camping La Sousta, Remoulins (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: niek , Datum: 09.05.2005 22:46
Ik lees ergens op dit forum dat camping La Sousta geschikt is voor gezinnen met pubers. Nu heb ik al geprobeerd om andere campings te reserveren maar die zijn al bezet in de periode 26 juli tot 12 augustus (Rio Clar, L'Arche, Mas de la Cam). La Sousta heeft nog wel plaats. Kent iemand deze camping? Ik lees alleen maar positieve berichten bij de meningen maar ik zou willen weten of de plaatsen groot genoeg zijn voor drie tenten (een grote en twee kleine) en of het wel noodzakelijk is te reserveren (ik haat reserveren) als ik lees dat het ook een passantencamping is. Alle informatie is welkom.
Geplaatst door: John , Datum: 10.05.2005 11:46
La Sousta heft plaatsen die wisselend van vorm en grootte zijn. Als je reserveerd kun je de maten van je tenten opgeven. Zij houden dan rekening met de toewjizing van de plaats. Reseveer je niet, dan zul je wel een plaats krijgen, maar het formaat is dan niet te kiezen en het kan zijn dat je in die twee weken een keer moet verkassen.
Groet John.
Geplaatst door: claar , Datum: 10.05.2005 11:50
kijk ook eens bij mas de chenes in lezan, grootte plaatsen,zwembad,schaduw, rivier, zie meningen en eerdere reacties bij zoeken in dit forum, mijn broer is er geweest vorig jaar zonder te reserveren (july) en was erg positief
Geplaatst door: tineke , Datum: 10.05.2005 11:55
Ook camping Le Fief in Attuech bij Anduze heeft erg ruime plaatsen en heeft waarschijnlijk ook nog plek. Ik weet alleen niet of er erg veel pubers komen. Lees ook even de meningen.
Geplaatst door: tineke , Datum: 10.05.2005 12:36
Wij zijn 2 jaar geleden op de camping geweest met onze pubers. Er was voldoende jeugd aanwezig en zoals altijd verzamelt de jeugd zich rond de tafeltennistafels.
Wij hadden een zeer ruime plaats waar caravan, voorstent, tentje en auto makkelijk terecht konden.
Begin juli was er nog voldoende plaats, maar toen wij eind juli/begin augustus nog een paar dagen wilden komen zat de camping vol. Wij zijn toen uitgeweken naar Vias-plage, camping la mediterrannee-plage, ook leuk voor tieners. la Sousta ligt natuurlijk rustiger, de andere camping ligt het rustigst van alle campings in Vias, maar is een strandcamping.Toch een heel andere sfeer
Geplaatst door: niek , Datum: 11.05.2005 17:28
Bedankt voor de tips. Ik ga Sousta reserveren ondanks de alternatieven die jullie noemen. Prettige vakantie!
© B.V. Camping-Frankrijk.nl 2012-2015. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)