Sluiten

Biarritz Camping in Biarritz

Biarritz Camping

Biarritz Camping ligt op loopafstand van de fijne zandstranden van de Atlantische Oceaan, aan de rand van Biarritz, aan de voet van de Pyreneen, op 2km van het centrum, en beschikt over ruime schaduwrijke staanplaatsen, en een zwembad met whirlpool.

In een omgeving die ook bekend staat om zijn gastronomie en de vele culturele bezienswaardigheden en mogelijkheden voor sportieve activiteiten.

Biarritz Camping ★★★★
28. Rue Harcet
64200 - Biarritz
Frankrijk
Departement: Pyrénées-Atlantiques
Tel: +33 559230012
Afstand vanaf Utrecht: 1230 km,
waarvan 1165 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.46209 / -1.56706
(43° 27' 43.5'' N    1° 34' 1.4'' W)
Aantal plaatsen: 168  / Hoogte: 39 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Overdektzwembad Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Biarritz Camping
Laatste mening

Algemene beoordeling

Prima camping, sanitair is wat gedateerd maar wordt goed schoon gehouden. Beheerders spreken Engels en zijn behulpzaam. Camping wordt veel benut door surfers en dat zijn over het algemeen jongeren. Toch is het rustig maar wel gezellig druk. Ligging is uitstekend richting zee maar ook naar Biarritz.
Dhr. Ton  21-07-2008
Plaats mening
Mening nr: 39888
Datum: 21-07-2008
Dhr. Ton 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Prima camping, sanitair is wat gedateerd maar wordt goed schoon gehouden. Beheerders spreken Engels en zijn behulpzaam. Camping wordt veel benut door surfers en dat zijn over het algemeen jongeren. Toch is het rustig maar wel gezellig druk. Ligging is uitstekend richting zee maar ook naar Biarritz.
Mening nr: 32893
Datum: 27-04-2007
Mevr. M. de Groot 
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij waren daar half juni. Gezellig druk. Je kunt er heerlijk naar het strand. Parkeren was gratis. Ook Biarritz vonden wij gezellig. De campingplaatsen zijn niet overal even groot. De douches waren goed, De toiletten vond ik wat minder. Toch ook een fijn zwembad. En open. Wij kwamen uit Spanje waar alle zwembaden tot half juni zonder water staan. In de plaatsen Burgos, Salamanca, Segovia, dat viel tegen met warm weer. Aardige beheerders. Voor ons dus positief.
Mening nr: 24809
Datum: 21-11-2005
Mevr. Erik Klomp 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn afgelopen Zomer (2005) in augustus geweest. We hebben een erg leuke vakantie gehad, elke dag lekker naar het strand, hoge golven, leuke mensen en vooral lekker weer! Het enige minpuntje was dat onze plek onder een hele felle lantaarnpaal stond en we dus 's nachts helemaal geen schemering hadden. Dit losten we vrij goed op dooor er gewooon een parasol neer te zetten! Soms had je wel eens last van de strandtent (LE BLue cargo) beetje vervelend, maar geen ramp..
Mening nr: 23889
Datum: 09-09-2005
Dhr. E. Blommers 
september - oktober 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Als "jongeren" hebben wij een leuke tijd gehad op deze camping. We stonden op het jongerengedeelte en zelfs begin september stond dit gedeelte nog vol met jongeren van verschillende nationaliteiten. De nachtwacht zorgt ervoor dat het redelijk rustig blijft 's nachts, al is het op het jongerengedeelte nog wel erg gezellig. Camping ligt op 10 minuten lopen van het minder drukke strand en op 45 minuten lopen van het drukke strand ( le grande plage) Het centrum is ook 40 minuten lopen. Kortom, een leuke camping vooral voor jongeren!
Mening nr: 14426
Datum: 19-08-2004
Mevr. DHR. Jonkman 

Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Het was vol toen we aankwamen bij de camping, dus na een 1 nacht in de auto konden we der wel op vanwege mensen die weggingen. Het is een mooie camping, je krijgt eigenlijk teveel ruimte dan wat je eigenlijk nodig hebt. Toiletten zijn schoon en fris en er is heel veel te doen in de omgeving van Biaritz. Ik ben in augustus 2004 geweest. 't Is dat we ziek werden, anders waren we nog langer gebleven.
Mening nr: 12589
Datum: 31-07-2004
Mevr. Silvia Sneltjes 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn frequente bezoekers van deze camping en komen hier al vanaf eind jaren 80. Iedere keer is er wel iets verbeterd en veranderd. Zoals dit jaar bijvoorbeeld de tankjes met anti-septische vloeistof in de toiletten en de apparaatjes met handzeep bij de wasbakken. Wij vinden het sanitair overigens prima geregeld. Dag en nacht onbeperkt lekker warm douchen, alles prima onderhouden, eenvoudig maar netjes. Dat hebben we op sommige Spaanse campings weleens anders meegemaakt. Het enige waar je een muntje voor nodig hebt is de wasautomaat. Voor de rest is alles gratis. De beheerders en het overige personeel zijn erg vriendelijk en gastvrij. Zeer ruime plaatsen en de auto bij de tent. Jongeren staan achteraan op een apart gedeelte en dat de bewaking ervoor zorgt dat er na 23.00 uur niet al teveel herrie mag worden gemaakt en de muziek uit moet vinden wij alleen een voordeel. Afstand naar het strand en het centrum van Biarritz zijn te lopen, maar in het hoogseizoen is er een prima (nacht)busverbinding en deze stopt voor de camping. Natuurlijk voor de liefhebbers van het surfen en bodyboarden een paradijs, een eenvoudige en redelijk goedkope camping, van alle gemakken voorzien in een prachtomgeving!
Mening nr: 8348
Datum: 18-11-2003
Mevr. Annemieke 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Camping met erg veel jeugd, dichtbij strand, goed bewaakt maar je mag 's avonds niet gezellig een borreltje voor je tent drinken (na 23.00). Wel veel te bekijken in de omgeving. En een erg lekkere en relatief goedkope pizzeria. Sanitair wordt 2 keer per dag schoon gemaakt maar ze besteden er niet super veel aandacht aan. Er zitten geen wc brillen op de toiletten was wel erg lastig!
Mening nr: 158
Datum: 20-12-2001
Mevr. Verweij 
april - juni 2000
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een erg mooie, rustige camping. De sanitaire voorzieningen zijn erg schoon. Dicht bij het strand en perfect om te surfen.

Campingtips in de buurt