Camping Les Genêts D'Or★★★★

Totaal aantal plaatsen: 95
Plaats: 30200 Bagnols sur CèzeDepartement: Gard
Hoogte: 58 m
Afstand vanaf Utrecht: 1090km,
waarvan 1052km snelweg.
GPS coördinaten: 44.17386 / 4.63655
( 44° 10' 25.9'' N     4° 38' 11.6'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
9 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 6 9 8.1
Staat v/h sanitair 6 9 7.6
* over de jaren 2011 en later.
Deze camping heeft Nederlandse of Vlaamse leiding.
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Mevr. H. F.  
Mening over de periode april-juni , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
9
Mening nr. 60448
10-9-2013
In de meivakantie hier een aantal dagen gestaan. Wat een fijne camping vonden we dit. Prachtig gelegen, grote plaatsen, en in mei heel rustig. Toen bestond het publiek meest uit ouderen, en enkelen met jonge kinderen, wij zaten er wat leeftijd betreft tussenin. Zonder kinderen, en rond de 50. In de omgeving voldoende te doen en te zien, wij gaan vooral voor mooie natuur, en hebben dan ook veel gewandeld. We wilden nog een bezoek aan Avignon brengen, maar dat is er niet meer van gekomen. Het weer was in deze tijd heerlijk, terwijl het in de rest van Frankrijk toen nog vrij fris was. Het publiek bestond in die tijd voornamelijk uit Nederlanders. Gewoon een heerlijk plekje. Gratis Wifi op de hele camping, behalve in het restaurant, daar geen ontvangst, wat eigenlijk best fijn is, zit niet iedereen met z'n telefoontje te spelen! Het restaurant ging toen op 1 van onze laatste dagen open, en we hebben er heerlijk gegeten. Het sanitair was mooi en erg schoon.
  Fam. Van Rijn  
Mening over de periode juli-augustus , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 59821
7-8-2013
Vijf jaar gelden een keer geweest en verbleven in mobile home (die inmiddels allemaal airco hebben), nu met eigen caravan(netje). Jongens van 11 en bijna 15 willen volgend jaar weer terug, dat is altijd een goed teken. Ook wij vonden het heerlijk. De oudere kids gingen 's-avonds naar "het veldje". Wij stonden op een ruime plek, buiten de ring zeg maar. Dat is rustiger en niet zo veel hele kleine kinderen. Tsja mensen, het is echt een fijne camping. Omdat er maar 100 plaatsen zijn, lossen mogelijke 'problemen' altijd weer snel op. En klein zwembad? wij vinden het super lux dat zo'n kleine camping aan een rivier een zwembad heeft! Oh ja, in juli is er een drie daags reggaefestival in Bagnol. Daar konden wij dag en nacht van meegenieten. Nu vond ik dat persoonlijk erg gezellig maar op donderdag waren veel weggetjes dichtgeslibt door de bezoekers (lees wildkampeerders). Waar die hun behoeften doen en zich wassen??? Het sanitair wordt goed schoongehouden door twee knapen die nergens te beroerd voor zijn. Ivette en haar gezin doen hun stinkende best en voor hen allen: petje af! Omgeving ook genoeg te doen. Bezoek eens de druipsteengrotten, de markt in Bagnol, Uzes, et cetera. En de rivier? Top locatie! Op Zoover zal ik wat foto's zetten.
  Dhr. J.Strijbosch  
Mening over de periode april-juni , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
6
7
Mening nr. 59259
11-7-2013
Een Nederlandse enclave in Frankrijk. De voertaal was Nederlands. Waarschijnlijk veel vaste bezoekers, want het ons-kent-ons gehalte was erg hoog. Dat had soms ook zijn nadelen: onze landgenoten zijn niet allemaal even aardig als ze in groepen zijn. Jammer genoeg viel ons verblijf in een zeer regenachtige periode, zodat het schoonhouden van de toiletten eigenlijk niet te doen was, hoewel ze zeer hun best deden. Dit was de eerste camping waar ik waarnam dat de douches behandeld werden tegen de legionella-bacterie. Het afwaswater was warm genoeg. Aan de receptie was een broodservice en er was gratis WIFI op de hele camping, maar die werkte wel gebrekkig. De omgeving biedt veel: de gorges de l'Ardeche met zijn Pont d'Arc, de watervallen van Sautadet en als je van prachtige oude stadjes houdt: Roque sur Ceze en het vlakbij gelegen Venejan zijn aanraders
  Fam. Overkamp  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
8
Mening nr. 58606
13-1-2013
Fijne camping, aardige eigenaresse en personeel. Grote plekken in zon of in de schaduw, lekker zwembad en een erg mooie rivier, waar je heerlijk in kan zwemmen en vissen. Mooie omgeving en dicht bij de winkels. Sanitair wordt goed schoon gehouden. Als er plek is, gaan we er dit jaar weer heen. De kinderen (12 en 14 jaar ) hebben zich uitstekend vermaakt met leeftijdsgenoten. Top camping.
