Sluiten

Camping Municipal Bellevue in Muides sur Loire

Camping Municipal Bellevue

Camping Municipal Belle Vue ligt aan de oevers van de rivier de Loire, in het plaatsje Muides sur Loire, het departement Loir et Cher, tussen Tours en Orleans, temidden van de vele kastelen in deze regio.

Camping Municipal Bellevue ★★
Avenue de La Loire
41500 - Muides sur Loire
Frankrijk
Departement: Loir et Cher
Tel: +33 963645756 / +33 784620164
Afstand vanaf Utrecht: 637 km,
waarvan 611 km snelweg.
GPS coördinaten: 47.67184 / 1.52615
(47° 40' 18.6'' N    1° 31' 34.1'' O)
Aantal plaatsen: 100  / Hoogte: 76 m
Kaart en Route Geen website van de camping (bekend)

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Rivier Municipal camping Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
BBQ toegestaan
Camping Municipal Bellevue
Laatste mening

Algemene beoordeling

Enorm vriendelijk personeel - sanitair wat verouderd, doch héél verzorgd gedurende gans de dag ! 's Morgens en 's avonds wat (gezellige) drukte gezien voornamelijk doorgangscamping. Prachtige uitvalcamping voor fietstochten langs de Loire en bezoek kastelen in de directe omgeving. We keren daar zeker terug volgend seizoen !
Dhr. Geerts Camiel  25-10-2011
Plaats mening
Mening nr: 55602
Datum: 25-10-2011
Dhr. Geerts Camiel 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Enorm vriendelijk personeel - sanitair wat verouderd, doch héél verzorgd gedurende gans de dag ! 's Morgens en 's avonds wat (gezellige) drukte gezien voornamelijk doorgangscamping. Prachtige uitvalcamping voor fietstochten langs de Loire en bezoek kastelen in de directe omgeving. We keren daar zeker terug volgend seizoen !
Mening nr: 53029
Datum: 30-05-2011
Mevr. digi-oma 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Entree met slagboom waarvoor je een electronische sleutel krijgt (borg 40 euro). Helaas is de beheerder (misschien voorseizoen) alleen tussen 17 en 19 uur aanwezig. Gelukkig liet een aardige Franse kampeerder ons met zijn sleutel binnen voordat hij zelf wegreed. Vaak stonden motorhome's uren voor de receptie te wachten. 's Avonds ingeschreven en borg betaald. De camping is prachtig en redelijk rustig gelegen aan de oever van de Loire. Grote plaatsen, maar die hebben niet allemaal zicht op de Loire. De plaatsen liggen een stuk hoger dan de rivier zelf, dus je moet even het talud af om bij het water te komen. Goede plek om trouwens met honden te wandelen. Sanitair ligt helemaal aan de andere kant bij de weg; let op, je moet een lange stenen trap op: toiletten /douches dames/heren gescheiden; wat weinig, maar brandschoon. Beneden een eenvoudig invalidentoilet en onderin afwasgelegenheid (open). Over de plaatsen: Die zijn niet echt breed, wel diep. Wij hebben de caravan in de breedte gezet, met zicht op de Loire. Nadat de receptie was opengegaan stroomden de campers/motorhome's binnen en al snel waren we links in rechts ingebouwd door witte campermuren die allemaal in de lengte gingen staan, zodat de Omnistore nog kon worden uitgedraaid; ook begrijpelijk. 90% Nederlanders. Bij navraag blijkt dat deze camping in het ANWB Camperboek staat als overnachtingsadres, hoewel sommige campers veel langer bleven staan wat uiteraard mag. Verder werd het nogal lawaaiig door harde muziek met de ramen open. Lange elektrakabel inderdaad een must. Voordelen: de camping ligt heel gunstig ten opzichte van Chateau Chambord (pakweg 5 km.) Veel aparte mooi gelegen fietspaden door de bossen (ook naar het kasteel) en andere bestemmingen. Caravan niet te dicht bij de brug neerzetten i.v.m. verkeerslawaai. Tentkampeerders kunnen het beste helemaal achteraan op de camping gaan staan, daar was het veel rustiger. Er is bij de oever een klein strandje waar kinderen kunnen spelen. Verder ligt de camping naast een veldje met veel speeltoestellen voor kinderen en de grote Supermarkt ligt op ongeveer 3,5 km. aan de snelweg (even de rivier oversteken). Chambord, Cheverny en Blois goed aan te rijden en mooie omgeving. Administratie nogal warrig; tijdelijke beheerder was na een week ons inschrijfblad met borg kwijt. Heeft ruim een etmaal en heel veel telefoneren geduurd voordat hij er achter was dat e.e.a. toch klopte en we correct konden afrekenen.
