Sluiten

Vakantiepark Domaine de Dugny in Onzain

Vakantiepark Domaine de Dugny

Domaine de Dugny is een vakantiepark met alleen verhuurmogelijkheden, gelegen in het hart van de regio Loir et Cher. Er is een aquapark met verwarmd zwembad met glijbanen en een vijver waarin men mag vissen.

Het Vakantiepark is een ideaal vertrekpunt om de vele bezienswaardigheden te bezoeken, zoals Amboise, Château de Chenonceau en het Château et Jardins du Rivau.

Er zijn alleen verhuuraccommodaties

Vakantiepark Domaine de Dugny ★★★★
Dugny
41150 - Onzain
Frankrijk
Departement: Loir et Cher
Tel: +33 556079017 / +33 800113483
Afstand vanaf Utrecht: 670 km,
waarvan 628 km snelweg.
GPS coördinaten: 47.52358 / 1.18876
(47° 31' 24.9'' N    1° 11' 19.5'' O)
Aantal plaatsen: 418  / Hoogte: 90 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Meer Overdektzwembad Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan
Vakantiepark Domaine de Dugny
Laatste mening

Algemene beoordeling

Wij hebben er in september 2009 een week gestaan met onze caravan. Onze vrienden hadden daar voor die week een mobielhome gehuurd. Maar het onderhoud en schoonmaak van het sanitair en afwasgelegenheid was zeer slecht. Er wordt geen rekening gehouden met de kampeerders. De verkoop en het staan met mobielhome: dat is voor deze camping het belangrijkste.
Mevr. emmy  28-10-2009
Plaats mening
Mening nr: 48383
Datum: 28-10-2009
Mevr. emmy 
september - oktober 2009
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Wij hebben er in september 2009 een week gestaan met onze caravan. Onze vrienden hadden daar voor die week een mobielhome gehuurd. Maar het onderhoud en schoonmaak van het sanitair en afwasgelegenheid was zeer slecht. Er wordt geen rekening gehouden met de kampeerders. De verkoop en het staan met mobielhome: dat is voor deze camping het belangrijkste.
Mening nr: 44496
Datum: 25-05-2009
Dhr. vanzieleghem ronny 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

