Sluiten

Camping Les Misottes in Esnandes

Camping Les Misottes

Camping Les Misottes ligt vlakbij de Baie de l’Aiguillo en de winkels. De camping heeft een zwembad, een speeltuin en een jeu de boules-terrein. In het kanaal bij de camping kan gevist worden.

Camping Les Misottes ★★
46 Rue de l’Océan
17137 - Esnandes
Frankrijk
Departement: Charente-Maritime
Tel: +33 768167020
Afstand vanaf Utrecht: 944 km,
waarvan 894 km snelweg.
GPS coördinaten: 46.25361 / -1.11855
(46° 15' 13.0'' N    1° 7' 6.8'' W)
Aantal plaatsen: 65  / Hoogte: 2 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan
Camping Les Misottes
Laatste mening

Algemene beoordeling

verschrikkelijk aardige nieuwe beheerder

sanitair! koud griebus. besloten niet te gaan douchen

Er is een nieuwe eigenaar en ik gun hem alle goeds. Maar dit jaar is het nog niet gelukt de toiletten op orde te krijgen. over een paar jaar maar weer eens kijken. hij heeft grootse plannen.
Fam. inekefr - castelmary  04-12-2016
Plaats mening

Meningen over Camping Les Misottes

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
0
0
Hoogste
0
0
Gemiddeld
0.0
0.0
* over de jaren 2016 en later.
Mening nr: 66185
Datum: 04-12-2016
Fam. inekefr - castelmary 
september - oktober 2016
Senioren

