Camping Naturiste Centre Hélio Marin Rene Oltra★★★★

  (naturistencamping)
Totaal aantal plaatsen: 2546
Plaats: 34300 Le Cap d'AgdeDepartement: Herault
Hoogte: 3 m
Afstand vanaf Utrecht: 1229km,
waarvan 1187km snelweg.
GPS coördinaten: 43.30026 / 3.53142
( 43° 18' 0.9'' N     3° 31' 53.1'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Verhuur en Reserveren bij:
Beschikbaarheid online
Kijk ook op de website van de camping
  Meningen van kampeerders over deze camping van voor 2011.
  Fam. Ed  
Mening over de periode juli-augustus , 2010
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
6
Mening nr. 50476
7-8-2010
wij zijn net 2 weekjes terug van deze camping, na verschillende forums te hebben gelezen hadden we geen idee wat we konden verwachten, de verhalen verschillen echt per persoon, dit heeft natuurlijk te maken met persoonlijke ervaringen en de tolerantie van de schrijvers. De camping op zich is een goede camping met alle voorzieningen die je van een moderne camping mag verwachten, lekker dicht bij het strand en voor de dagelijkse boodschapjes hoef je het terrein niet af. Het klopt dat je in het dorp en ook op de camping mensen ziet lopen die `s avonds iets erotisch gekleed zijn en inderdaad soms zichtbare intieme piercings hebben, ook dat hoort m.i. bij het naturisme, is naturisme niet een vorm van vrijheid, waar iedereen elkaar respecteerd zoals hij of zij is? Als bloot zijn zo gewoon is voor naturisten, waar zit dan het verschil in een intieme piercing of een grote oorbel. Ik heb zelf een intieme onopvallende piercing, maar kreeg op de laatste dag van de vakantie te horen dat het op de camping verboden was(alhoewel er genoeg rond liepen). Jammer om beoordeeld te worden op je uiterlijk, want het is verder een leuke camping waar je een leuke vakantie kunt hebben, maar dus niet zo tolerant is als wel wordt beweerd.
  Fam. dick en brigitte  
Mening over de periode april-juni , 2010
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
8
Mening nr. 49362
20-6-2010
Wij kwamen daar de 2e week van mei. Plaats voldoende. Dus een mooie grote plaats met wateraansluiting toegewezen gekregen. Ons plan was 1 week te blijven, maar het werden er 3. Prima sanitaire voorzieningen. Op het meest links gelegen strand vinden erotise handelingen plaats, prachtig voor de liefhebbers. Op de camping niet. Tegen uitgaanstijd zie je wel eens mensen in erotise kleding. Voor herhaling vatbaar.
  Fam. R & M  
Mening over de periode september-oktober , 2009
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
6
Mening nr. 48202
30-9-2009
3 Weken vanaf eind aug. tot half sept. zonder vooraf te reserveren gestaan. Stonden op een nogal zanderige plaats en hadden 's-avonds nogal last van stekende muggen. In vergelijking met Kroatie is het campingenleven hier een stuk frivoler. incl alle lichaamsversieringen. Sanitair wordt gezien het vele gebruik te weinig schoon gemaakt. Mooi zandstrand en een geleidelijk aflopende zeebodem. Tja, het strand is al het ware ingedeeld in 4 delen. Vanaf de haven ingang gezinnen met kinderen, ouderen met/zonder kinderen, swinggedeelte handoekje aan handoekje en tenslotte nog een homodeel met druk duinwandelverkeer. Ga je 's-avonds stappen dan zijn dansgelegenheden/clubs naar ieders "smaak" tot sm aan toe. Dit verklaart ook de avondlijke verkleedpartijen. De dames in allerlei oufits en de heren? in spijkerbroek en T-shirt :-/ Verder een prima camping waar iedereen zijn idee van vakantie kan invullen.
  Fam. hans en maria  
Mening over de periode juli-augustus , 2006
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 47436
25-8-2009
Wij hebben zoals vorige jaren weer genoten van de camping in het huisje issis, wat ruim en mooi was. Onze complimenten, hoor, is voor herhaling vatbaar. Lekker dicht bij het strand. De sanitere voorzieningen waren top, volgend jaar zijn we er weer, hoor.
  Dhr. Harold  
Mening over de periode april-juni , 2009
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
3
3
Mening nr. 44745
24-6-2009
Wij zijn op de bonnefooi naar camping C.H.M Oltra gegaan. Het eerste dat opviel is dat het hier een heel dorp betreft, seventies stijl. De camping is slechts een deel van het terrein. We hebben er een (veel te dure) stacaravan gehuurd, 'Isis' genaamd. Vreselijk! Nauwelijks plek, zeker niet voor onze 1-jarige dochter. Gelukkig dat de camping bereid was om ons naar een wat beter type mobile-home te verplaatsen. De camping is verder niet goed onderhouden en de gemiddelde leeftijd ligt nogal hoog, nauwelijks kinderen te zien. Wat ons vooral bij zal blijven is het erotische aspect. Wat ons betreft staat dat diametraal op naturisme. Met name mensen in de pensioenleeftijd maken met minieme kledingstukjes kenbaar hoe de erotische pet die dag staat. Het centrum van het dorp biedt een keur aan kinky vertier. Eenmaal van de schrik bekomen konden we de humor er van in zien. ‘s Avonds, tijdens een wandeling met ons babietje stuitten we op een orgie in de duinen. Dat vonden we minder humoristisch. Kortom: als dit beter was belicht in de campinggidsen waren we hier nooit naartoe gegaan. Dat je even weet waar je aan begint als je naar deze camping gaat en je geen maso, sado of swinger bent.
