Camping Municipal d'Olivet★★★

Totaal aantal plaatsen: 46
Plaats: 45160 OlivetDepartement: Loiret
Hoogte: 93 m
Afstand vanaf Utrecht: 603km,
waarvan 579km snelweg.
GPS coördinaten: 47.85644 / 1.92475
( 47° 51' 23.2'' N     1° 55' 29.1'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
11 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 7 9 7.7
Staat v/h sanitair 7 9 8.4
* over de jaren 2011 en later.
Ga naar de pagina van Camping Qualite
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Dhr. Rony  
Mening over de periode april-juni , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
9
Mening nr. 59815
7-8-2013
Camping bezocht op doorreis ! Prima camping , heel vriendelijk en mooie plaats. Auchan vlakbij dus goedkoop tanken lol Gelukkig had ik een reservatie want er stonden er een paar te blinken aan de poort omdat de camping volzet was.Volgend jaar stop ik er terug !!!
  Fam. bruggeman  
Mening over de periode april-juni , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
9
Mening nr. 59193
4-7-2013
kleine, maar fijne kamping. heel vriendelijke mensen bij de receptie. geweldig toilet gebouw, lekker warm en dat was erg belangrijk, toen wij er waren was het erg regenachtig en koud. schoon, fris en prachtige douches en w.c. gratis Wifi !!. prima te fietsen naar Orleans.
  Dhr. J.Burgers  
Mening over de periode april-juni , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
9
Mening nr. 59111
27-6-2013
Camping Municipal d'Olivet 1,2, en 3 mei 2013 Klein pareltje. Een kleine camping met nog geen 50 plaatsen omgeven door hoge populieren en door een riviertje de Loiret. Een nieuw aanmeldingshuisje , toiletgebouw en dagverblijf van nog geen 5 jaar oud. De camping heeft een dagverblijf met bibliotheekje en veel kinderspeelgoed. Het kleine kampwinkeltje heeft slechts wat noodzakelijke spullen, maar brood is te bestellen voor de volgende dag. Het toiletgebouw is voor mannen en vrouwen en heeft goede zittoiletten en gratis douches. De ruimte wordt verwarmd met behulp van zonne-energie. De toiletruimte en douche is gemakkelijk bereikbaar voor rolstoelers. Er is een aparte ruimte voor de was en afwas met een wasteiltje. Ook een baby-verschoonruimte is aanwezig. De campingplaatsen zijn ruim en omgeven met heggen van haagbeuk. Veel bomen (berk,esdoorn, paardenkastanje) geven behoorlijk wat schaduw,de meeste plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en een watertappunt is vlakbij. Ook is een chemisch toiletafvoer aanwezig. Kampeerders uit Engeland, Duitsland ,Itali?, Frankrijk en Nederland. Veel met motorhome. Gratis WIFI aan te vragen bij de aanmelding. Deze werkt tot op de plaatsen. Speeltoestellen: trampoline, volleybal, voetbal en tafeltennis. Kano varen mogelijk. Fiets routes (Ned) met routebeschrijving aanwezig. Uitzicht op weilanden aan de rand van het stadje. Redelijk rustige omgeving Ideaal voor doortrekkers of Orleans bezoekers. En dat voor ? 13,00!
  Dhr. peter en wim  
Mening over de periode april-juni , 2013
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
9
Mening nr. 59007
11-6-2013
Prachtige camping! Enthousiast ontvangen door zowel eigenaresse als stagiaire. We waren tijdens sluitingstijd in de middag aangekomen. Werden toch toegelaten. Mooi nieuw sanitair. Orleans op fiets afstand.
  Dhr. Kokkie  
Mening over de periode september-oktober , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
8
Mening nr. 58027
2-9-2012
Prima camping. Hebben hier overnacht op de terugreis naar huis. Mooi schoon sanitair, ruime plaatsen. De pizza's waren heerlijk.
  Fam. Sandra T  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
7
Mening nr. 57348
9-8-2012
Wij (gezin van vijf) kwamen om 18.00 uur op deze camping aan tegelijk met twee echtparen met ieder een caravan. Camping was vol. Beheerder hielp de caravans keren en toen was er ineens wel plek voor ons. Beheerder vertelde klein plekje te hebben voor onze vouwwagen, maar niet voor grote caravans. Wij blij. Later werd de plek naast ons bezet door grote caravan met groot gezin. Wij kregen het idee, dat aan de poort vooral geselecteerd werd op gezinsgrootte, hoe meer personen hoe harder de kassa rinkelt. Verder prima camping voor een nachtje, sluit me geheel aan bij voorgaande meningen. Maar volgende keer zou ik dus reserveren om zeker te zijn van een plek, want aan de poort kun je het dus slecht treffen.
  Dhr. Ton en Gerda  
Mening over de periode april-juni , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
7
Mening nr. 56411
29-6-2012
Wij hebben eind juni 2012 hier 2 nachten gestaan om Orleans te bezoeken en in Olivet de watermolenroute te volgen (erg leuk). De camping heeft nieuw sanitair. Helaas is het douchewater onvoldoende warm en is er ook geen goede douchekop zodat het water alle kanten op spuit. De kampeerplaatsen zijn bijna allemaal erg klein en onder bomen. Vriendelijke beheerder en gratis WIFI. Met de fiets is het 7 km naar Orleans. Kathedraal is mooi zo ook het oude gemeente huis (gratis te bezichtigen). Dan is er het beeld van Jeanne d' Arc en een promenade aan de rivier. Ook een gerenoveerd oud stadsdeel.
  Fam. Didi  
Mening over de periode september-oktober , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 55390
19-9-2011
We waren op doorreis en hebben bij deze camping 1 nacht doorgebracht. Prima camping.
  Dhr. Louis  
Mening over de periode september-oktober , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
9
Mening nr. 55281
10-9-2011
Dit jaar de camping 2x gebruikt voor overnachting op weg naar CF. Leuke overnachtingscamping met prima sanitair. Wat leuk is bijvoorbeeld dat er plastic afwasbakjes aanwezig zijn die men vrij kan gebruiken, en muziek tijdens douche- en toiletgebruik. Prima pizza's te krijgen. Broodservice uitstekend geregeld met voldoende keus. Volgend jaar blijven we zeker langer dan 1 nachtje om Orleans te bezoeken.
  Mevr. Rosendaal, Annemieke van  
Mening over de periode april-juni , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
8
Mening nr. 53311
5-7-2011
Afgaande op de meningen hebben wij deze camping 2 x als doorgangscamping gebruikt in juni 2011. De terugreis zijn we 2 nachten gebleven, voor wat rust en om Orleans te bezoeken (prima met de tram). Het is inderdaad een doorgangscamping, ook echt een prima plek hiervoor en ook nog een mooie camping met nieuw voldoende sanitair, aardig personeel en een lekker pizzaboertje. Wij hebben nu niet gereserveerd maar ik zou dat in het hoogseizoen zeker doen want ook in juni was het aan het eind van de dag gewoon vol. Wij zullen deze camping in het vervolg altijd als tussencamping gebruiken en komen misschien nog wat langer om het Loiregebied beter te bekijken.
    Pagina   1    
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/