uit de vele forums gelezen en zelf ondervonden kan ik alleen maar beamen wat geschreven is ZEER PRIJZIGE CAMPING Sanitair niet meer eigentijds en smerig onderhouden zeker voor een 4 sterren camping waar ge trouwens royal voor betaald . Van een rustige camping kan men niet spreken om maar te zwijgen van het vele campingpersoneel die met hun elektrische wagentjes over de camping razen NB:: er mag maar 10 Km per uur gereden worden Deze camping is gebaseerd op verkoop van Stacaravans door Siblu
Mening nr: 40359
Datum: 29-07-2008
Fam. Fam. Janssen 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Na veel negatieve kritiek hier gelezen te hebben, met bezwaard gevoel afgereisd naar deze camping. Maar wat blijkt: de kinderen (12 en 9 ) en wij hebben ons geen moment verveeld. Animatie was er voor jong en oud ( geweldig animatie team in Engels en Frans ). Ook het zwembad is erg mooi. Een aanrader voor iedereen, met heel veel bezienswaardigheden in de buurt.
Mening nr: 40343
Datum: 29-07-2008
Dhr. Kuin 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wat een waardeloze camping is dit zeg. Met 2 volw en 3 kinderen voor €60 per nacht is hij zijn 4 sterren zeker niet waard. Slechte kampeerplekken, overdreven veel personeel bij het zwembad (vandaar die €60). Ze hebben het wel erg hoog in hun bol met de veiligheid. We habbden 3 dagen geboekt. Helaas kregen we een vervelend bericht van thuis en moesten direct bij de 1e dag al weg. Na uitleg bij receptie was er natuurlijk geen mogelijkheid voor terugbetaling. Droevig gewoon. Je mag daar alleen maar je geld neerleggen en niet zeuren. Zie andere berichten over prijzen. Waterijsje? €2,70 Overal moet je voor betalen. Rij deze camping voorbij en hou wat geld in je zak al wil je een echte vakantie. O, ja je heb geen naam op deze camping maar een nummer. De computer herkent alleen maar nummers. Pokke zooi is het daar, kan niet anders zeggen.
Mening nr: 39992
Datum: 23-07-2008
Dhr. Erwin 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Wij hebben deze camping op onze terugreis voor 3 nachten gebruikt. En dat was ook meer dan genoeg. Wat een dooie dure camping. Hoogseizoen 60 euro voor een gezin en waarvoor ??? Het enige positieve is het mooie, kleine, koude zwembad met de ligstoelen er omheen. Verder leeft de camping totaal niet, overdag zit iedereen (jong & oud) met de neus in de boeken, kruiswoord puzzels of de kastelen. 's Avonds gedateerde disco of een schreeuwerige goedkope bezopen franse rockband. Het leek wel of de Nintendo en het Senseo apparaat opnieuw uitgevonden moesten worden. De kampeerplaatsen waren nagenoeg leeg en diegene die er stonden kwamen maar voor een paar nachten. Een enkeling had gereserveerd voor 1 of meer weken (tot hun grote spijt). Het water bij de camping is vies bruin, de toiletgebouwen zijn absoluut niet van deze tijd. Staat bij Vrij uit mooier gepresenteerd en ook nog eens als doortrekcamping. Niet doen !!! Ruim een half uur rijden van de snelweg over wegen waarbij je de kastjes in de caravan wel dicht mag plakken. Gewoon een municipal pakken, zelfde toiletgebouwen en kampeerplaatsen. De helft goedkoper, maar ook minder 'allure'.
Mening nr: 37789
Datum: 11-10-2007
Mevr. Marina 
september - oktober 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Met vrienden hadden wij Dugny gekozen voor een lang week end eind september en het is ons prima bevallen. Zelfs in het na-seizoen nog een drukke gezelligheid - mooie stacaravan en leuk personeel : wij kregen zelfs uitleg in het nederlands ! Chambord is een must !! Wij komen hier zeker terug als we weer volgend jaar weer naar Frankrijk gaan.
Mening nr: 37246
Datum: 04-09-2007
Mevr. m. 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Dit is een hééle leuke camping er is veel te doen hij is 7 maanden gelden overgenomen door iemand anders en is helemaal top er is een disco een klein supermarktje en een restaurant 2 speeltuinen eeen heel mooi zwembad en nog veeeeel meer Het is daar super leuk!!
Mening nr: 36486
Datum: 20-08-2007
Fam. horsman 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij hebben deze camping als overnachtingscamping gebruikt. Hij stond in het boekje van de anwb maar voor 58euro voor vier personen zien ze ons er niet meer terug. De kinderen kregen ook geen bandje voor in het zwembad. Harde muziek bij het zwembad, iets te eten halen was ook erg prijzig. Er was ook geen toiletpapier terwijl de schoonmaakster net geweest was.
Mening nr: 36089
Datum: 15-08-2007
