Camping & hotel Le Manoir★★★

Totaal aantal plaatsen: 71
Plaats: 07300 Tournon sur RhôneDepartement: Ardèche
Hoogte: 130 m
Afstand vanaf Utrecht: 982km,
waarvan 961km snelweg.
GPS coördinaten: 45.06531 / 4.78879
( 45° 3' 55.1'' N     4° 47' 19.6'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
2 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 6 8 7
Staat v/h sanitair 7 8 7.5
* over de jaren 2011 en later.
Ga naar de pagina van Camping Qualite
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Fam. Mieke  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
6
7
Mening nr. 57275
7-8-2012
Wij hebben overnacht in een kamer voor 4 personen bij een doorreis. Geen opmerkingen over de kamer, die is perfect. De camping op zich is zeer compact en klein. Alle plekken zijn klein, iedereen zit op een hoopje gepakt met daartussen nog enkele stacaravans of huisjes. De sfeer was niet slecht, alle nationliteiten ( Nederlanders en Fransen) waren samen aan het petanquen. Zwembad, sanitair, enz...is allemaal zeer netjes en mooi. Rivier stelt niet veel voor. Restaurant-eten was matig. Geluid van de steengroeve aan de overzijde van de rivier was duidelijk hoorbaar tot op de camping, ook de baan naast de camping is niet echt een pluspunt. Peroonlijk zou ik het geen twee dagen op deze camping uithouden, ik word er claustrofobisch.
  Fam. Walter  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 53613
24-7-2011
In 2011 een kamer besproken voor 4 personen. De kamer was prima, 1 tweepersoonsbed en 1 stapelbed. Badkamer en toilet was prima. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten; zwembad, rivier, bar met terras en restaurant met eenvoudige maaltijden (vanaf euro 5.00). Alles prima verzorgd en in een geweldige omgeving. Prijs voor overnachting incl. ontbijt euro 90.00 voor 4 personen in de Ardeche!!!. Leuk stadje met volop vermaak is op 2 km. afstand.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/