Algemene beoordeling

verschrikkelijk aardige nieuwe beheerder

sanitair! koud griebus. besloten niet te gaan douchen

Er is een nieuwe eigenaar en ik gun hem alle goeds. Maar dit jaar is het nog niet gelukt de toiletten op orde te krijgen. over een paar jaar maar weer eens kijken. hij heeft grootse plannen.
Mening nr: 57996
Datum: 31-08-2012
Mevr. Marjan 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Even ter aanvulling: de camping heeft sinds 2011 andere beheerders. Misschien is dat de reden dat de verrukkelijke mosselen en frites niet meer geserveerd worden?
Mening nr: 56271
Datum: 13-06-2012
Fam. sophia & karel 
april - juni 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Men zou eens moeten proberen in juni, denken we. Heel rustig en daardoor wat schoner sanitair! Slechts enkele kampeerders, maar wel iedere avond schoonmaken. Ziet er wel allemaal gehavend uit, maar werkt prima voor ons. Uitgezonderd die douche, die op zonne-energie werkt en dus bij slecht weer kouder is. Beheer is prima in orde, het weinige eten, pizza's , steak hache frites prima verzorgd. Helaas geen mosselen/frites gezien. Qua camping prima in orde, leuke plaatsen, gezellig Grieks aandoend onderkomen, spellen, poolbiljart, jeu de boule en klein zwembad. En last but not least, de prijzen zijn goed en goedkoop. 2 pers, met stroom gratis wifi etc voor nog net geen 12 euro. Mooie fietsomgeving, alles via vrijliggende of speciale fietspaden, bar, winkeltje, bakker dichbij. Hypermarche 10 km. Alles wat men nodig kan hebben !! Genoeg om ons te vermaken met La Rochelle dichtbij.
Mening nr: 51407
Datum: 22-08-2010
Dhr. GervL 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Na het lezen van de ervaringen van de vorige schrijfster zijn wij begin augustus naar deze camping gereden. De camping is netjes en het beheer is prima, bij de receptie wordt ook engels gesproken en dit jaar werkte er zelfs iemand die duits sprak. Het is mogelijk om brood te bestellen. De toiletten zijn inderdaad niet altijd even schoon en de bediening van het slot is even een handigheidje. In de omgeving is van alles te doen. Mocht je in augustus hier naartoe willen gaan is het verstandig te reserveren.
Mening nr: 50234
Datum: 02-08-2010
Mevr. Marjan 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Net als vorig jaar op deze camping geweest en nog even enthousiast. Dit keer 18,05 (voor 2 volw/1 kind 14/1 kind 11/incl. electr.) Douches nog inbegrepen. Helaas is het sanitair ook dit jaar weer het enige minpuntje (nou ja, zeg toch maar minpunt), vooral de wc's. Zou graag iets meer per nacht betalen voor schoon sanitair! Het zwembadje is klein, maar prima om even te verfrissen. De beheerders weer even hartelijk. Het eten is er ook nog altijd uitstekend (bijv. mosselen met friet 7,50) Dit jaar konden we gratis gebruik maken van wifi bij de snackbar. Dat werkte soms wel, soms niet. Omdat de camping zo lekker goedkoop is, konden wij ons duurdere uitjes veroorloven: bijv. een half uur durende rondvlucht 110 euro voor 3 p (http://aeroclub17.com) en een boottocht om Fort Boyard 4 p voor 60 euro (http://www.inter-iles.com). Beide tochten vanaf La Rochelle, dat op 10-15 min. rijden van de camping ligt. Verder hielden we de uitgaven redelijk onder controle doordat de Aldi (ca. 15 km) en de Lidl (ca. 11 km) dichtbij waren. Een ander favoriet uitstapje: naar Pointe St. Clément op 1,5 km van de camping. Mooi uitkijkpunt, lekker uitwaaien aan de Baie de l'Aiguillon en schelpen zoeken. En er is nog veel meer te doen. Kijk maar: http://www.larochelle-tourisme.com of http://charente-maritime.fr
Mening nr: 45516
Datum: 28-07-2009
Mevr. Marjan 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij zijn net terug van een vakantie op deze camping en we zijn heel enthousiast. Het was er fantastisch en niet duur. (17,85 p.n. voor 4 pers. caravan, auto en electr. douches gratis) Je krijgt gewoon precies wat je kunt verwachten bij twee sterren als het om sanitair (dat is echt minder, slechts 1 x pd schoon) en dat soort zaken gaat. Alles is heel eenvoudig. Maar de mensen die de tent runnen, de hele sfeer, de omgeving maken het geweldig! (Ze kunnen er in elk geval geweldig goed mosselen klaarmaken en verser dan daar krijg je het bijna niet) Wij zijn nog lang niet klaar in die omgeving. Als je goedkoop wilt kamperen op een gemoedelijke camping met veel te doen in de regio, ben je op deze camping aan het juiste adres. Enkele voorbeelden: De stad La Rochelle is dichtbij en heel boeiend. Je kunt er de Pass Rochelais (http://www.passpartout17.org/PassTouristique/passrochelais.php) kopen waarmee je in de wijde omgeving gratis gebruik kunt maken van het ov (ook een hele leuke 'zeebus' en een pontje) en van gele fietsen. Je moet per kaartje wèl tegelijkertijd ook een entreebewijs van 1 van de musea kopen. Dat is geen ramp, want alleen al het aquarium in La Rochelle is hartstikke leuk. Bovendien sta je dan niet in de rij! De Pass kostte ons (2 volw 2 kind) voor 7 dagen slechts 24 euro. Kom daarin NL maar eens om! Het achterland van Esnandes/La Rochelle mag dan misschien niet zo interessant zijn, de kustomgeving daarentegen vonden wij geweldig. De baai (Bai de l'Aiguillon) dichtbij de camping, waar je niet kunt zwemmen, vonden wij prachtig om uit te waaien, ook bij eb. Je kunt er voor 40 euro ongeveer 6 uur een 'vishutje' met kruisnetten op hoge poten huren. Daarmee vang je makreel, oesters, mosselen. Voor de liefhebber is zoiets een geweldige ervaring. Voor leuke stranden kun je naar La Rochelle, Ile de Ré of voor de echt geweldige golven naar Ile d'Oléron (Vertbois plage). Er valt nog véél meer te zeggen over deze camping en de mogelijkheden in de buurt. Wie geïnteresseerd is en meer wil weten, mag me gerust mailen. Ik denk nl. dat ik nu de vakantie voorbij is, eerst weer een hele tijd niet op dit forum kijk.

Campingtips in de buurt