Sluiten

Capfun Camping Emeraude in Portiragnes

Capfun Camping Emeraude

Camping Emeraude ligt bij Portiragnes Plage, in het departement Herault, op 300 m lopen van een prachtig fijn zandstrand van de Middellandse Zee, en beschikt over Aquapark, en is een camping voor alle leeftijden.

De prachtige omgeving van Camping Emeraude kan men op diverse manieren verkennen, met de fiets, de auto en wandelend, zoals de sluizen van Beziers, fietsen langs het Canal du Midi, het historiscje plaatsje Pezenas, Cap d'Agde etc.

Capfun Camping Emeraude ★★★★
CD37 les Gaillardels
34420 - Portiragnes
Frankrijk
Departement: Herault
Tel: +33 467909376
Afstand vanaf Utrecht: 1232 km,
waarvan 1196 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.28833 / 3.36189
(43° 17' 18.0'' N    3° 21' 42.8'' O)
Aantal plaatsen: 250  / Hoogte: 2 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan
Capfun Camping Emeraude
Laatste mening

Algemene beoordeling

We hadden er maar plaats voor 1 nacht.... Maar voor ons wat dit lang genoeg! De mentaliteit zit er zo rond het vriespunt!! Ze doen er niet de minste moeite om een belg te verstaan, laat staan dat ze zichzelf verstaanbaar proberen te maken! Zonder goeie franse taalkennis kan je daar weinig gaan doen! Jammer, we zijn tenslotte allemaal op vakantie! Ook de arrogantie van de Fransen is heel duidelijk voelbaar! Een tegenvaller.
Fam. Damen - Vermeulen  27-07-2011
Plaats mening
Mening nr: 53695
Datum: 27-07-2011
Fam. Damen - Vermeulen 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

