Best Deal (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Roos , Datum: 06.04.2013 14:09
Aangezien wij plannen hebben vanaf half augustus misschien toch wel richting Frankrijk af te reizen heb ik nagedacht over de ASCI card. Nu kwam ik de Best Deal camping card tegen die vrijwel dezelfde kortingen heeft als ASCI. Heeft iemand hier ervaring met de Best Deal camping card, deze is gratis terwijl voor ASCI 14.95 betaald moet worden. Ben benieuwd naar ervaringen. Bij voorbaat dank.
Geplaatst door: ® tineke , Datum: 06.04.2013 14:24
Geplaatst door: Silvia , Datum: 06.04.2013 14:26
Wij hebben de best deal campingkaart al een paar jaar, maar nog weinig gebruik van gemaakt, omdat de laatste vakanties in het hoogseizoen waren. ( ben afhankelijk van mijn baas wanneer we vakantie hebben) Nu gaan we de komende meivakantie wel een week naar Frankrijk, en ben wel van plan dan de kaart te gebruiken, maar we hebben ook de anwb keycard, en die heeft in die periode ook veel kortingen, dus we zien wel waar we terechtkomen.
Als je nog niet weet, naar welke camping je gaat, ben je denk ik beter af, met de Best eal kaart, omdat je dat niks kost, mocht je er dan geen gebruik van maken, verlies je niks!
Geplaatst door: Irene1 , Datum: 06.04.2013 15:13
Nu tweemaal mest best deal gekampeerd. prima bevallen. Eenmaal in Duitsland en eenmaal in Nederland. Boekje en site niet het meest handig, maar dat neem ik voor lief.Is bij Acsi niet beter. De korting is netjes en de pas werkt prima.
Geplaatst door: jan , Datum: 06.04.2013 16:25
Wij gebruiken camping cheques, acsi en best deal door elkaar.
Acsi heeft de allermeeste campings, en vaak ook net wat beter dan de best deal. Maar dat ligt er maar aan wat je wensen zijn.
Geplaatst door: Irene1 , Datum: 06.04.2013 17:25
de best deal campings die wij bezochten, accepteerden ook Acsi. Dus beter...????
Geplaatst door: campingeigenaar Frankrijk , Datum: 06.04.2013 22:26
Ook wij hebben de Best Deal kaart gevoerd. Nu niet meer omdat de meeste kampeerders ook zowel de ACSI kaart of Campingkey kaart hebben (waarvoor we hetzelfde tarief hanteren). Aangezien we voor de deelname aan de Best Deal ruim € 600 per jaar moeten betalen leek het ons beter dat geld aan de kwaliteit van de camping te besteden dan aan verdere deelname aan deze campingkaart. Best Deal had voor ons geen toegevoegde waarde naast de andere kaarten, leverde vrijwel niets op en kostte jaarlijks alleen maar geld.
Geplaatst door: Slimpie , Datum: 07.04.2013 08:42
Met alle respect campingeigenaar, maar ik denk niet dat Roos meer doelt op gebruikservaringen van campinggangers... Overigens ook overwogen om dit te doen, maar met vakantie voornamelijk in het hoogseizoen is de kaart, net als ASCI of al die andere, van weinig nut.
Geplaatst door: RogerB , Datum: 07.04.2013 09:58
Nou slimpie, ik vind het fijn om eens het verhaal "van de andere kant" te horen. Van mij mogen meer campingeigenaren op zulke topics reageren!
Geplaatst door: Roos , Datum: 07.04.2013 11:25
Ik heb de kaart maar aangevraagd. Heb een paar campings op het oog die zowel bij ACSI als Best Deal op de site staan. Heb de campings voor de zekerheid nog een mail gestuurd met de vraag of de Best Deal kaart geaccepteerd word. Misschien schaf ik alsnog een ACSI kaart aan. Er zijn campings die echt al vanaf half augustus de korting geven dus dan is het wel de moeite waard om de kaart aan te schaffen. Camping Key is dat de vroegere CCI van ANWB?
Geplaatst door: Paul T. , Datum: 07.04.2013 12:12
ANWB deed vorig jaar bij de introductie van die Key card voorkomen dat die de opvolger van de CCI was, maar dit is beslist niet het geval. De CCI is ook nog gewoon te verkrijgen bij de Ned.Caravan Club
© B.V. Camping-Frankrijk.nl 2012-2015. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)