Sluiten

Camping Municipal La Falaise in Equihen Plage

Camping Municipal La Falaise

Camping Municipal La Falaise ligt op 150m van het strand, tussen Boulogne-sur-Mer (de stad van de kunst en geschiedenis)en Touquet, aan de Côte d'Opale. De camping beschikt over moderne faciliteiten.

Door zijn ligging is de camping een ideaal vertrekpunt om de omgeving te verkennen te voet of met de fiets. Men kan uitstapjes maken naar Le Cap Blanc Nez, Bagatelle (pretpark), Nausicaa (aquarium) etc.

Camping Municipal La Falaise ★★★
Rue Charles Cazin
62224 - Equihen Plage
Frankrijk
Departement: Pas de Calais
Tel: +33 321312261
Afstand vanaf Utrecht: 374 km,
waarvan 355 km snelweg.
GPS coördinaten: 50.67084 / 1.57461
(50° 40' 15.0'' N    1° 34' 28.6'' O)
Aantal plaatsen: 299  / Hoogte: 70 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterglijbaan Overdektzwembad Verwarmd zwembad Municipal camping Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Municipal La Falaise
Laatste mening

Algemene beoordeling

Zeer onvriendelijk personeel (bij het onbeschofte af !) Kleine kampeerplekken, veel onkruid/hoog gras Exorbitant dure douches - en sanitair kon zeker schoner ! Hoger gelegen kampeerplekken hebben mooi uitzicht, maar dan is het een flinke klim van/naar toiletgebouw. Nergens watertap-punten.
Mevr. Doortje - Veluwe  20-03-2018
Plaats mening

Meningen over Camping Municipal La Falaise

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
7
6
Hoogste
7
6
Gemiddeld
7.0
6.0
* over de jaren 2016 en later.
Mening nr: 67510
Datum: 20-03-2018
Mevr. Doortje - Veluwe 
®  
september - oktober 2016
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 5| Ontvangst: 3| Accomodatie/plaats: 5| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 5|

Algemene beoordeling

Zeer onvriendelijk personeel (bij het onbeschofte af !) Kleine kampeerplekken, veel onkruid/hoog gras Exorbitant dure douches - en sanitair kon zeker schoner ! Hoger gelegen kampeerplekken hebben mooi uitzicht, maar dan is het een flinke klim van/naar toiletgebouw. Nergens watertap-punten.
Mening nr: 61383
Datum: 04-07-2014
Mevr. digi-oma - Hoorn 
april - juni 2014
Senioren
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 4| Faciliteiten: 4| Accomodatie/plaats: 5| Comfort: 4| Leiding van camping: 4| Animatie/Activiteiten: 4| Omgeving: 5|

Algemene beoordeling

Wordt nog naar gezocht...

Misleidende informatie in ACSI-gids maar vooral afstand naar sanitair/watertappunt

