Sluiten

Flower Camping La Venise Verte in Coulon

Flower Camping La Venise Verte

Camping La Venise Verte ligt in de Marais Poitevin, dat bekend staat als het Groene Venetie vanwege het weelderige landschap en de veelheid van kanalen.

Ontdek de rijkdom van de fauna en flora in de omgeving van Camping La Venise Verte, maar ook de wandelpaden te voet of per fiets, de riviertjes zijn bevaarbaar per boot en kano.

Flower Camping La Venise Verte ★★★★
Routes des Bords de Sevre
79510 - Coulon
Frankrijk
Departement: Deux Sèvres
Tel: +33 549359036 / +33 533060319
Afstand vanaf Utrecht: 889 km,
waarvan 856 km snelweg.
GPS coördinaten: 46.31472 / -0.60861
(46° 18' 53.0'' N    0° 36' 31.0'' W)
Aantal plaatsen: 120  / Hoogte: 2 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Rivier Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard Flower Campings
Flower Camping La Venise Verte
Laatste mening

Algemene beoordeling

emplacement: ruim, zwembad (wel koud)

De camping ziet er heel goed verzorgd uit met prachtige bomen en beplanting. De plekken zijn ruim, voor de ruimste plekken betaal je in het hoogseizoen extra.De camping heeft een rustige ligging, is niet zo groot wat wel prettig is.
Fam. Korthagen - Gouda  04-09-2014
Plaats mening
Mening nr: 62802
Datum: 04-09-2014
Fam. Korthagen - Gouda 
juli - augustus 2014
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 8| Leiding van camping: 9| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

emplacement: ruim, zwembad (wel koud)

De camping ziet er heel goed verzorgd uit met prachtige bomen en beplanting. De plekken zijn ruim, voor de ruimste plekken betaal je in het hoogseizoen extra.De camping heeft een rustige ligging, is niet zo groot wat wel prettig is.
Mening nr: 56400
Datum: 28-06-2012
Dhr. J.Strijbosch 
april - juni 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooi gelegen camping aan de oever van de rivier de Sèvre Niortaise, vanwaar je meteen het kanalenstelsel van het Marais Poitevin op kunt varen. Sommige plaatsen zijn wel meer dan 150 m2, maar daar betaal je in het hoogseizoen ook extra voor. Op de receptie wordt ook Engels gesproken; er zijn trouwens ook opvallend veel Engelse gasten. Er is een broodservice en gratis internet. Als je niet te ver van de zone WIFI gaat staan, kun je vanaf je plaatsje online gaan. Toiletten en douches waren schoon. Er is toiletpapier en zelfs een hete-lucht droger om je handen te drogen. Het water om af te wassen en te douchen mocht wel wat warmer. De omgeving leent zich goed om te wandelen en fietsen (het is er uiteraard vlak). Er zijn veel vrijliggende fietspaden. De camping afficheert zich als 'groen'. Dat is te merken een het iets koudere afwaswater en de kleine watergift bij de douches, het afwaswater en de toiletten. Als je de paar minpuntjes voor lief neemt: DOEN.
Mening nr: 52174
Datum: 27-09-2010
Fam. Riet en Ger den Hartog 
september - oktober 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Via mond op mond reklame zijn wij naar deze camping gegaan. Het is een prachtige camping met grote (180 m2) en kleine (100 m2) plaatsen. In het hoogseizoen zit hier prijsverschil in, maar in voor- en najaar niet. De camping wordt keurig bijgehouden en het sanitair ziet er goed verzorgd uit en wordt prima schoongehouden. Het zwembad met kleuterbad is prachtig. Om het zwembad staan vele ligstoelen. De omgeving is een fietsgebied bij uitstek. Door de vele watertjes en bruggetjes is het ontzettend mooi fietsen. Ook kan je op de fiets, via prachtige fietsroutes tot in het centrum van Niort fietsen. Sommige mensen vergelijke deze omgeving met het Nederlandse Giethoorn. Ook zijn er bootjes te huur. De omgeving van de camping is een beschermd natuurgebied en 's-avonds en 's-nachts hoor je soms de uilen. Wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug.
Mening nr: 12977
Datum: 05-08-2004
Mevr. Bijl 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hele prettige en kindvriendelijke camping. Alles een beetje kneuterig, mooi en schoon klein zwembad met kinderbadje. Speeltuin en weinig verkeer, grote plaatsen en vriendelijk personeel. Animation beperkt maar ook weer charmant. Broodservice in de ochtend, restaurant goed maar vooraf aangeven dat je wil komen eten. Sanitair schoon en verzorgd. Speciale babybad op stahoogte in damesdoucheblok!!!

Campingtips in de buurt