Sluiten

Sandaya Camping - Riviera d'Azur in Saint Aygulf

Sandaya Camping - Riviera d'Azur

Vier vakantie onder de zalige zon van de Provence op 5-sterrencamping Riviera d’Azur in Fréjus! Op een boogscheut van de stranden en calanques van de Var geniet de hele familie met volle teugen van de 2 aquazones met zwembaden, bubbelbaden en glijbanen.

Had u aan een cottage met alle comfort gedacht of verkiest u een kampeerplaats? Iedereen vindt aan de Côte d’Azur zijn plekje onder de zon! De animatieactiviteiten en de kwaliteitsdiensten die ter plaatse aangeboden worden, maken het plaatje helemaal compleet. Dit wordt écht een zorgeloze vakantie!

Sandaya Camping - Riviera d'Azur ★★★★★
189, Les Grands Châteaux de Villepey
83370 - Saint Aygulf
Frankrijk
Departement: Var
Tel: +33 411329000 / +33 494810159
Afstand vanaf Utrecht: 1307 km,
waarvan 1281 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.40890 / 6.70859
(43° 24' 32.0'' N    6° 42' 30.9'' O)
Aantal plaatsen: 523  / Hoogte: 3 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan Privé sanitair

Reserveren en Verhuur

Website van camping
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Sandaya Camping - Riviera d'Azur
Laatste mening

Algemene beoordeling

Eigen sanitair in goede staat.

Onpersoonlijk 4kante staanplaats max11,5x6,5

opbouw is onpersoonlijk. Staanplaats is ruim maar niet voor caravan met 4m voortent. Verder is de camping groen en verzorgd. Wij hebben een vernieuwde plek. Net sanitair en opgehoogd en gevlakte ondergrond. Caravan staat meteen recht, maar je krijgt geen haring de grond in. Verder is het netjes. Zwembad is open en restaurant betaalbaar, evenals de drankjes.
Mevr. Margriet - lelystad  15-07-2020
Plaats mening

Meningen over Sandaya Camping - Riviera d'Azur

Cijfers van kampeerders *

3 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
7
8
Hoogste
8
8
Gemiddeld
7.7
8.0
* over de jaren 2019 en later.
Mening nr: 69884
Datum: 15-07-2020
Mevr. Margriet - lelystad 
juli - augustus 2020
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 7| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 6| Comfort: 7| Leiding van camping: 7| Animatie/Activiteiten: 6| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Eigen sanitair in goede staat.

Onpersoonlijk 4kante staanplaats max11,5x6,5

opbouw is onpersoonlijk. Staanplaats is ruim maar niet voor caravan met 4m voortent. Verder is de camping groen en verzorgd. Wij hebben een vernieuwde plek. Net sanitair en opgehoogd en gevlakte ondergrond. Caravan staat meteen recht, maar je krijgt geen haring de grond in. Verder is het netjes. Zwembad is open en restaurant betaalbaar, evenals de drankjes.
Mening nr: 69542
Datum: 15-09-2019
Dhr. Toon van Kroonenburg - SCHIJNDEL 
september - oktober 2019
Senioren
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Omgeving: 7|

Algemene beoordeling

Mooi zwembad met glijbaan.

?

Deze camping is samen gegaan met camping Les Jardins du Maï Taï . Deze laatste camping is opgeheven, bestaat dus niet meer. Gevolg is één grote camping met twee zwembaden. Eén met glijbaan en één waar men rust hanteert. Veel sta caravans, maar ook wat mooie kampeerplekken. Prima sanitair. Met de fiets naar het strand of naar Frejus. In het hoogseizoen ongetwijfeld een probleem, maar in september heerlijk vertoeven. Schuin tegenover deze camping ligt een supermarkt met redelijke prijzen die zich kennelijk richt op de verschillende campings die aan deze weg liggen.
Mening nr: 69483
Datum: 02-09-2019
Dhr. Krijn - Seroos 
april - juni 2019
Senioren
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 9| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 10| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Zeer behulpzame leiding die Nederlands sprak.

restaurant op maandagavond gesloten.

