Sluiten

Camping des Lacs in Celles sur Plaine

Camping des Lacs

Camping des Lacs ligt midden in het Pays des Lacs de Pierre-Percée in het departement Vogezen dat bekend staat om bos, bergen, paden, historische bezienswaardigheden, meren ... alles komt tesamen voor een geweldige vakantie. De camping beschikt over een verwarmd zwembad.

Camping des Lacs ★★★
6, Place de la Gare
88110 - Celles sur Plaine
Frankrijk
Departement: Vosges
Tel: +33 329412800
Afstand vanaf Utrecht: 574 km,
waarvan 534 km snelweg.
GPS coördinaten: 48.45487 / 6.94741
(48° 27' 17.5'' N    6° 56' 50.7'' O)
Aantal plaatsen: 147  / Hoogte: 316 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Meer Rivier Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping des Lacs
Laatste mening

Algemene beoordeling

Mooie camping met schitterende nieuwe sanitare. Licht tegen 'n riviertje en op loop afstand aan een stuw meertje met veel watersport mogelijk heden. Mooie omgeving met veel wandel en fiets mogelijk heden. Kortom: Echte aanrader.
Dhr. Henry Jansen  14-07-2013
Plaats mening
Mening nr: 59293
Datum: 14-07-2013
Dhr. Henry Jansen 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Mooie camping met schitterende nieuwe sanitare. Licht tegen 'n riviertje en op loop afstand aan een stuw meertje met veel watersport mogelijk heden. Mooie omgeving met veel wandel en fiets mogelijk heden. Kortom: Echte aanrader.
Mening nr: 45997
Datum: 06-08-2009
Mevr. wencke 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Wij waren niet tevreden over deze camping. Eerst en vooral was het sanitair helemaal niet proper, niet schoongemaakt, geen wc-bril, geen vuilbakje in het toilet, geen wastafels bij de toiletten, warm water om je tanden te poetsen en koud water voor de afwas!!?? Als je met 2 of meerdere personen tegelijk aan het douchen was had je ook geen warm water meer.. Verder is het ook wel een luidruchtige camping. Er zijn achteraan waarschijnlijk wel rustigere plaatsen , maar wij zaten meer in het midden en veel avondlawaai. Animatie is inderdaad enkel gericht op franse kinderen + ook de uitleg enkel in het frans. Aan de receptie ook niet allemaal even vriendelijk (sommige wel - sommige niet); maar er werd ook niet veel informatie gegeven aan ons. Zeer klein campingwinkeltje. Enige pluspuntje: mooie staanplaatsen, afgeschermd met haagjes. Maar over algemeen waren we niet tevreden over de camping en is de camping eerder een 'franse camping'.
Mening nr: 42176
Datum: 19-08-2008
Fam. Mieke van Rijn-Remans 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij hebben de eerste drie weken van augustus op deze camping gestaan. We hadden het geluk dat we tijdig geboekt hadden en een hele grote plek hadden, achter op de camping. Hierdoor minder last van het geluid van de kermis ( wederom op het dorpsplein naast de camping ). Gelukkig ging deze na een paar dagen weg. De kerkklokken hoor je de eerste ochtend nog wel, maar daarna is het niet echt storend meer. Het sanitair achter op de camping is oud en niet echt goed onderhouden. Ook mag er vaker worden schoongemaakt ( dit gebeurde namelijk echt niet elke dag ). De afwasruimte vond ik echt onvoldoende. Uit de kranen kwam alleen koud water, en er was één kraan waar lauw water uit kwam. Daar kan je niet echt je vaat mee schoon krijgen :-( Verder waren de aktiviteiten alleen in het Frans ( ook de aankondigingen ) en werden ze nogal eens afgelast. Onze kinderen hebben dan ook nergens aan meegedaan. ( ze zijn 9, 13 en 16 ). De omgeving van de camping is mooi, maar je kan zien dat deze streek toch wel armoedig is. Als je richting Gérardmer gaat zie je het welvarender worden. Wij hadden overigens wel lekker weer ( van de 17 dagen vier dagen regenachtig, en de rest heerlijk weer ).
Mening nr: 29699
Datum: 16-08-2006
Dhr. Ad Lips 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Onze ervaringen zijn tweeledig: de omgeving is erg mooi en indrukwekkend met prachtige eeuwenoude bossen met veel wandelmogelijkheden. Vanaf de camping ben je binnen enkele minuten bij het recreatiemeer en met de auto is er binnen een half uur rijden veel te bereiken zoals de stuwdam, het stuwmeer en het avonturenpark waar je kunt abseilen (!), bungeejumpen en boomklauteren tegen erg redelijke prijzen (zeker als je activiteiten combineert omdat je dan korting krijgt). Het zwembad op de camping is heerlijk: groot genoeg en schoon. Dan de wat negatievere zaken: in het weekend dat we aankwamen was er een kermis naast de camping, dit geeft nogal wat geluidsoverlast. De kermis vertrok op dinsdag behalve de botsauto's die er nog een dag (en avond) aan vast plakten. Vrijwel elke avond is er een activiteit in de recreatieruimte. Ook dit gaat gepaard met veel geluid. Bovendien speelt de aard van de activiteiten ook een rol: als je houdt van geblinddoekt bier drinken met een rietje en chips met slagroom eten, van stoelendans en dergelijke, dan heb je hier de tijd van je leven. Verder wordt er voor kinderen boven de 12 jaar niets georganiseerd (ik weet niet hoe het voor jongere kinderen was, die van ons zijn 13 en 16 jaar). Tenslotte hadden we ook nog eens pech met het weer: omdat de camping in een dal ligt en ook nog eens bij een aantal meren, blijft slecht weer hier altijd hangen. Wij hadden in de periode 5 - 11 augustus veel regen en het was enorm koud (met 1 dag van 12 graden overdag!) terwijl het bijvoorbeeld 50 km noordelijker (Nancy) gewoon 24 graden was. Wij zijn een week op de camping geweest omdat we er afgesproken hadden met kennissen maar die week was lang genoeg !
Mening nr: 23210
Datum: 27-08-2005
Mevr. els de graaf 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Mooie camping, vlakbij meren, waar je liever niet in gaat zwemmen omdat het water ijs en ijs koud is. De kerkklokken beginnen dagelijks al om 7.05 uur te slaan, gelukkig wen je daar aan als je er wat langer bent. Het personeel is op en top vriendelijk en behulpzaam!! De laatste2 dagen dat wij er waren werden de huisjes naast ons verhuurt aan jongeren, die het wel erg gezellig vonden om tot in de laatste uurtjes te praten en met flessen te rammelen. Ook was er 1 nacht dat om 4.30uur het groot alarm afging. (Je weet wel dat alarm wat bij ons 1 x per maand proefdraait op maandag 12.00uur) Er bleek een ongeluk gebeurd te zijn, erg jammer maar geen enkele Nederlander begreep er iets van en bijna niemand heeft daarna nog lekker geslapen. De Fransen begrepen niet dat wij ons daar zorgen over maakten. Verder hebben we een leuke vakantie gehad, dit kwam ook door de erg mooie omgeving. Ook adventure parc is echt aan te bevelen.
Mening nr: 22527
Datum: 19-08-2005
Mevr. Aaltje Noordstra 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

