Camping-Frankrijk.nl

  Camping-Frankrijk.nl

Meningen over campings

Veel kampeerders hechten grote waarde aan de mening over een camping van andere kampeerders. Onderaan de pagina met campinginformatie kunt u uw mening over een camping plaatsen. U kunt de pagina met campinginformatie vinden door in het menu op  "Snelzoeken" te klikken en dan de naam van de camping (of een deel van de naam) in te vullen. Ook kunt u zoeken door een plaatsnaam op te geven. Door op een regio in het kaartje te klikken en vervolgens het departement te kiezen, krijgt u een overzicht van alle campings met een eigen website in beeld. Boven dit overzicht kunt u op de tab "Zonder website" klikken om de campings te zien die geen eigen website hebben. Door op de naam van de camping te klikken komt u op de campinginformatiepagina.

Acher de naam van de camping in het departementale overzicht staat het aantal meningen aangegeven.

U wordt verzocht om uw naam en email adres correct in te vullen, zodat bezoekers van Camping-Frankrijk.nl u eventueel nog aanvullende vragen kunnen stellen. Let u ook even op de spelregels?

Vermeld bij eventuele correspondentie over geplaatste meningen met Camping-Frankrijk.nl het meningnummer!

Bedenk wel dat de ervaringen met een camping sterk kunnen wisselen. En wat de één erg leuk vindt kan voor de ander minder plezierig zijn. Alleen als er een groot aantal reacties over een camping zijn krijgt u een meer betrouwbare indruk van een camping. En dan nog is het mogelijk dat u zelf een andere ervaring zult hebben met die camping. Voeg uw mening toe, om  op die manier een zo goed mogelijke indruk van een camping te geven.

Wilt u een oproep plaatsen voor aanvullende informatie van mede kampeerders over een camping of heeft u andere vragen aan bezoekers van Camping-Frankrijk.nl, dan kunt u dat bij het "Forum" !


De Webmaster behoudt het recht om ongewenste reacties te wijzigen of te verwijderen.