Camping Brenazet

Totaal aantal plaatsen: 6
Plaats: 03390 VernusseDepartement: Allier
Hoogte: 389 m
Afstand vanaf Utrecht: 823km,
waarvan 796km snelweg.
GPS coördinaten: 46.27092 / 2.99566
( 46° 16' 15.3'' N     2° 59' 44.4'' E )
Informatie over deze camping
(CampingFrance.com)
Cijfers van kampeerders *
5 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 7 9 8.4
Staat v/h sanitair 5 9 7.8
* over de jaren 2011 en later.
Deze camping heeft Nederlandse of Vlaamse leiding.
Meningen van kampeerders. (Plaats nu uw mening! Klik hier)
  Fam. Fam. Birza G?rtem?ller  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
9
Mening nr. 58676
3-2-2013
Het was voor ons de 3e keer dat wij zijn geweest. Nu hebben we alle gites gehad en alle 3 zijn een erg verschillend en erg leuk. Goed ingericht met leuke spullen van de brocantes. Heerlijke bedden. Erg belangrijk na een lange wandeling of een dag winkelen. De omgeving is zeer aantrekkelijk voor wandelaars en fietsers. In de avonduren is er van alles te doen bv. het "petanque" en kampvuur. Het paardrijden was er leuk voor onze kinderen (wel warm). Maar je kan goed afkoelen in de zwemvijver. Om de gebouwen heen veel natuur, uilen, vleermuizen, vogels en veel vlinders. Echt iets voor natuurliefhebbers en mensen die van rust houden. Ook elk jaar met Ron de rivier af met de kano's, ook hier veel te zien. Erg bijzonder zijn de bijeneters en de visarend. Voor de kinderen veel te doen er zijn altijd wel kinderen om mee te spelen of te zwemmen. Kortom erg gezellig en een hele leuke plek voor je vakantie. ps. niet duur.
  Mevr. Willy Zwaard  
Mening over de periode april-juni , 2011
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
8
8
Mening nr. 58655
27-1-2013
Ik ben met mijn dochter, die inmiddels 18 is, al 3x geweest. Het is een prachtige, rustige plek. Het feit dat de camping klein is, is voor ons juist een pre. Als je arriveert, word je door de eigenaren verwelkomd als familie. Het voelt als thuiskomen. 's Morgens kun je, als je dat besteld hebt, door Marieken vers gebakken brood krijgen en natuurlijk eitjes van kippen, die nog gewoon rondscharrelen. Het is een fantastische plek om te wandelen, te kanoen en 's avonds met de andere gasten te keuvelen bij het kampvuur. Zo maak je makkelijk nieuwe vrienden. We zijn ook een keer bij het "l'heure blue"(als de nacht weg is en de zon nog niet op is) opgestaan om eerst te mediteren met de eigenaresse en daarna te wandelen om de zon echt op te zien komen. Wij zijn ook een keer in de meivakantie en in de herfsvakantie geweest. Beide keren hebben we goed weer gehad en ook wel wat regen, maar om te wandelen en lezen en van de rust te genieten, prima. Ik weet niet hoe je foto's moet plaatsen, maar kijk op facebook. Als je die boom gezien hebt, vergeet je hem nooit meer.
  Fam. Bakker  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
9
Mening nr. 58642
21-1-2013
Het was voor ons het 2e jaar dat we op Brenazet onze vakantie vierde. Klein maar fijn en voor ieder wat wils. Onze 4 kinderen van 10 tot 4 hebben zich prima vermaakt. Je kan gebruik maken van gezellige activiteiten oa: jeu de boule avond met biologische maaltijd en pannenkoeken voor de kinderen, pony rijden met zelf gemaakte koekjes, in de avond een kampvuur, een dagje kano varen met heerlijke lunch, yoga en voor de kinderen is er speciaal kinderyoga, een mooie natuurlijke zwemvijver. Genoeg te doen, en de omgeving is fantastisch!! Sanitair wordt goed schoon gehouden, en je kan gebruik maken van de koelkast. Er zijn altijd eieren en zelf gemaakte honing te kopen. En iedere morgen vers brood. De eigenaren doen er alles aan om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Alles kan en niks hoeft. Wij gaan er zeker nog een keer heen.
  Fam. Brons  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
9
8
Mening nr. 58636
20-1-2013
Deze camping met gites wordt gerund door een zeer bevlogen, enthousiast en gastvrij stel. Er zijn allerlei leuke activiteiten voor jong en oud, zowel op de camping zelf als in de omgeving (ook georganiseerd door Brenazet). 's Ochtends superfijne yogalessen (ook voor kinderen). Heerlijke chambre d'hotes, vegetarisch en biologisch! De omgeving is heel rustig en mooi. Brenazet is echt een aanrader, een plek om weer op te laden.
  Fam. nina  
Mening over de periode juli-augustus , 2012
Algemene indruk:
Staat v/h sanitair:
7
5
Mening nr. 58006
1-9-2012
Wij hebben deze camping gebruikt als overnachtingscamping op weg naar het zuiden. Inderdaad voor jonge kinderen leuk, maar als je 7 jaar of ouder bent, is het niet echt meer wat. De kinderen kunnen wel zwemmen in een natuurzwembadje, lekker voor de verkoeling, maar verder niet. De camping is heel klein, met een klein sanitairgebouwtje. Dat stelde niet veel voor, maar was wel schoon. De prijs van deze camping is vrij fors, als je ziet wat je er voor krijgt.
    Pagina   1  
   
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2010 en eerder.  
Plaats nu uw mening. Uw mening wordt door bezoekers van Camping-Frankrijk.nl erg op prijs gesteld. Wilt u een vraag over deze camping stellen? Ga dan naar het forum! Leest u ook even de spelregels?
Uw naam:
Man,  vrouw of familie?
 

e-mail:

Bezoekers kunnen u via de Webmail Service van Camping-Frankrijk.nl een e-mail sturen
Uw mening over de camping:

 
Waardering voor de algemene indruk van de camping :

 
Waardering voor de staat van het sanitair:

 
Van welk jaar is deze indruk?

 
en welke periode in dat jaar?

 
(volledig invullen a.u.b)

  

Er kunnen ook foto's bij een mening geplaatst worden.
Links, die bij de meningen geplaatst zijn en met https://plus.google.com/ beginnen en naar fotoalbums van Google+ te verwijzen, kunnen vanaf nu aangeklikt worden.

* GEEN 'familie-kiekjes', maar graag foto's, die een goed beeld van de camping geven!
* Als campingeigenaars/medewerkers foto's bij de meningen zetten dienen zij duidelijk aan te geven dat zij eigenaar of medewerker van de camping zijn,
* Alleen links naar Google+ fotoalbums zijn bij de meningen aanklikbaar (zorg dat er een spatie voor en na de link staat!)

Google heeft de mogelijkheid om onbeperkt foto's te uploaden en die voor iedereen toegangkelijk te maken. De kwaliteit van de foto's is prima, zeker als de resulutie hoog is, en het uploaden van de foto's gaat erg gemakkelijk. Om foto's via Google+ te uploaden dient u bij Google geregistreerd te zijn. U kunt foto's in een album plaatsen, het album delen en de URL van de diashow bij de meningen plaatsen. (het deel vooor het ?-teken). Bijvoorbeeld voorbeeld
Zie ook http://www.google.com/intl/nl/+/learnmore/photos/