We hadden er maar plaats voor 1 nacht.... Maar voor ons wat dit lang genoeg! De mentaliteit zit er zo rond het vriespunt!! Ze doen er niet de minste moeite om een belg te verstaan, laat staan dat ze zichzelf verstaanbaar proberen te maken! Zonder goeie franse taalkennis kan je daar weinig gaan doen! Jammer, we zijn tenslotte allemaal op vakantie! Ook de arrogantie van de Fransen is heel duidelijk voelbaar! Een tegenvaller.
Mening nr: 52809
Datum: 25-03-2011
Fam. Familie Couenberg 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Op basis van de weinige meningen zijn wij toch vorig jaar naar deze camping geweest. Voor ons (6 personen, ca. 63 euro per nacht) was met name de relatief gunstige prijs, in vergelijking met ander campings in de buurt van de kust, hetgeen de doorslag gaf. En we hebben er geen spijt van gekregen! Zoals eerder gezegd, heeft deze camping echt ruime plaatsen (>100 m2) en is het 's avonds ook echt stil/rustig. Wij stonden helemaal achteraan op een mooie schaduwplek, helaas bleek dat achter de camping een openbaar veldje was waarop mensen hun camper, caravan of tent voor een paar nachten stalde. Op zich niets mis mee, totdat je elke avond van 10 uur de stroomgeneratoren hoort starten. Na een klacht bij de receptie, waarbij men zei dat dit door hen al vaker aan de burgemeester was doorgegeven, hadden wij weinig hoop dat we van het geluid verlost zouden worden. Maar na 2 dagen werd het terrein ontoegankelijk gemaakt voor voertuigen en waren wij verlost van het geluid. Daarna hebben we 3 heerlijke weken op deze camping gehad. De campingplaatsen zijn niet afgebakend, maar door de vele hoge bomen wel ruim voldoende schaduw. We hebben een plattegrond van de campingplaatsen, dus wie interesse heeft stuurt maar een e-mailtje. De omgeving is qua natuur niet zo uitdagend, maar er is genoeg vertier te vinden. Beziers is een mooi oude stad om te bezichtigen, de sluizen in het Canal du Midi, karten bij Sunkarting Serignan bij Valras Plage (vlw. 10 euro, kids 7 euro per 10 min.), het LEGO museum in Valras Plage (ong. 4 euro per kind), de boulevard van Le Cap-d'Agde en de vele gezellige kustplaatsen. De camping ligt in een toerisch gebied, maar daar merk je weinig van omdat Portiragnes-Plage er net buiten valt. Daardoor is ook het strand rustig. Grote supermarkten vind je vlakbij Beziers (altijd erg druk) en een grote Hyper U (en McDonalds) in Serignan (ca. 20 minuten rijden). In Beziers is ook nog een zeer grote speelgoedzaak, een walhalla voor kinderen! We hebben overigens geen last gehad van muggen of vliegjes. Al met al, gaan we dit jaar (2011) hier weer heen.
Mening nr: 48722
Datum: 17-01-2010
Fam. jansen 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We zijn naar deze camping gegaan, met het gevoel, dat het niet zo heel veel kon zijn. Nou we zijn van mening veranderd. Enorm leuke, gezellige camping. Weinig Nederlanders.. (he he). Wel hurk-toiletten, maar goed schoon. Ook enkele zit-toiletten aanwezig. Douches prima. receptie, vriendelijk en behulpzaam. Spreken weinig Engels. Maar prima manier om je Frans eens te oefenen. Prachtig zwembad. De camping is NIET lawaaierig. Prachtig strand. Dorpje niet echt toeristisch, dus ook wat rustiger. Verwacht geen super disco's voor de jongeren. Animatie is in het Frans. Maar je zit niet voor niets in Frankrijk toch?
Mening nr: 48698
Datum: 14-01-2010
Dhr. andries 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooie grote plaatsen achteraan op camping. Zeer mooi zwembed. Zee vlakbij, ongeveer 2km, veel en gratis parkeren aan zee. Enkel voor deze prijs vind ik wel dat het alle sanitair gebouwen normale toiletten mogen hebben. 2 kleinere gebouwen zijn ok, proper en warm water ok enkel grote blok heeft geen normale toileten maar de echte franse. Wel goed schoon gemaakt: 's avonds word alles afgesloten zodat 's morgens alles fris en proper is. Elk blok heeft langs buiten ook toilet, dus perfect geregeld. Goed eten in bar en lekkere broodjes op camping. Zeker een plaats om nog eens terug te gaan. Al bij al maakt zwembad alles goed en zeer leuke animatie voor kinderen, wel in frans.
Mening nr: 38342
Datum: 20-01-2008
Fam. Eric 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooie camping die vooral door fransen en zwitsers wordt bezocht. De plaatsen zijn ruim. Prachtig zwembad met glijbanen. Goede animatie, maar alleen in het frans. Sanitair is schoon, maar veel hurktoiletten. Om de een of andere reden werd de helft van het sanitair afgesloten. In de namiddag staat er een harde wind. Veel last gehad van kleine steekvliegjes (of hele kleine muggen).
Mening nr: 31843
Datum: 27-11-2006
Mevr. Mevr Ramandt 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn op deze camping verbleven van 1 juli tot 16juli 2006. Wij vonden deze camping heel goed. De plaats voor onze tent was ruim genoeg, we stonden wel dicht bij de sanitaire ruimtes, maar hadden daar bijna geen hinder van. Het zwembad was super, niet te groot met 2 supercoole glijbanen. Inderdaad, deze camping is overwegend Frans en de animatie is ook in het Frans, maar daar hadden wij geen last van. We hebben enorm genoten van de sfeer tijdens de uitzendingen van de wereldbeker voetbal op reuzescherm en natuurlijk hebben we dan meegesupporterd voor de Franse ploeg. Wij zullen zeker nog eens terugkomen naar deze camping en raden ook andere campeerders aan dit te doen.
Mening nr: 28592
Datum: 07-08-2006
Mevr. smid 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn net terug van deze camping en vonden het er heerlijk! Het zwembad is super we hadden een leuke plaats voor onze caravan. Wij hadden alleen de douches nodig en die waren niet groot maar wel netjes en twee keer per dag schoongemaakt! 's Morgensvroeg en in de late namiddag voor iedereen er weer gebruik van maakte! Dit is wel een typisch Franse camping! Er was géén Nederlander te bekennen, wel enkele Belgen met ons erbij, Zwitsers en dan de Fransen. De annimatie is dan ook volledig Frans maar daar hadden wij toch geen behoefte aan. Wij stonden wel vlakbij de avondannimatie en die begint pas om 22u tot 24u maar we hebben ons daar niet druk over gemaakt, het was toch veel te warm om de kids vroeg op bed te doen en 's morgens bleef het zo lang echt stil op de camping dat de kids lekker lang uitsliepen... géén vermoeide kindjes dus. De kinds (10-7-3jaar) vonden het echt jammer toen we er vertrokken en wij eerlijk ook wel... we komen er zeker nog terug, misschien volgende zomer wel! Dan ga ik wel reserveren want nu hadden ze maar plaats voor 10 dagen en moesten we nog 4 dagen een andere camping zoeken!

Campingtips in de buurt