Doordat de reservering van een kampeerplaats op de camping niet goed was overgekomen, was er bij aankomst niet voor ons gereserveerd. Na inspanning van kregen we toch een plaats toegewezen.
Mening nr: 53946
Datum: 02-08-2011
Fam. Stefan 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Het is een zeer mooie en rustig gelegen camping. De camping is in 2010 volledig overstroomd (op sommige plekken meer dan 2m hoog) en hierna volledig opgeknapt, er is buiten de 'waterstand' bordjes niets meer van te zien. Er is een prachtig zwembad met 5 baden en diverse glijbanen. De camping is verdeeld in individuele kampeerplekken en iedere plek heeft eigen sanitair (een huisje met WC, spoelbak en douche) dat naar onze mening netjes is. De plaatsen zijn gedeeltelijk verhard en de bodem is voorzien van een laag stenen. Tussen de vrije kampeer velden staan stacaravans (verhuur) en deze zijn allen nieuw. De animatie is Franstalig en er waren tijdens ons verblijf voornamelijk franse gasten. De overlast van de disco zoals op andere reacties vermeld valt best mee, tot 23.30 uur is er buiten bij het restaurant animatie/muziek. Hierna gaat de disco open. Hiervan is niet veel overlast, behalve eventuele overlast van de 'jeugd' die de disco verlaat. Er is meer overlast van de animatie van de naastgelegen camping of de bevoorrading van de supermarkt, maar ook dat valt mee, e.e.a. is misschien afhankelijk van je plek (wij hebben op 2 plekken gestaan)
Mening nr: 49329
Datum: 18-06-2010
Mevr. Tineke (webmaster) 
®  

Algemene beoordeling

Vanwege de overstromingsramp dd. 15-06-2010 is deze camping voor het seizoen 2010 gesloten. Alle reserveringen zijn geannuleerd. ------------- http://www.residence-campeur.com/htm/camping-frejus.html-------------------- Email: residence-du-campeur.com@hotmail.fr
Mening nr: 45557
Datum: 29-07-2009
Fam. Bruinsma 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Afgelopen vakantie naar deze camping geweest, het is een ruim opgezette en nette camping. Prima zwembad met leuke glijbanen maar toch wel vies want oorontsteking opgelopen... Het sanitair op de kampeerplaats is verouderd en de wastafel moet je voor alles gebruiken , van afwas tot lichaamswas.. De meeste vrije kampeerplaatsen voor tent, vouwwagen en caravan vindt je in het midden van de camping dichtbij restaurant en zwembad. Dit lijkt heel fijn, MAAR let wel iedere avond was er live muziek, karaoke bingo of iets dergelijks met enorm veel lawaai en dit werd steeds erger naarmate de avond verstreek!!!. zo omstreeks 24.00 uur{als je mazzel had} was dit afgelopen en vertrok iedereen luidruchtig naar zijn/haar plek. En dan begint de discotheek welk e zich naast het restaurant bevindt, met zeer luide muziek, je hoort alleen maar de bas, VRESELIJK. Dit festijn gaat tot ongeveer 03.00 uur door! Echter het personeel van de camping doet hier niks aan en verwijst je naar de security, nou die hebben we maar leifst 1 keer gezien s,nachts. Bij aanlkomst op de caming krijg je een brief met kampregelementen, daarin staat dat men om 23.30 stil moet zijn, er mag zelfs geen haring meer in de grond worden geslagen!!!...... Ook krijg je een polsbandje en een grote sticker op het ruit van de auto, hoezo echt frans. Men spreekt er geen woord engels en men is niet echt vriendelijk. Gelukkig is de omgeving geweldig, prachtige stranden en routes maar als je voor gezelligheid en rust komt, nou dan NIET deze camping.
Mening nr: 45438
Datum: 26-07-2009
Fam. Bos 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Nette camping, overwegend frans.Meerdere zwembaden van diep tot ondiep met leuke glijbanen. Niet zo schoon omdat 3 van ons een oorontsteking hier op liep. Animatie eenvoudig en in het frans.De meeste herrie kwam van de camping ernaast. Prive sanitair is een hok van 3 bij 1 meter en is behoorlijk verouderd.Hierin bevind zich een douche,wasbak( afwassen,kledingwas en lichaamswas in een bak) en een w.c. Op de camping zelf staat nergens een gezamelijk sanitair blok dus dat is een heel groot nadeel.(3 pubers die willen douche en je wilt naar de w.c.of je bent met eten bezig )Niet handig. Mocht er nu een gezamelijk sanitair gebouw komen dan wil ik hier nog wel terug komen,maar dit hok gaf voor mij meer ongemak dan gemak.
Mening nr: 43245
Datum: 05-10-2008
Fam. M. Quinten 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