We vonden het een prima camping niet veel last gehad van de kerkklok. Jammer dat er een kermis op het terrein voor de camping kwam staan, dat is leuk voor een paar dagen, maar niet voor een week. Wij stonden dicht in de buurt en hoorden van 4 tot 12 muziek. Verder erg genoten van al dat water, erg leuk voor de kinderen, visjes vangen met hengel en schepnet. Ondanks de kermis toch een aanrader.
Mening nr: 21729
Datum: 13-08-2005
Dhr. T. 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij waren deze zondervakantie erheen geweest (zomervakantie 2005). Het viel ons meteen op dat de camping erg z'n best doet om het zo schoon mogelijk te houden. De camping heeft een mooi, groot genoeg zwembad. (helaas geen duikplank of glijbaan.) Voor de kinderen is er genoeg te doen, zowel klein als groot. Elke dag kunnen de kleintjes tekenen of dingen maken onder leiding van een juffrouw (frans sprekend). En voor de grotere kinderen is er een pingpong-tafel (die helaas niet overdekt of verlicht is), wat ons ook opviel is dat er in onze periode erg veel mensen waren rond de 12 - 18. MAAR toen de 1e nacht, wij stonden op een plek die (bijna) onder een kerk stond, Die kerk slaat om het kwatier een hels kabaal (gelukkig na 22:00 uur niet meer). Maar om 7 uur s'ochtens Loeit hij aan 1 stuk door... Echt, als je daar niet wakker van wordt vind ik dat erg knap. Ook lag die plek vlak bij een rivier, die flink hard stroomde. Nou hadden wij daar niet echt last van bij het slapen want opzich leek het net een ruizende wind. Nou heb je op de camping veel vuilnisbakken staan, die jawel ook om 7 uur s'ochtends geleegd worden. Gelukkig is dat maar eventjes. Verder staan er op de camping een stuk of 4 toilet-gebouwen. Toiletten & Douches redelijk schoon en Douches werken NIET op muntjes maar gewoon drukken, dus netzo lang douchen als jij dat wilt. Nou net zolang douchen als jij dat wilt is niet helemaal waar, want het lijkt soms alsof de waterdruk op is en dan komt er geen water uit de douches...leuk toch?? Nou nee. Dit is alleen bij 3 van de 4 toilet gebouwen. Bij het 4e gebouw is dit niet zo, dit toilet gebouw staat bij de plaatsen rond de 112 - 130 (schatting). In het 4e toilet gebouw heb je heerlijke douches, lekker hard, lekker warm, en geen ophoudende waterdruk. Verder heeft de camping nog een Bar, die snacks verkoopt en ijs. De camping heeft ook een winkeltje, dit is niet veel, alleen het noodzakelijke is hier te koop. Maar een klein eindje rijden in de auto en je komt aan bij een ontzettend grote supermarkt met alles er op en der aan. Het leuke is wel aan de camping dat er in het hoogseizoen leuke dingen worden georganiseerd, zoals karaoke, muziek enz. Kortom een leuke camping met helaas wel een aantal min-puntjes.
Mening nr: 18627
Datum: 02-06-2005
Mevr. peggy bliekendaal 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hadden in eerste instantie een plaats aan de rivier maar met een klein kind vonden wij dat niks, ze hebben toen alles in het werk gesteld om ons een andere plaats te geven met goed resultaat. Klasse!! Leuke mensen ontmoet jammer dat we het email adres van ze kwijt zijn maar wie weet komen we ze daar nog ooit tegen.
Mening nr: 17625
Datum: 01-03-2005
Mevr. carolien 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij waren hier met twee gezinnen met in totaal 5 kinderen onder de 6. We stonden tegenover het volleybalveld en de speeltuin en deze plekken waren ideaal. De kinderen (en wij dus ook) konden zich prima vermaken. Het zwembad was leuk, maar de temperatuur van het meer viel tegen. Gelukkig hadden we daar verder weinig last van en vermaakten de kinderen zich goed met het zand en de bij het meer gelegen grote speeltuin. De afstand naar het meer was net te doen lopend. Tussen het meer en de camping ligt een groot stuk grasland waar we heerlijk konden vliegeren. Het sanitair viel ons best wel tegen. Flink verouderd en we misten een babywasruimte. Het was op zich wel schoon. Het winkeltje stelde niet veel voor, maar vlakbij de camping was een kleine supermarkt waar iets meer te krijgen was. En op 10 minuten rijden is een hele grote supermarkt. Wij hebben een prima vakantie gehad op deze camping.
Mening nr: 16703
Datum: 12-12-2004
Mevr. bert en gerry ,kkevin en feride 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben erg genoten op deze camping. Mooie afgebakende plaatsen, veel wandel mogelijkheden in de omgeving. Er is een prachtig zwembad met ligstoelen, waar we elke dag wel even verkoeling zochten. Een aanrader.
Mening nr: 15589
Datum: 04-09-2004
Dhr. Verstegen 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooie camping in mooi gebied. Veel jeugd, fijn zwembad, nette sanitairvoorzieningen, en zeer vriendelijke mensen. Alleen is het meer erg koud (14graden!). Wel fijn om in te kanoënen. Mooie ruime plaatsen met veel privacy.
Mening nr: 14595
Datum: 20-08-2004
Mevr. marjolein blok 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