  Fam. pandacvr  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
7
Mening nr. 58593
11-1-2013
Wij hebben 2,5 week op deze camping doorgebracht en dat is ons heel goed bevallen. We hadden een zeer ruime plek, weliswaar met weinig schaduw, maar met een tarp geen probleem. Er waren niet veel zonnige plekken, integendeel. Het grootste deel van de camping ligt heel beschut onder bomen, waardoor dat deel voor ons te donker aandeed. Het andere deel van de camping was opener van karakter met toch wel wat schaduw. De rivier is prachtig. Onze jongens hebben er heerlijk gevist en gezwommen. Toegang naar de rivier is wat lastig. Wij waren vroeg in het zomerseizoen, maar onze oudste zoon van 14 had toch veel aansluiting. Toen wij vertrokken waren er veel meer jongelui op deze camping. De jeugd trekt 's avonds naar een plek bij de rivier. Nooit overlast van gehad. Er stond in onze periode wel veel wind, de mistral, maar hebben dat niet als vervelend ervaren, het was dan ook 35 graden, dus de wind was lekker. Heel fijn dat de supermarkten dicht in de buurt liggen. Ook hebben we veel uitstapjes gemaakt, dus er was voor ons voldoende te beleven. Onze kinderen vonden de avondopenstellingen van het zwembad erg leuk. Eigenaresse aardig en behulpzaam. We hebben een leuke vakantie gehad en gaan in 2014 misschien weer terug.
  Dhr. W van der Sanden  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
7
Mening nr. 56998
31-7-2012
Al weer twee weken terug van deze camping. Voor ons goed bevallen mooi zwembad, niet heel groot, maar goed voor een duik en afkoeling. Gelukkig geen handdoeken-legging om een zonnebed te verkrijgen. Vele grote plaatsen met een rivier, die goed toegankelijk is. Sanitair is goed, maar ja, de mens zelf laat het soms vies achter,als ze even niet omkijken. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaar en personeel, kom hier zeker nog terug.
  Mevr. elisa  
Mening over de periode april-juni , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
6
Mening nr. 56436
1-7-2012
Wij zijn net terug van een paar dagen op deze camping te hebben gestaan. De mensen om ons heen waren allemaal enthousiast over de camping. Wij vonden het wat minder. Het sanitair vond ik niet schoon en het zwembad was veel te klein en veel te warm. Van een frisse duik was geen sprake. De eigenaresse was bijzonder vriendelijk, dus daar lag het niet aan. Wij willen toch meer luxe op een camping. Dus mooier sanitair en zwembad. Maar gezien het enthousiasme van de anderen om ons heen zegt dit misschien meer over ons. Maar als je wat meer luxe wil hebben, dan zou ik hier niet naar toe gaan.
  Fam. Melanie  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
8
Mening nr. 56022
31-3-2012
Afgelopen 3 jaar met heel veel plezier op deze camping gestaan. De rivier is natuurlijk de grootste trekpleister, verschillende strandjes, waar je heerlijk kunt genieten van de rivier. Mooie ruime plekken, sommige in de zon, andere weer in de schaduw. 2 sanitairblokken, die goed schoon gehouden worden, wel zelf toiletpapier meenemen. Camping ligt zeer centraal tov verschillende uitstapjes oa Pont du Gard, Nimes, Uzes, dagje strand. De supermarkten liggen heel dichtbij. Het is dat wij inmiddels alles in de omgeving hebben gezien, en wat anders willen, maar qua camping helemaal top. Daar helpen de eigenaars natuurlijk ook zeker aan mee. Bedankt Yvette, Pascal en Kristel en de rest van het team. http://img841.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dsc09146h.jpg
  Mevr. anja  
Mening over de periode juli-augustus , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
8
Mening nr. 53330
7-7-2011
We zijn voor het eerst op de camping geweest, en hebben in een mobilhome gezeten. Onze eerste indruk was erg goed. We werden ontvangen door Yvette en Pascal en door Kristel. De mobilhome zag er goed verzorgd uit, netjes en schoon net als de camping zelf. Het restaurant was goed, het eten is goed verzorgd voor een redelijke prijs. Kristel werkt hard en heeft altijd wel een praatje met de gasten. De omgeving is erg prachtig en er is veel te zien. We komen zeer zeker terug.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/