In juli 2008 hebben wij met onze vouwwagen 3 weken op deze camping gestaan. Wij vonden het een nette camping. Dagelijks werd alles schoon gemaakt en daar waar campinggasten weg gingen werd de plaats direct schoongemaakt voor de volgende gast. De individuele douch/wasvoorzieningen zijn wel gedateerd maar in ieder geval schoon en functionerend. Iedere dag was er Franse animatie voor kinderen (10-12 en 15.00-17.00) en volwassen (15.00 en 21.30). De avond animatie zorgt voor redelijk wat lawaai (muziek). De eerste 2 a 3 dagen viel ons dit op de overige dagen waren wij het gewend en viel het niet meer op. Nadeel was dat alles franstalig is, maar ja daarom zit je ook in Frankrijk. Sticker op de auto en bandje om de pols is verplicht. Als je anoniem wil blijven kan dit vervelend zijn maar hierdoor is de veiligheid op de camping beter gegarendeerd. De zwembaden zijn goed onderhouden en toegangkelijk voor alle leeftijden. Speeltuin is netjes aangelegd en leuk voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Voor oudere kinderen is er een middenterein waar je kan voetballen, baskatballen, tafeltennisen of gewoon kan hangen. Supermarkt staat net buiten de camping en word gedeeld met andere campings. Alles is hier aanwezig met vers brood. Zowel ´s morgens als ´s´avonds.
Mening nr: 34118
Datum: 23-07-2007
Dhr. Roland Hammes 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Via Marktplaats een last minute geboekt van een particulier op deze camping. De camping is net een mobil home park. Alles in strakke rijtjes verdeeld. De tenten van Canvas, waar de meeste nederlandsers staan, bevinden helemaal achteraan op de camping in een straatje. Iedere plaats heeft een eigen douche en toilet maar stel daar niet te veel van voor. Voor kampeerders (waarvoor een paar plaatsen zijn) is dit denk ik wel fijn. Het sanitair stonk met enige regelmaat. Je moet een bandje om van de camping om van het zwembad gebruik te mogen maken. Het zwembadencomplex is overigens mooi met 3 baden waarvan 1 pierebadje, 1 badje met een diepte van 0.50 meter naar 1.50 meter en een groot zwembad van ongeveer 25 meter met een diepte van 1.40 meter tot 2.00 meter. Het restaurant is prima en het personeel is ook vriendelijk. Iedere avond werd er wat georganiseerd. De camping is voornamelijk op fransen gericht hoewel er wel nederlandse animatie is van Canvas. Onze kinderen mochten echter niet meedoen omdat wij niet via Canvas geboekt hadden, dit terwijl er maar een paar nederlandse kinderen waren. De omgeving is in het hoogseizoen erg druk en wij zijn dus een paar keer naar plaatsjes in de buurt geweest. Het strand bij St. Aygulf is heel fijn voor de kinderen. Een zandstrand met bijna geen stenen en het loopt geleidelijk af.
Mening nr: 26163
Datum: 30-04-2006
Mevr. Petra 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Met verbazing heb ik de recente reacties van deze camping gelezen. In 1999!!! zijn wij op deze camping geweest. Wij hadden een tent van Canvas (goed!) maar wat ons nog bij is gebleven, is die vreselijke herrie van de nabij gelegen camping. Tot 2 uur 's nachts was er keiharde muziek, lallende campinggasten, door luidspreker roepende mensen, echt heel erg vervelend. Wij hebben toen al een klacht ingediend bij de camping en bij Canvas. Het is toch van de zotte dat er anno 2006 nog steeds niets is veranderd. Dus bezind eer ge begint!!!!
Mening nr: 26161
Datum: 30-04-2006
Mevr. anja buyk 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij vonden het een fantastische camping. We hebben echt genoten. Het was de eerste keer dat we gingen kamperen. Juist omdat de sanitaire voorzieningen zo goed waren. Een eigen wc en douche is ideaal. Daarom proberen we dit jaar weer te gaan.