  Dhr. Ruud  
Mening over de periode april-juni , 2009
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
6
Mening nr. 44741
23-6-2009
Heel wat anders dan de overige naturistencampings in Frankrijk. Staanplaatsen tussen U-vormige hegjes. Waterkraan voor iedere staanplaats. De camping is net een ruitjespapier. Laantjes in de lengte en in de breedte. Wij stonden op Allee Plage, zeer dicht bij het strand. Mooi sanitair, maar niet schoon. Veel mensen met een extravagante levensstijl. Op de camping geen ongewenste zaken tegen gekomen. Op een bepaald gedeelte van het strand wordt er, ook overdag, naar hartelust gesext. Blijf je van dit gedeelte weg, dan merk je hier niets meer van. In het weekend gezellige drukte op het strand. In het naturistencentrum gezellige winkeltjes en een supermarkt; uitstekende snackbar met goed eten en attente bediening. Constant toezicht bij het toegangshek vanaf het strand tegen ongewenste gasten. Wel een erg zakelijk en commercieel geheel; weliswaar niet onplezierig.
  Fam. ekm  
Mening over de periode juli-augustus , 2008
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
6
Mening nr. 43341
19-10-2008
Een heel mooie camping, jammer som zijn er vandalen die alles stuk maken , echt een verlofoord voor rumdenkers, prijs is aannemelijk, grote plaatsen.
  Mevr. marretje  
Mening over de periode juli-augustus , 2008
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
6
5
Mening nr. 40430
31-7-2008
Als je in de buurt zit van het nieuwe sanitair (bij het strand) is het goed toeven op deze camping. Ruime plaatsen met elektriciteit en water. De andere sanitairgebouwen zijn erg verouderd en wat smoezelig, zelfs als ze net gekuist zijn. Vorig jaar zaten we op allee O en werden we 's ochtends gewekt door langsscheurende service-auto's en een beetje redelijke WC was een behoorlijk eindje lopen. Dit jaar hebben we zelf een plek uitgezocht bij het strand in de buurt en dat was prima. Wij hebben geen seksuele handelingen gezien op de camping. Wel waren er soms mannen alleen die wat opdringerig waren als ik alleen over de camping liep. Je zou haast je kleren aantrekken... maar even goed boos worden hielp goed daartegen. Wel jammer dat je dat toch een ongemakkelijk gevoel geeft. Maar we hebben ook veel leuke mensen ontmoet en de algehele indruk is toch positief. Veel naturistencampings liggen nogal afgelegen, maar bij deze camping heb je alle voorzieningen dichtbij in het dorp.
  Fam. fred  
Mening over de periode juli-augustus , 2008
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 40314
29-7-2008
Goede camping voor mensen die niet te preuts zijn.
  Fam. Deschacht  
Mening over de periode september-oktober , 2007
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 40037
24-7-2008
Wij komen reeds verschillende jaren op de camping Als mensen gekleed lopen kan dit door moerasmuggen die in juni massaal aanwezig zijn in de streek en erg kunnen prikken. In september is er geen probleem en zie je weinig of geen mensen die over dag gekleed rond lopen. Het sanitair is sterk verbeterd, de nieuwe zijn supper en de oude zijn wel aan vernieuwing toe maar proper. Het grote probleem is dat sommige toeristen geen respect hebben voor de geleverde inspanningen die men doet om zaken te verbeteren. Het nieuwe sanitaire gebouw was nog maar open en men had reeds kranen en urinoirs kapot gemaakt. De campingplaatsen zijn ruim en voorzien van watertap en electr. In 2007 was de bewaking streng, zonder polsbandje kwam je niet op het terrein, het hekken aan het strand werd van s'morgens tot s'avonds bewaakt. S'nacht werd je door de bewaking met een electr.wagen naar je plaats gebracht. Deze die klagen over de vrije sex zien zaken die mij ontgaan,tot heden heb ik dit nog niet gezien op de camping. Wie het strand van de echangisten opzoekt moet daarover niet klagen,niemand is verplicht zich daar op te houden, er is ruimte genoeg voor iedereen. Als je daarover klachten heb is het omdat je het zelf opzoekt.
    Pagina   1      
   
Klik hier voor meer recente meningen over deze camping.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/