Camping municipal de Mâcon★★★★

Totaal aantal plaatsen: 254
Plaats: 71000 MâconDepartement: Saône et Loire
Hoogte: 174 m
Afstand vanaf Utrecht: 825km,
waarvan 802km snelweg.
GPS coördinaten: 46.33016 / 4.84476
( 46° 19' 48.6'' N     4° 50' 41.1'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
20 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 6 10 8.2
Staat v/h sanitair 7 10 8.8
* over de jaren 2011 en later.
Ga naar de pagina van Camping Qualite
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Mevr. Marion E.  
Mening over de periode september-oktober , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
9
Mening nr. 60608
1-10-2013
Wij hebben deze camping in september bezocht en zijn een paar dagen gebleven. Het nieuwe sanitair is prachtig en ziet er keurig uit. De ontvangst was vriendelijk en een plaats kon je zelf uitkiezen. Plaatsen zijn ruim genoeg. Er is een fietsmogelijkheid naar de stad langs de rivier de Saone en in noordelijke richting loopt ook een fietspad langs de rivier. Winkeltje en restaurant op de camping, maar ook een supermarkt (Lidl) vlakbij.
  Fam. Camper  
Mening over de periode september-oktober , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
9
Mening nr. 60604
30-9-2013
Als doorreis camping okee. Wij persoonlijk zijn niet gecharmeerd van het feit, dat 90% van de medekampeerders Nederlander is. En wij ergeren ons heel erg aan de hondenbezitters, die hun hond doodleuk op de camping laten poepen en piesen. De poep wordt niet altijd opgeruimd: wij hadden 's avonds een schone plek, waar de volgende ochtend een dampende drol lag, dat is ronduit smerig!
  Dhr. jg schut groenlo  
Mening over de periode september-oktober , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
10
Mening nr. 60573
26-9-2013
Was jaren geleden, dat we er waren. Destijds rommelig en slecht onderhouden toilet- en douche-ruimten. Anno 2013 een openbaring. Luxe gebouwen, geweldig. Inderdaad is dit een camping om ook langer dan 1 nacht te blijven, prima tussenstop op de lange reis naar Zuid-Frankrijk c.q. Spanje.
  Dhr. Niekje  
Mening over de periode april-juni , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
9
Mening nr. 60242
24-8-2013
Prima camping. Noodgedwongen door autopech kwamen wij op deze camping. Drie dagen gestaan. Sanitair is uitstekend, plaatsen zijn ruim voldoende, receptie zeer vriendelijk, camping dmv. slagbomen afgesloten en de camping maakt ook een zeer nette indruk. Inderdaad tegenover de camping een Lidl en een MacDonalds. Deze camping is zeer de moeite waard. Inderdaad gaan om 07.00 uur de eerste al van de camping, dus voor dat tijdstip al met hun caracan bezig.
  Dhr. Ranny de Groen  
Mening over de periode april-juni , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
10
10
Mening nr. 60239
24-8-2013
Over deze camping hoef je eigenlijk niet veel te zeggen . Receptie : duidelijk en correct Meer dan een uitstekende camping
  Fam. fi@nne  
Mening over de periode juli-augustus , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
10
Mening nr. 59988
12-8-2013
Prima doorreiscamping. Je kunt zelf je plekje uitzoeken. Lekker verwarmd zwembad welk om 19 uur sluit. Sanitair is prachtig, douchecabine met een wastafel erbij! Fohn aanwezig en kindertoiletje, kinderbadje en 1 wastafel op kinderhoogte, ideaal! vanaf de snelweg ben je er zo. Lidl en Macdonalds aan de overkant, kwamen savonds veel mensen vandaan gelopen. thv de receptie Free WIFI. leuke speeltuin met afscheiding op basis van leeftijd (tot 5 jaar en vanaf 5 jaar ofzoiets)
  Dhr. Peeetor  
Mening over de periode juli-augustus , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
9
Mening nr. 59876
8-8-2013
Een mooie 'doorreiscamping' op weg naar Zuid Frankrijk! Nette ontvangst (tegen 18:00 uur konden we nog steeds een plekje uitzoeken). Sanitairgebouwen zijn nieuw en een aantal worden vernieuwd. Plaatsen niet erg groot, maar voldoende voor 1 nachtje. 's ochtends is het al vroeg onrustig op de camping omdat velen zo snel mogelijk weer willen doorrijden. Camping ligt 5 minuutjes van de snelweg af.
  Dhr. jmn.Laan  
Mening over de periode september-oktober , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
10
Mening nr. 58769
10-3-2013
Een zeer goede overnachtings- camping.
  Fam. van Leeuwen  
Mening over de periode september-oktober , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
9
Mening nr. 58231
21-9-2012
Geweldige, keurig verzorgde doorreis-camping. 5 km van de A6. Eén nieuw sanitairgebouw, 2 nieuwe in aanbouw. De oude sanitairgebouwen waren wel schoon, dus niks mis mee. Als je wilt, hoor je altijd verkeer, maar wij zijn een extra nachtje gebleven om en de omgeveing meteen te bekijken en omdat de camping zo goed verzorgd is. Dat doe je niet, als je last hebt van een snelweg of een route nationale. Een echte aanrader.
  Fam. MaSaBo  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
8
Mening nr. 58086
7-9-2012
De camping voldeed prima voor 1 nachtje. Er is een net sanitairgebouw met warme douches. Verder is er een leuk speeltuintje. Ook is er een zwembad, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. De plaatsen zijn niet erg groot en je hebt weinig privacy, afgescheiden door lage hekjes. De camping is duidelijk een passantencamping, vlakbij de snelweg. Tegenover de camping vind je een aantal fast-food restaurants (McDonald's, Buffalo Grill) Bij aankomst mag je zelf een plaats uitzoeken, je moet wel bijtijds aankomen, want om ca. 17u was de camping helemaal vol!
    Pagina   1    
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/