wandelen. 's Avonds koelt het wel af, buiten zitten kan wel maar dan moet je iets warms aandoen. Wij hebben erg genoten op deze camping.
  Mevr. annalies kluiver  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
-
Mening nr. 54213
8-8-2011
Wij hadden een mobil-home gehuurd bij deze camping. Degene die wij hadden was gedateerd en matig schoon. De bedden sliepen echter prima, de douche in de caravan was wel schoon en heerlijk warm water. Om de caravan voldoende ruimte. Er is een winkeltje waar je brood kunt kopen. Dit hoef je niet vooraf te bestellen. Het meer is leuk. Onze kids van 7 en 8 vermaakte zich er prima. Er wordt niets georganiseerd voor de kinderen, maar er is genoeg te doen in de omgeving. De marmotten vlakbij de camping waren een groot succes. Naast de bekende activiteiten is de kabelbaan in 'Les Orres" ook een aanrader. Vandaaruit zijn er mooie wandelingen of mountainbikeroutes. Voor de liefhebber is er ook een rodelbaan.
  Fam. Angelique  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
7
Mening nr. 53871
31-7-2011
Leuke camping met veel ruimte. Wij hadden een enorme plek. Gelukkkig behoorlijk in de zon omdat het in de schaduw best fris was. Het meertje is ook leuk. Genoeg sanitair en schoon genoeg. Vriendelijke receptie. Bellen voor je om te reserveren of om te vragen of en wanneer iets open is. Bij een kop koffie oid krijg je de wificode voor op het terras. Geweldige omgeving voor vele activiteiten.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/