Sluiten

Camping Domaine Le Clôt in Lacaune

Camping Domaine Le Clôt
Wij hebben geen recente informatie over deze camping gevonden of contact kunnen maken voor nadere informatie.
Mogelijk is de hier getoonde informatie onvolledig of onjuist.
Het komt geregeld voor dat campings gesloten zijn en er nog oude informatie op het Internet staat.

Heeft u up-to-date informatie over deze camping dan verzoeken wij u om een e-mail naar info@camping-frankrijk.nl te sturen?
Camping Domaine Le Clôt ★★
Les Vidals
81230 - Lacaune
Frankrijk
Departement: Tarn
Tel: +33 563370359
Afstand vanaf Utrecht: 1187 km,
waarvan 1097 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.69109 / 2.74143
(43° 41' 27.9'' N    2° 44' 29.1'' O)
Aantal plaatsen: 22  / Hoogte: 983 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Nederlands/Vlaamse beheer SVR camping Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan
Camping Domaine Le Clôt
Laatste mening

Algemene beoordeling

Camping Domaine Le Clôt is gesloten
Mevr. tineke (webmaster) - -  10-04-2020
Plaats mening
Mening nr: 69792
Datum: 10-04-2020
Mevr. tineke (webmaster) - - 
®  

Anders

Algemene beoordeling

Camping Domaine Le Clôt is gesloten
Mening nr: 61580
Datum: 19-07-2014
Fam. Jaap & Hennie - Heerhugowaard 
®  
juli - augustus 2014
Senioren
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 8| Leiding van camping: 9| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Prachtige grote plaatsen met veel privacy

geen

We hebben 10 dagen op deze camping vertoefd en helaas zat het weer niet altijd mee, maar dat kun je de eigenaren moeilijk kwalijk nemen. Het sanitair is uitmuntend en de plaatsen op de camping zijn zeer ruim en verspreid over het terrein. Helaas was het fornuis tijdens ons verblijf stuk en kunnen we de kookkunsten van Lidewijde en Walther niet beoordelen, dus zullen we daarvoor nog een keer terug moeten komen. Uitstapjes naar Carcassonne en Albi zijn zeker aan te raden. Een aanrader voor een ieder die houdt van rust, wandelingen, leuke stadjes en verder niets........
Mening nr: 59430
Datum: 22-07-2013
Dhr. Roderick 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een zeer mooi gelegen en mooi aangelegde camping. Eigenaren (NL) zijn erg behulpzaam, flexibel (je kunt echt altijd bij ze terecht) en weten veel te vertellen over wat je kunt doen in de omgeving. Ze hebben een erg gezellig restaurant met leuk terras waar je heerlijk kunt eten. Het is zelfs zo goed eten dat lokale Fransen ook regelmatig komen eten. Wij hebben er in ieder geval heel erg van genoten. Het was een warm bad er bij toeval terecht te komen, en met pijn in het hart vertrokken we weer. Sanitair is het schoonste dat we in 2013 op 6 campings hebben gezien. De plaats had een geweldig uitzicht en was erg groot, en had veel privacy. Voorzieningen prima (wifi, electriciteit, brood, info, wandelingen vanaf camping, bibliotheekje.) De ezels zijn erg schattig. Wij raden deze camping echt aan iedereen aan.
Mening nr: 57796
Datum: 22-08-2012
Dhr. Edward Groot 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij vonden het een geweldige camping. Het is zeer mooi en goed onderhouden. De eigenaren zijn altijd erg behulpzaam. En ze weten alles van de omgeving en heel veel over wandel routes. Het sanitair wordt twee maal per dag schoongemaakt en is zeer schoon. Het restaurant wat de eigenaren zelf runnen kan je heerlijk eten voor een zeer lage prijs. Er is vlak bij de camping een meer en de omgeving is er fantastisch en er is zeer veel te zien en te doen. De camping zelf heeft alleen maar mooie plekken met mooi uitzicht. Het zijn allemaal priv? plekjes. Wij komen zeker terug.
Mening nr: 43662
Datum: 17-12-2008
Dhr. sjraar janssen 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hele mooie camping met ruime plaatsen op terrassen met schitterend uitzicht UItstekend en zeer schoon sanitair Heel goed restaurant met buiten een leuk terrasje. Hele gezellige eigenaren die je graag van dienst zijn. Niet opdringerig. Min puntje is dat wij het s'avonds vrij koud hadden zodra de zon weg was. Al met al een camping die zeker de moeite waard is.
Mening nr: 16438
Datum: 08-11-2004
Dhr. sander 
april - juni 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Fantastische camping met intieme sfeer voor eenieder die van rust en kleinschaligheid houdt. De plaatsen op de terrassencamping zijn verzorgd, verrassend en bieden een geweldig uitzicht (incl. prehist. monument op terrein en ezels). Het sanitair is uitstekend evenals het kleine restaurant waar in een pitoreske omgeving smaakvolle gerechten worden geserveerd door de eigenaar en eigenaresse (met producten uit eigen tuin). Zij bepalen voor een belangrijk deel de ongedwongen sfeer en uitstraling van de camping. Bij het wakker worden vind je je favoriete (stok)brood tegen de tent! Mooie omgeving en interessant gebied voor wandelaars, mountainbikers maar zeker ook cultuurminnaars. Echte aanrader.
Mening nr: 15409
Datum: 31-08-2004
Dhr. Jan de Hek 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Geweldige camping. Veel wandelingen te doen. Erg goed en schoon sanitair. Leuke barretje waar de eigenaar uitstekend kookt. Kleinschalig gezellig. Een aanrader. Wat betreft de vliegen, ik heb er een paar gezien, maar dit valt niet zo erg op vind ik.
Mening nr: 14077
Datum: 15-08-2004
Mevr. margriet van der zee 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een hele leuke camping met vriendelijke eigenaars, waarvan de mannelijke helft erg lekker kan koken. Ondanks dat er in de derde week van juli weinig kampeerders waren en daardoor in het begin ook geen kinderen heeft onze dochter van 10 het mede door de inzet van de eigenaresse erg naar haar zin gehad. De ezels op de camping waren favoriet bij haar. Het nadeel van de ezels was wel, dat er erg veel vliegen waren. Dat is inderdaad een min-puntje. De omgeving is ook zeer de moeite waard. Het enigste wat op de camping ontbreekt is zwemwater voor de kinderen, zou dat er aanwezig zijn dan zou het helemaal "af" zijn.
Mening nr: 1176
Datum: 21-07-2002
Dhr. H. Rink 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Nette kleine camping onder vriendelijk Nederlands beheer, maar veel vliegen. Zeer goed sanitair.

Campingtips in de buurt