Mening nr: 23940
Datum: 10-09-2005
Dhr. Theo  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn 19 nachten op dezecamping geweest waar we een tent bij Canvas gehuurd hadden. Eerst even de camping: Bij de ingang wordt je tot 2 dingen verplicht. 1. een sticker van de camping op de voorruit en 2 een bandje om de pols. Vooral dit laatste vind ik zo'n achterlijke regel dat wij nooit meer deze camping zullen bezoeken. Zeker ook omdat de winkel buiten de camping is, en als deze bezocht had je werd gecontroleerd op de bandje door een ettertje die je het liefst even............ Verder is er inderdaad tot 's nachts half 2 de nodige herrie van nabij het restaurant maar goed dat weet je De tent van canvas was oud en versleten welke bij een fikse bui op 3 plaatsen door het dak lekte, Dit hadden wij de 4 vorige keren dat wij met Canvas waren geweest niet meegemaaakt. Een duidelijk minpunt waar Canvas overgens ook niets aan deed, want na die bui was het "zo druk" met lekkages, geen reklame voor de overige tenten dacht ik toen. Verder een leuke vakantie gehad, maar dit kwam door het mooie weer en de leuke omgeving en zeker niet door de camping.
Mening nr: 19618
Datum: 20-07-2005
Dhr. Willem Thijsse 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Tent gehuurd via Canvas. Periode 3-7 / 17-7. Bij aankomst netjes opgevangen door een courier, die ons fietsend naar de gehuurde tent begeleidde en wij een flesje wijn ontvingen als welkomsdrankje. Opvallend was de stenen ondergrond bij de tent, die soms pijnlijk door het grondzeil drukte. Jammer dat bij de tent er geen stuk kunstgras o.i.d. geleverd was. (Tip; neem dit mee, of anders een stuk rubberen mat). Overigens was de tent super groot en tevens voorzien van partytent. Het tussenpad was van dezelfde steensoort als de ondergrond van de tent. Rijdende auto's op deze stenen maakten er een stoffige boel van en zorgden tevens voor extra geluid. Rijden op de camping niet toegestaan tussen 00.00 uur en 06.30 uur. Sanitair, bestond uit douche, wastafel en wc. Was niet van het allernieuwste en schoonste, maar voldeed en was vooral makkelijk dicht bij de tent. Bij het restaurant wordt bijna iedere avond wel iets georganiseerd. Alleen jammer van de luidde muziek, in combinatie met de muziek van naast gelegen camping(s). Een naast gelegen camping maakte tot laat in de uurtjes luidde muziek. De camping ziet er verder goed verzorgd uit. Iedere dag wordt het (gescheiden) afval bij de tent opgehaald. Het zwembad zag er netjes uit. Alleen jammer dat er door de gasten al voortijdig bedjes met handdoeken werden gereserveerd, zodat deze ongebruikt bleven en andere gasten ergens in het gras of op de grond moesten gaan zitten. Verder alleen maar vriendelijkheid ervaren bij het winkelpersoneel, receptie, canvascourier, restaurantpersoneel, badmeester, animatieteam en vuilophalers. Speciaal voor de damens, leuk uitziende badmeesters. In en bij het zwembad werd veel georganiseerd. Als positief werd ervaren, de extra ingehuurde bewaking waarvan wij zagen dat zij 's-avonds tijdens het entertainen hun ronde deden, zelfs 's-nachts. Wat ons verder opviel was de hoogte van de prijzen bij de supermarkten in het dorp. Dit maakte de Cote d'Azur een beetje Cote d"A "duur". Gelukkig was er een Lidl in Frejus, waar we een stuk goedkoper boodschapen konden doen. Wat betreft het strand. Lekker strand met schoon zand. Lekker zeewater en leuk om te snorkelen. Kortom prima vakantie gehad, op een leuke camping die uitstekend geschikt is voor mensen, die graag vermaakt willen worden tot in de late uurtjes.
Mening nr: 18240
Datum: 05-05-2005
Mevr. Hesther Karmerood 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