De camping ligt heel mooi tussen 2 ondiepe stroompjes in, vlakbij het kleine meer en op 5 min rijden het grote meer. Omgeven door veel bossen en heuvels naast het dorpje waar eigenlijk niks echt te doen is. Het zwembad is heerlijk. Verwarmd, dus ook met minder weer leuk. De visvangst viel wel wat tegen helaas. Sanitair is niet echt modern, bv geen babybad, maar wel schoon. Mooie plekjes langs het water. De plekjes varieren nog al in grote. Wil je echt wat van de Vogezen zien moet je toch wel een 60 km rijden, in de nabije omgeving is op wandelen zwemmen etc na niet veel te doen. Elke dag vers brood, komen ze 's avonds voor langs, en een piepklein winkeltje. Wij hebben het met onze 3 kinderen tussen 2 en 9 jaar heel erg leuk gehad. Geef wel aan als je kleintjes hebt, ivm een veilige plek ivm het water.
Mening nr: 14458
Datum: 19-08-2004
Dhr. Erick van Deursen 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Leuke camping; gezellige mensen ontmoet,maar niet altijd even zuiver. Het zwembad is uitstekend, een beetje Nederlandse animatie zou erg leuk zijn geweest, er komen daar genoeg Nederlanders voor.
Mening nr: 14362
Datum: 18-08-2004
Mevr. jan 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Zijn net terug, hebben op deze camping 3,5 weken gestaan. Zeer nette rustige camping. Zeer mooie omgeving. Zeker een aanrader. Enige minpunt van de camping is dat er honden worden toegelaten. Hebben enige malen gehad, dat een van deze viervoeters voor onze tent zijn behoefte ging doen. Verder zeer dik in orde.
Mening nr: 7867
Datum: 01-10-2003
Mevr. janny 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