Op weg naar huis deze camping als laatste genomen (ca. 400 km van woonplaats) en n.a.v. gegevens ACSI-CC-gids. Had ik onderstaande info eerder gezien dan was dit niet onze keuze geweest. Minpunt 1: Camping slecht te vinden, juist via navigatie. Kwamen met caravan uit op miniem woonerfje waar wij nog net konden draaien; de Britse combinatie na ons (grote bus en 2-assige caravan) moest alles afkoppelen en met mover draaien) zij waren ook via hun Tom-Tom gereden. Smalle steile straatjes met veel geparkeerde auto's en verkeer van beide richtingen. 2. Botte ongeinteresserde ontvangst. Hoe lang blijf je was het enige dat werd gevraagd. Kaart mee voor de slagboom en 2 kaarten voor de douche's. Moesten achter autootje aanrijden dat ons onze plek aanwees. Totaal GEEN info over omgeving (Boulogne, Nausicaa, la Coupoule in Saint OImer. Ken gelukkig deze streek wel. 3. Aan steile smalle weg op de camping zelf heel veel mobile-home's, particuliere en verhuurobjecten. Smalle plekken voor caravans (onbereikbaar zonder mover) en motorhome's daartussen. 4. Kregen plek D006 toegewezen; vroegen naar watertappunt, dat bleek 230 meter hoger langs het steile pad te liggen bij het sanitairblok. Iedereen liep met gieters omhoog te sjouwen en te mopperen. Verder nog een watertappunt bij een sanitairblok nog verder weg. Niets in de buurt van de caravans. Fijn wanneer je slecht ter been bent ofwel snel (al dan niet met kinderen) naar het toilet wil. Iets afspoelen of de afwas... allemaal naar boven! 5. Douchen... campingfolder meegegrist (was het enige) bij inschrijven... douchen alleen met kaart en kost 15 eurocent per twintig seconden!!! Kan akelig oplopen met gezin van 4 personen. 6. Geen ijsjes of frisdrank te koop. Receptie tussen 12 en 14 uur en na 18 uur dicht. 7. Strand ligt volgens info op 150 meter van de camping: dat is van de receptie naar de boulevard waar je dan ze zee wel ziet, maar met een parachute naar beneden moet springen. Sta je bovenaan op de camping dan is dat een wandeling van pakweg 800 meter langs de boulevard en een weg naar beneden. Saai strand en niets te doen. 8.Betalen op de dag van vertrek (douchekaart moet worden uitgelezen en douches betalen) Vroeg vertrekken geen optie. Wasgelegenheide gaat op zondag pas na 08.00 uur open en receptie om 09.00 uur. Opvallend was dat veel mensen heel teleurgesteld waren bij aankomst (achter ons Duitse en Britse gasten) en allemaal de volgende dag weggingen. . Het terrascampinggebeuren hield voor velen in dat je naar de achterzijde van een mobilehome danwel camper keek. Postief: dat de mensen die bij het sanitairblok helemaal boven mogen staan (Imazzel) wel een redelijk uitzicht hadden en water bij de hand. Kortom een van de meest waardeloze campings ooit bezocht! foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 59800
Datum: 07-08-2013
Fam. van Rijthoven 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Camping viel een beetje tegen. We hadden wel een mooie plaats, helemaal bovenaan op de camping, met het zicht op de oceaan. De ontvangst bij de receptie was niet bepaald vriendelijk. De douches zijn niet gratis, met een SEP kaart en zijn heel duur! Hier komen we niet nog 's terug.
Mening nr: 59325
Datum: 17-07-2013
Dhr. karin van dijck 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Mooi gelegen rustige terrascamping, vlakbij zee, grote plaatsen. Onvriendelijk personeel aan receptie, douches onwaarschijnlijk duur, wordt vooraf niets over gezegd. Ze werken met een soort creditkaart die op/aftelt naargelang de duur van de warme douche, 3 douches kostte ons 11 euro extra! Ongehoord. Bij navraag totale ongeïnteresseerdheid, dus goede raad ; informeer op voorhand naar prijs.
Mening nr: 49517
Datum: 03-07-2010
Fam. j.j.middendorp 
april - juni 2010
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De camping maakte op ons een zeer onverzorgde indruk: hoog opgeschoten gras en onkruid. Wij vonden de ontvangst niet erg vriendelijk en kregen (voor 1 nacht) een zeer slechte plaats toegewezen terwijl er wel andere plaatsen vrij waren. Als doorgangscamping volgens ons ook niet echt een aanrader.
Mening nr: 31607
Datum: 13-10-2006
Dhr. w.kramers 
september - oktober 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Grote camping, daardoor zakelij,k maar wel vriendelijk. Goede sanitaire voorzieningen. Geen winkel oid aanwezig op het terrein. Vrij kleine kampeerplekken. Het geheel zag er netjes en goedverzorgd uit.
Mening nr: 27685
Datum: 27-07-2006
Mevr. wierts 
april - juni 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Dit is een mooie camping voor op rust te komen en voor mensen die de omgeving willen verkennen. Ik vond het een mooie camping maar niet met kinderen er was zo weinig voor hun. Het is een camping voor mensen zonder kinderen. De omgeving is wondermooi en ook veel bezienswaardigheden. Het sanitair was goed schoon.
Mening nr: 22596
Datum: 20-08-2005
Dhr. Sam Oosterink 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Erg grote camping en daardoor ook zakeljk en weinig persoonlijk. Een camping met de ingang bijna direct aan het strand. De camping is langwerpig, hetgeen betekend, dat kampeerders op het achterste veld wel 20 minuten moeten lopen naar het strand. Prachtig strand. Weinig schaduw. Sanitair bij het achterste veld ronduit vies, vooral de toiletten. Douches goed en schoon. Voor tieners is er op de camping niets te beleven.
Mening nr: 4409
Datum: 17-06-2003
Dhr. jgfa leenders 
juli - augustus 2000
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Relatief duur in vergelijking met andere campings in de omgeving. Sanitair is goed. Weinig animatie voor kinderen. Terrassen camping, de beste plaatsen worden ingenomen door sta-caravans aan het begin van de camping. Steile wandeling vanaf de falaise (plateau) naar de zee. Weinig voorzieningen aan het strand. Mooi uitzicht over het Kanaal. Voor de camping ligt een oude vissersboot. Bakker brengt elke ochtend een bezoekje.

Campingtips in de buurt