In het foldertje een hele mooie camping met goede voorzieningen. In het voor en na seizoen kan ik me voorstellen dat dit een rustige plek is. Maar ga niet voor je rust in het hoog seizoen naar deze camping. In het hoogseizoen is er namelijk iedere avond vertier bij het zwembad, nou is dat niet zo erg maar wel als men luidsprekers van 2 meter hoog gebruikt. Dan wordt het wel wat zorgelijk. Wij hadden dus elke avond karaoke, disco en andere feesten. Het zwembad en de bar ,waar dit allemaal plaatsvindt, ligt precies in het midden van de camping. Dus of je wil of niet je moet meegenieten van deze herrie. N.B. zaten wij niet eens het dichtst bij deze bar, andere hadden het nog slechter. Afijn de herrie duurt iedere avond tot een uur of 1 en in het weekend (vr,za en zo) duurde het nog langer soms tot 3 uur. Ook moest iedere kampeerder een groen plastic bandje om zijn pols. Dit bandje kon je niet afdoen en zou dus drie weken 24 uur per dag om je pols blijven zitten. Met dat warme weer is dat geen feest en geeft ook nog een een opgesloten gevoel. Vervolgens werden we als uitschot behandelt door de eigenares als we klaagden over de herrie. Haar anwoord was: als het je niet bevalt ga je maar weg. Nou dan doen we dat toch en na 4 dagen hebben we ons boeltje gepakt en zijn we naar de Cevennes vertrokken, waanzinnig mooi en rustig. Conclusie wij hebben een inschattings fout gemaakt en dat is met 2 kleine kinderen (1 en 3 jaar) rust proberen te vinden aan de cote de azur. Dat lukt gewoon echt niet. Deze camping is een schoolvoorbeeld van 30 jaar verziekende commercie. Ze vragen de hoofdprijs maar waag het niet te klagen want voor jou tien anderen. Hesther en Hans.
Mening nr: 15430
Datum: 31-08-2004
Dhr. bong 
april - juni 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Pluspunten: 1) verwarmd zwembad ('s middags tot 26-29 graden celcius eind juni). 2) veel comfortabele ligbedden bij het zwembad, en mooi grasveldje 3) mooie hardcourt tennisbanen 4) leuke speeltuin (ballenbak en veilige trampolines voor peuters) 5) eigen, goed functionerend sanitair 6) complete buurtsupermarkt grenzend aan terrein 7) loofbomen (dus niet van die ellendige naalden) 8) in voorseizoen zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen 9) zeer gunstige ligging (voor het hoogseizoen zijn Frejus en St Maxime met auto in 15 minuten bereikbaar) Minpunten 1) eten zeer matig en erg duur in restaurant. Dit is overigens geen probleem want eten aan de gezellige boulevards (Frejus, st Maxime) is goedkoper, lekkerder en gezelliger. 2) veel geluidsoverlast zowel overdag als 's nachts op achterste plaatsen van leiding Canvas/Eurocamp (jongelui met harde beatmuziek) 3) na 1 juli tot 1 uur 's nachts harde live muziek bij het restaurant midden op de camping 4) steriele camping (weinig sfeer door "rechttoe-rechtaan" paden).
Mening nr: 12511
Datum: 29-07-2004
Mevr. trebor 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Schone camping en inderdaad ideaal was de eigen sanitaire voorziening. Het zwembad is aan de kleine kant maar de ligbedden heerlijk en voldoende aanwezig. Het enige nadeel aan deze camping vonden wij (wij waren met twee gezinnen en vonden het allemaal) was de onvriendelijk bediening in het restaurant, zowel van bar als bedienend personeel! Ook van de (stokoude) eigenaresse van de camping kregen we een keer een hele grote mond toen we haar per ongeluk het zicht op het terras ontnamen! We waren ons van geen kwaad bewust maar het ging gelijk heel bot. Groot minpunt!
Mening nr: 11535
Datum: 04-07-2004
Mevr. marlene 
april - juni 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Deze camping zullen wij zeker nog een keertje bezoeken. Wij hebben een tent gehuurd via canvasholidays en het is ons echt goed bevallen, vooral dat je bij je tent een eigen douche en wc hebt. Het zwembad was zeer schoon en je had er mooie ligstoelen met grote parasols. Ook is er een campingwinkel aanwezig waar je echt alles kunt kopen.
Mening nr: 7762
Datum: 21-09-2003
Mevr. heleen sonneveld 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke, rustige camping, idaal waren de bedjes bij het zwembad, echt luxe. Mooie schaduwrijke plaatsen. Op de bosbranden na, wat af en toe best spannend was, hebben we een heerlijke vakantie gehad. Groot en schoon zwembad, de hele dag toezicht geeft toch een veilig gevoel met 2 kinderen 9 en 4 jaar.
Mening nr: 7133
Datum: 26-08-2003
Mevr. de lille p 
april - juni 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij huurden dit jaar een tent van Eurocamp op deze camping, wat wij een echte luxe vonden was het eigen sanitair... je stapt zo uit je tent de douche binnen. De camping is ook rustig en wij stonden achteraan het terrein op een plaats met veel schaduw... De camping is de moeite waard voor diegenen die een rustige vakantie zoeken.
Mening nr: 2026
Datum: 08-09-2002
Dhr. van esch 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

prachtige camping, met voor iedere plaats eigen sanitair (wastafel, douche en toilet). Men moet deze wel zelf schoonhouden. Fijn groot zwembad en nog twee kinderbadjes. Iedere avond wordt er wel iets georganiseerd. Vermeldingswaard is zeker het restaurant, hier kan men goed eten voor een redelijke prijs. Camping is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen van 8 tot 14 jaar. Binnen korte afstand zeer mooie strandjes, en prachtige baaitjes.