Mevr. anja 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn bij het reserveren van deze camping afgegaan op een advertentie waarin stond; "met strandje aan een meer direct aan de camping". Maar daar aangekomen bleek dat je in het meer helemaal niet mag zwemmen of wat dan ook, ook niet met een eigen bootje varen enz. Wel met waterfietsen die je daar kon huren voor € 8,00 per half uur! (Het vissen bleek ook verschrikkelijk duur te zijn....) De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat het op zich een mooie camping is en wij een werkelijk schitterende Mobil-home hadden met een veranda compleet met geraniums maar wel een erg dure camping! Prachtige omgeving trouwens en daar kwamen we voor! Ook een mooi zwembad waar inderdaad zowat niks mag maar dat is ook voor je eigen veiligheid! Al met al een leuke week gehad maar geen camping waar ik nog eens naar terug zou komen.
Mening nr: 35266
Datum: 07-08-2007
Dhr. R van der Poel 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Van 10 t/m 20 juli hebben wij op camping Dugny gestaan. We hadden mooie ruime staanplaatsen voor onze caravan en volop keus uit plaatsen. Water, sanitair en elektra waren lekker dichtbij. Een schitterend waterpretpark met diverse zwembaden en glijbanen. Alles onder het oplettende oog van ruim 6 badmeesters die constant aanwezig waren en de boel goed en veilig in de gaten hielden. Ook wij hadden bij aankomst problemen met de Kids-Club van de camping, omdat wij ook niet bij Siblu hadden geboekt. Maar de manager, de heer Scholten, die ook uitstekend Nederlands spreekt, zou er met de directie over gaan praten en de volgende dag kregen onze kinderen alsnog toegang tot de Kids-Club, helemaal gratis. Dit probleem werd dus zeer adequaat opgelost, toppie. Wel kregen we te horen dat er voorafgaande jaren nogal wat tekortkomingen zijn geweest op deze camping. Sinds afgelopen winter heeft de Siblu organisatie de camping in beheer en deze probeerd de camping nu weer op de rails te zetten. En naar onze mening, zeer succesvol. Het entertainment was erg leuk, afwisselend en gezellig. De camping mooi en rustig gelegen. En onze kinderen hebben zich er uitstekend vermaakt. Wij gaan hier zeker weer terug komen!!!
Mening nr: 34736
Datum: 31-07-2007
Fam. Steensma 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Woensdag 11 juli zijn wij Pa Ma & onze 2 jongens van 7 & 13 jaar vertrokken om onze vakantie op camping Dugny door te brengen. Na tien uur rijden waren wij ter plaatse. De camping is gelegen ongeveer 5 km buiten het dorpje Onzain. De receptioniste van de camping was nogal gehaast en zakelijk. Jammer, je verwacht bij aankomst misschien toch wel een gastvrij ontvangst. Het was niet druk op de camping, zodat wij zelf over een tiental plaatsen konden kiezen waar wij onze tent voor twee en halve week konden opzetten. De plaatsen zijn erg ruim, Bij het eerste bezoek aan het toillet gebouw kreeg ik ter plaatse een misselijk gevoel. Niet omdat ik wagenziek ben geweest, maar het stonk er erg naar urine en de uitwerpselen waren een gedeelte over de muur gesmeerd. De kinderen waren al snel tevreden. Zij kwamen na hun eerste bezoek aan het zwembad met glijbanen terug met de opmerking dat het wel cool was. Maar ook vertelde zij dat er wel 5 badmeesters aanwezig waren, en dat er al snel waarschuwingen gegeven worden als je met een klein balletje overgooit ect. Zij hadden gelijk, wand na mijn eerste bezoek aam het zwembad werd ik nogal onvriendelijk aangesproken door een badmeester die daar lifeguard worden genoemd of ik wel een bandje om mijn pols had anders mocht ik het zwembad niet in. ( opzich niets mis mee, maar de manier hoe je iets vraagt? ) Op de camping ligt ook een grote vijver waar je kunt waterfietsen en vissen. De kinderen vonden het vissen geweldig. Er worden daar een hoop voorntjes gevangen. De animatie in de avonduren zijn geweldig, het team van engels en franstalige studenten zorgden voor veel plezier voor oud en jong. Het hoogtepunt van de dag was s`avond omstreeks 22:30 uur. Alle gasten van de camping werden dan door het animatieteam opgezweept om met de volgende liedjes mee te dansen: Siesta , Oh la la la , Qe si qe no. Dit was meteen de afsluiting van de avond die meestal in de openlucht werd gehouden wegens een groot podium. In de discotheek konden de jongeren lekker verder dansen. Minpuntjes: Speelautomaten voor de kinderen zijn er erg duur. Overal moet 2 euro in. Een ijsje op het terras kost je 2.50 euro. Ondanks de minpuntjes hebben wij toch weer een hele leuke vakantie gehad, maar volgend jaar kiezen wij toch voor een betere camping, wandt dugny is zeker geen 4 **** waard. Omdat ik dit even kwijt wil!!!!
Mening nr: 34143
Datum: 24-07-2007