mooi camping, maar niks te doen voor tieners, bar en winkel stellen niets voor.
Mening nr: 6946
Datum: 22-08-2003
Dhr. d van alphen 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een drukke, maar leuke camping. Kampwinkel mag geen naam hebben, maar grote supermarkten op 8 km afstand. Speeltuin en zwembad zijn dik in orde, beekje langs de voorkant van de camping en groot,maar koud meer op loopafstand met waterfietsen, surfen, zeilen etc. Prachtige natuur. Een aanrader!!
Mening nr: 6590
Datum: 13-08-2003
Dhr. herman 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben ook op deze camping gestaan. Van 26-7-2003-tot 10-7-2003[dus net terug]. De camping was erg mooi het zwembad ook en het was niet erg druk in het zwembad. De omgeving was ook erg mooi. Er werd genoeg georganiseerd, ondanks de warmte. Het sanitair was wat minder [wie maakt het vuil]. Verder hebben wij het goed naar onze zin gehad ----een aanrader--- .
Mening nr: 6450
Datum: 12-08-2003
Dhr. fam van Aalst 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zeer prima camping in een omgeving waar niet uitgekeken raakt. We gaan zeker nog een keer terug
Mening nr: 6255
Datum: 09-08-2003
Mevr. Aafke 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De camping is heerlijk rustig. Wij hadden een heel mooi plaatsje aan het geultje wat voor de kids een geweldig vermaak was. Iedere dag vers brood en krantje en veel georganiseerd voor de jeugd. Gezellige en nette camping. Mooi schoon zwembad!!! Jammer dat het grote meer STEEN KOUD was!!! Prachtige omgeving. Een echte aanrader!!!
Mening nr: 6232
Datum: 09-08-2003
Mevr. Annetta 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn dit jaar 2 en een half week op deze camping geweest en het is ons goed bevallen. MOOI AANGELEGDE CAMPING ALLEEN JAMMER DAT ER HOGE HEGGEN TUSSEN DE PLAATSEN STAAN. Achter de camping ligt een groot vlak terrein, waar iemand die niet zo goed bij een berg omhoog kan ook goed kan wandelen. Wij hadden de hond bij ons, die het ook goed naar zijn zin heeft gehad. Jammer dat er voor de wat oudere jeugd niet veel te doen is en als er een avond georganiseerd werd was het overwegend franstalig, wat bij karaoke niet leuk is. Een mooi groot zwembad met veel verbodsborden waar totaal niet op gelet werd. Dit had als gevolg dat er mensen met rubberboten ed. in het bad zaten, waardoor het gauw vol werd. Verder een prima en goed onderhouden camping. Een aanrader.

Campingtips in de buurt