***camping noordkust bretagne*** (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Elly , Datum: 08.01.2006 12:23
Leuke niet te grote camping met schoon sanitair aan de noordkust van Bretagne gezocht voor de zomervakantie( ong. tot Lannion). De jongens (8 en 11 jaar) willen het liefste een zwembad(je) erbij.
Wie heeft er tips??
Geplaatst door: ® tanja , Datum: 08.01.2006 13:21
hoi ! wij zijn in 2003 op Camping le ranolien geweest, we vonden het een fijne camping! onze dochter en haar vriendin waren toen 13 jaar en hebben zich ook prima vermaakt in het zwembad en bij de georganiseerde activiteiten. wij vonden het de moeite waard ook omdat de omgeving mooi was, je hebt er van alles te zien. het enige nadeel vonden wij toch wel het weer..... niet al te best. mocht je nog vragen hebben, mail me maar hoor!
groetjes en succes met je zoektocht
Geplaatst door: tineke , Datum: 08.01.2006 14:01
wij vonden camping Cote de Nacre in St. Aubin sur Mer ook erg leuk. Niet zo groot, activiteiten voor de jeugd, leuk zwembad, op loopafstand van de zee en een leuk dorpje. In de omgeving is veel te zien.
Geplaatst door: Renee , Datum: 08.01.2006 14:35
Een camping in Trélevèrn, niet ver van Lannion en direct aan het strand en de baai. Niet zo heel groor, en een lekker zwembad. Zeker als je van niet zo massaal zoekt moet je deze camping eens bekijken: camping Port-Lepine. Veel plezier!!
Geplaatst door: Corina , Datum: 08.01.2006 14:52
Wij hebben in 2004 op Le Ranolien in Perros Guirec gestaan met onze eigen caravan. Ze hadden de kampeerplaatsen met het mooie uitzicht van het jaar daarvoor verruild met de stacaravans van Le Ranolien zelf. Met het gevolg dat de kampeerplaatsen lange smalle plaatsen waren met metershoge hagen eromheen. Wij zouden een grote plaats krijgen, maar de auto kon zelfs niet op de plaats staan en onze luifel konden wij niet opbouwen. Rond de caravan (en we hebbben een doorsnee caravan van 4,30mtr.)konden wij niet lopen. Het bijzettentje stond op een meter afstand voor onze voortent, met de haringen nog net niet op de weg.Kijk maar eens op mijn fotoalbum: http://www.caravanalbum.nl/displayimage.php?album=163&pos=4 Het viel ons op dat alle Fransen supergrote plaatsen hadden.
Het zwembad lijkt op de fotos veel groter als dat het is. En wij hadden erg veel last van de vele Engelsen, die zeer luidruchtig en dronken aanwezig waren. De omgeving is prachtig, maar neem wel truien en lange broeken mee. 's Avonds koelt het snel af. Naar deze camping gaan wij zeker niet terug.
Geplaatst door: jans , Datum: 08.01.2006 17:09
Les capucines in Trédrez. (cotes- d' armor)
niet te groot, perfect sanitair, Zwembadje, 15 km van lannion.
Op 1 km van het strand.


twee opmerningen nav de reacties'
-le ranolien is erg groot en toeristisch.
en
-die tineke bedoelt het ongetwijfeld goed, maar 'la cote de nacre' ligt in normandie. dus heel ergens anders.
Geplaatst door: ine , Datum: 09.01.2006 13:26
le chatelet in st cast-le-guildo is perfect, mooie omgeving,strand op loopafstand,gezellig plaatsje st cast op loopafstand,mooie,goed verzorgde camping.Leuke camping voor kinderen tot 14 jaar.
Geplaatst door: Christel , Datum: 05.02.2006 14:22
Misschien wat laat maar ik kan je de camping Armor Loisirs van harte aanbevelen. Tamelijk rustig, niet groot, zwembad (mogelijkheid tot duikles!), schoon en voldoende sanitair, nederlands sprekende eigenaar (heeft en geeft voldoende info over omgeving), af en toe (leuke) animatie, strand op loopafstand, maar zoveel mooie stranden in de directe omgeving!
Groot voordeel van dit gebied: binnen een paar kilometer weer een totaal ander strand/omgeving. Onze zoons waren 11 en 12 jaar en willen wéér!
(overigens: wij hebben 2 weken schitterend weer gehad)
Geplaatst door: piet , Datum: 05.02.2006 14:45
Camping port lepine in het plaatsje Trelevern Wil je de omgeving en camping bekijken ga dan www.francevuesurmer.com je heb dan de hele noordkust en hele kust van frankrijk op foto VR GR
Geplaatst door: ® Doortje , Datum: 06.02.2006 08:59
La Ville Huchet in St. Malo ????????
© B.V. Camping-Frankrijk.nl 2012-2015. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)