Dhr. Muller 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Met veel enthousiasme vertrokken wij naar camping Dugny. Bij aankomst leek alles goed te gaan, net huisje, vriendelijke receptioniste. Na een lange rit besloten wij om maar in het restaurant van de camping te gaan eten. Tijdens het eten liep een muis over het terras, wat op zich wel grappig was, maar goed het geeft te denken. Vervolgens bestelden wij een paar steaks en wat te drinken. Het eten wat wij opgediend kregen was van bedroevend nivo. Met 2 kids en 2 volwassen waren we ook nog € 60 euro armer. We besloten om direct te gaan klagen het was immers vakantie. Mijn dochters 3 en 5 jaar oud wilden meedoen aan de animatie, maar dat mocht niet. Omdat wij niet via siblu hadden geboekt. Erg pissed off naar de receptie van de camping. Wellicht met een bijbetaling was het op te lossen, DUS NIET. Het weer was deze week erg slecht, dus het zwembad was ook geen oplossing. De schommel op de camping was defect. Eigenlijk alle zaken die kleine kinderen leuk vonden, waren er niet. Treintje wat zo leuk op de internetsite staat rijd helemaal niet. De prijzen op de camping zijn ook bizar. Trampoline springen 2euro 20 minuten per kind, vissen 6 euro, raketijsje 2 euro, cola in restaurant 2,80. internetten 1 uur 9 euro. Ga zo maar door, je blijft pinnen bij domaine de dugny. Al met al heeft deze camping onze vakantie absoluut verknalt. Onze dank hiervoor. Wij komen hier nooit meer.
Mening nr: 33950
Datum: 20-07-2007
Dhr. W. Dirks 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Camping is ons op zich goed bevallen, ondanks dat het weer niet mee zat. Wel een aantal schoonheidsfoutjes. Problemen bij het sanitair werden met de Franse slag opgelost. Pas na drie dagen. Animatie van Siblu niet toegankelijk voor onze kinderen. Heel vreemd. Verder ruime plaatsen, leuk pleintje met restaurant, winkel e.d. Animatie 's-avonds voor de kinderen heel leuk. Mooie zwembaden, fijn dat het deels overdekt was. Mooie omgeving, waar veel te bekijken valt.
Mening nr: 33925
Datum: 19-07-2007
Mevr. mascha 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Wij vonden het een zeer saaie camping, in de omgeving is niks te beleven, en zeker niet voor kinderen tussen de 8 en 11. De camping zag er wel verzorgt uit. Maar wij hadden het idee dat ze nog alles aan het voorbereiden waren voor het echt seizoen. Wij hebben onze vakantie eerder afgebroken mede omdat onze kinderen niet mee konden doen bij de annimatie, en de glijbanen vaak uit stonden, dan kon je zwemmen in het te kleine binnenbadje. Wij hadden via Suncamp geboekt en daarom mochten onze kinderen niet mee doen??? Wij vonden dit heel raar, ook omdat het helemaal niet druk was bij de annimatie. En het weer werkte ook niet mee, dus na 4 dagen zijn wij richting Nederland gegaan. Kortom een hele saaie vakantie, en zeker voor onze kinderen.
Mening nr: 33548
Datum: 02-07-2007
Dhr. Verweij, A 
april - juni 2007
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben deze camping bezocht van 23 juni tot 28 juni 2007 en hebben onze vakantie eerder afgebroken. Prima voor de mooie kastelen, maar de camping ligt zelf tussen kale velden naast een vismeertje. Viel dus feitelijk beetje tegen. Ook is de leiding veranderd en behoort de camping tot de Siblu organisatie. Wij vonden de ontvangst te zakelijk in vergelijking met andere campings gedurende onze vakantie. Via Vrij Uit een cottage gehuurd en die zou luxe zijn. Daar hebben wij niets van gemerkt. Gewoon netjes, maar niet al te groot. Feitelijk te klein, ook al waren wij samen. Brood, krantje alles was mogelijk. Supermarkt op 5 minuten, maar bij Blois-sud echte centre commercail.
Mening nr: 33031
Datum: 17-05-2007
Dhr. pbuijser 
april - juni 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Ik vond het een zeer ruime camping met voldoende schaduwrijke plaatsen. Ik was er in mei 2007, mochten zelf een plek uitzoeken. Het was er totaal niet druk, maar de gasten die er waren zijn allemaal nederlanders, waardoor ik denk dat het in de zomer een nederlandse kolonie zal zijn, wat ik zeker niet ambieer. De omgeving is er prachtig met zijn vele kastelen die het bezoeken zeker waard zijn. Het is ook goed fietsen in de omgeving. Fietsen zijn te huur in het nabij gelegen dorpje Chaumont aan de overkant van de rivier de Loire. Het sanitair was niet echt schoon 1 keer per dag schoongemaakt. Wel een bril op de wc en toiletpapier. Elke dag kon je er vers brood bestellen. Er was ook een klein campingwinkeltje, maar van de prijzen werd je niet echt vrolijk.Er is ook een mooi zwembad zowel een buitenbad als een binnenbad met leuke glijbanen. Restaurant ook aanwezig met afhaalmaaltijden.
Mening nr: 32385
Datum: 25-01-2007
Dhr. Robor 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Onverzorgd, verouderd, niet schoon, de speeltoestellen en zwembad in volle zon en heel veel insecten. De ANWB mag wel eens wat kritischer worden. Het "ultralight" vliegveld wordt gebruikt voor buggy's, afgetrapte rally-auto's en crossmotoren. Je blijft de afvragen: waar komen die 4 sterren toch vandaan? Succes!
Mening nr: 31560
Datum: 07-10-2006
Dhr. Ramon 
april - juni 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