Mening nr: 52527
Datum: 29-12-2010
Dhr. J H?sers 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een heerlijke camping om een paar nachten te blijven en voor een tussenstop op weg naar zuid-west frankrijk. Je moet even een bezoek brengen op het kasteel Chambord (Grandioos). Verder is de ligging zeer mooi direct aan de Loire. Het sanitair is prima en dat voor een zeer schappelijke prijs.
Mening nr: 52360
Datum: 01-11-2010
Mevr. Nelly 
september - oktober 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Fijne, rustige municipal aan de Loire. Grote plekken, zelf te kiezen, ook langs het water. Neem genoeg stroomkabel mee, dan ben je helemaal vrij om te staan waar je wilt. Sanitair is wel verouderd maar schoon (tja, die spinnewebben een paar meter boven je hoofd kom je op bijna elke camping wel tegen). Gratis Wifi, in de uren dat het camping beheer aanwezig is zelfs vanaf de standplaats, anders in ieder geval rond het centrale gebouw. Prima uitgangspunt om te fietsen naar o.m. Chambord.
Mening nr: 51720
Datum: 30-08-2010
Mevr. A. Verspoor 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wat een heerlijke camping voor een laatste stop op weg naar huis. Fijne, grote plekken aan het water. Mooie lokatie. We hebben gezwommen in de Loire. Sanitair is top, schoon en comfortabel. Voor twee personen en een tent nog geen 10 euro. Tegenover de camping een heerlijk restaurant. Alles bij elkaar een top plek.
Mening nr: 49597
Datum: 09-07-2010
Dhr. Marco Kleis 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Uitstekende tussencamping waar ook veel ouderen stonden die langer verbleven. Plaatsen kun je zelf uitkiezen en zo groot al je wilt. Camping ligt langs de Loire en je kunt er ook leuk wandelen zoals wij met de hond. Alles is aanwezig en ook schoon, mogelijk is de beheerdster niet permanent aanwezig maar dan betaal je gewoon de volgende morgen. Wij waren voor caravan, 4 personen en hond 20 euro kwijt.
Mening nr: 39384
Datum: 01-07-2008
Dhr. peter R. 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zeer goedkope camping (€ 8 voor twee personen met auto en tent!) op een mooie plek met uitzicht op de Loire. Sanitair is in orde. Ook prima geschikt als doortrekcamping op weg naar het zuidwesten van Frankrijk of Spanje.
Mening nr: 30281
Datum: 22-08-2006
Dhr. Vandamme Ronny 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Eenvoudige, rustige en goedkope municipal, prachtig gelegen aan de Loire over de brug onmiddellijk rechts. De aanplanting is nog niet overal groot genoeg om schaduwplaatsen te voorzien maar dat is maar een kwestie van tijd. Wordt voornamelijk bezocht door trekkers en passanten. Wij hebben er een week gestaan en van daaruit de omgeving verkend. Dit is ons zeer goed bevallen. Chambord ligt op een boogscheut, Blois, Orleans en Tours zijn van daaruit ook nog te doen. Een dikke proficiat aan de uitbaters voor het onderhoud van het sanitair, het is niet meer nieuw maar telkens je er binnenkomt heb je de indruk dat het pas is gepoetst.
Mening nr: 20910
Datum: 06-08-2005
Dhr. Philippe Vienne 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Deze camping is en open plaats langs de loire. De plaatsen mogen zelf uitgekozen worden. Ideale plaats om van daaruit met de fiets te vertrekken zeker nu ze de fietspaden langs daar aan het opwaarderen zijn. Sanitair was pas herschilderd en heel proper. Voor de prijs moet je het zeker niet laten 15€ van 4 personen met stroom. Chambord op 6Km.

Campingtips in de buurt