In juni 2006 ben ik naar camping Dugny geweest met m`n tour-caravan. Vriendelijk en behulpzaam personeel, lekkere ruime sta-plaatsen (met schaduw en zon) en een gezellige sfeer. Netjes en voldoende sanitair (ruime douches met warm water en eigen wasbak), prima eten en een fantastisch waterparadijs/zwembaden. Oorspronkelijk wilde ik er maar een paar dagen blijven om de schitterende omgeving van de Loire en z`n kastelen te kunnen gaan bekijken, maar uiteindelijk ben ik de volle 2 weken van m`n vakantie gebleven. De gezellige, ontspanne sfeer, heerlijk weer, rustige omgeving, wandel en fietsmogelijkheden enz, enz, zorgde ervoor dat ik het jammer vondt dat m`n vakantie al weer ten einde was en er weer huiswaards gegaan moest worden. Volgend jaar zeker weer, helemaal top!!!!
Mening nr: 30548
Datum: 26-08-2006
Mevr. Blok 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6|

Algemene beoordeling

Wij hebben een stacaravan gehuurd via vacanselect. Caravan was prima en de overdekte houten veranda ervoor was ideaal. Zoals velen al hebben geschreven zijn de prijzen op de camping erg hoog.. Zwembad was oké. animatiie was matig. Wij vonden deze camping zeker geen 4 sterren waard.
Mening nr: 30082
Datum: 20-08-2006
Mevr. Ed van der Bent 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wat een gigantische tegenvaller, deze camping. Absoluut geen 4 sterren waard. Sanitair werd slecht schoon gemaakt en wij hadden zeer regelmatig koude douces!! We hadden ook met onze tent een zeer ongunstige plek toegewezen gekregen. Zeer veel kiezels als ondergrond en precies op het punt van de camping waar veel wind stond. Ook het restaurant is een aanfluiting. 3 meiden in de bediening voor 15 tafels en nog werden we slecht bediend. Nederlands sprekende heer aan receptie erg ongeinteresseerd. Enige pluspunt is de omgeving. Blois en Ambois zeer mooie plaatsen.

Campingtips in de buurt