Sluiten

Camping Le Verger de Jastres in Saint Didier

Camping Le Verger de Jastres

Camping Le Verger de Jastres ligt aan de voet van het middeleeuwse stadje Aubenas en is het ideale startpunt voor vele bezienswaardigheden en toeristische activiteiten in de Ardèche (typische dorpen, natuurgebieden, kastelen, musea, grotten, kanovaren, klimmen, canyoning ...).

Aan de oevers van de rivier de Ardèche, bij de rots van Jastres, biedt deze camping u een idyllische omgeving. In de directe omgeving vindt u vele winkels, ochtend- en avondmarkten en zomeractiviteiten. De camping heeft 21 chalets en 6 stacaravans, 4 kampeerplaatsen met keuken en privébadkamers, en 62 vlakke en schaduwrijke plaatsen voor tenten, caravans en campers.

Er is een familiale sfeer op de camping met momenten van ontspanning en familieplezier in een prachtige omgeving. Ter plaatse zijn er activiteiten voor het hele gezin (zwembad, speeltuin, multisportveld, bowlen, biljart, tafelvoetbal, fast track hockey, trampoline, rivier ...). Een facilitator biedt ook overdag activiteiten zoals boogschieten, water-aerobics, waterpolo ... 's Avonds is de sfeer verzekerd omdat uw camping vele levendige avonden biedt (concerten, shows, dansavonden, karaoke ...). Het restaurant van de camping biedt u gezelligheid rond een goede maaltijd

Camping Le Verger de Jastres ★★★
44, Route de Montélimar
07200 - Saint Didier
Frankrijk
Departement: Ardèche
Tel: +33 475352580
Afstand vanaf Utrecht: 1073 km,
waarvan 1008 km snelweg.
GPS coördinaten: 44.60550 / 4.41848
(44° 36' 19.8'' N    4° 25' 6.5'' O)
Aantal plaatsen: 93  / Hoogte: 181 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Rivier Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan
Camping Le Verger de Jastres
Laatste mening

Algemene beoordeling

Prachtige kamping niet te veel luxe maar al wat je nodig hebt is er. Een goed onderhouden zwembad en regelmatig wat ambience op de camping ook veel belgen , er er word daar ook iets voor gedaan, mosselavond etc. Het onthaal zeer vriendelijk en behulpzaam, en het sanitair is er zeer proper.zeker om naar terug te gaan voor 0.50 euro kan je er een dagpaskopen om met de bus naar hey stad te gaan.
Dhr. De l' arbre Ronnie  23-08-2012
Plaats mening
Mening nr: 57815
Datum: 23-08-2012
Dhr. De l' arbre Ronnie 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prachtige kamping niet te veel luxe maar al wat je nodig hebt is er. Een goed onderhouden zwembad en regelmatig wat ambience op de camping ook veel belgen , er er word daar ook iets voor gedaan, mosselavond etc. Het onthaal zeer vriendelijk en behulpzaam, en het sanitair is er zeer proper.zeker om naar terug te gaan voor 0.50 euro kan je er een dagpaskopen om met de bus naar hey stad te gaan.
Mening nr: 57533
Datum: 13-08-2012
Fam. . de Boer 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier drie weken gestaan met twee families, met kinderen vanaf 14 tot 19 jaar. Een heerlijke vakantie gehad! Wij stonden dicht bij de rivier, die prachtig is en waar we veel in gezwommen en afgekoeld hebben. Ook het zwembad is veel gebruikt met lekker liggen op de zonnebedjes! Mooie grote plaats. Camping is rustig en gezellig. Sanitair wordt heel goed schoon gehouden! Klein minpntje: als je bij de rivier staat, is het sanitairgebouw wat ver. Verdere voorzienigen zijn uitstekend. Wij hebben geen last van het verkeer gehad, je hoort het op bepaalde tijden wel, maar niet hinderlijk, en dat de klok elk uur luidt, vonden wij wel wat hebben en je hoort het al snel niet meer! De camping ligt in een prachtige omgeving, wij hebben daar van genoten. De winkels zijn heel dicht bij in Aubenas. Er was een leuke mix van Nederlanders, Fransen, Duitsers, Belgen,enzv. Kortom een mooie camping!
Mening nr: 54670
Datum: 17-08-2011
Fam. Veldman - de Graaf 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

In juli/augustus 2011 10 dagen op deze camping doorgebracht. We hebben het heel erg naar onze zin gehad. Geen last van de naast gelegen weg gehad. Camping ligt a/d Ardeche. Onze kinderen van 6 en 8 hebben zich hierin uren vermaakt. Camping doet gemoedelijk aan en er waren leuke activiteiten 's avonds, waaronder een mini circus en een disco. Eigenaren waren heel vriendelijk, sanitair was heel schoon. Gelukkig hier ook veel Fransen op de camping, dus niet alleen maar Nederlanders.
Mening nr: 54215
Datum: 08-08-2011
Fam. Hilgeman 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier 2 dagen gestaan op doorreis. Het was prima te doen. Geen last van vrachtverkeer gehad. En kerkklokgeluid (het slaan van de uren) stoor ik mij niet aan. Er staan wel merendeels Fransen op de camping. Kids hebben zich prima vermaakt bij de rivier met het zoeken naar kikkertjes en fossielen. Prima sanitair.
Mening nr: 52269
Datum: 12-10-2010
Fam. Pipo 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een afrader voor Nederlandse gezinnen met kinderen v.a. ca. 10 jaar. Echt alleen wat Franse, incidentele animatie, zoals mini-circus en linedansen. Verder wordt er niets georganiseerd. Niet nodig als er verder genoeg te doen is op de camping, maar dat is er niet. Ruime kampeerplaatsen bij de rivier, maar met name daar geldt: echt veel geluidsoverlast, ook 's nachts! van (vracht)verkeer en tussen 7 - 24 uur elk uur herhaaldelijk kerkklokgeluid. Kinderen hebben hier geen aansluiting gehad, omdat er nauwelijks Nederlanders zijn. Zwembad is klein en rivier niet geschikt om in te zwemmen, weinig water en rotsige ondergrond. Mooie hoge rotsen met zwemwater pas 25 km verder, te bereiken na lange file. Eigenaars niet vriendelijk en alleen maar aan het opletten en geld innen. Bomen en dus ook de tent zat onder de zwarte luizen. Vielen ook in het eten en zaten overal in en op. Wij komen hier nooit meer!
Mening nr: 51870
Datum: 04-09-2010
Fam. jager 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wie een lekker rustig plekje zoekt moet zeker niet op het veld naast de weg gaan staan. De vrachtwagens denderen echt heel hard langs. Ook met oordoppen hebben we hier niet lekker geslapen. Verder mooie ruime plekken en een mooie omgeving, maar de rivier was niet zo schoon en diep dat je er lekker in kon zwemmen. Veel groene algen en de foto's op de site zijn van kilometers verderop waar je van de rotsen kunt springen en dergelijke. Dan moet je toch een half uur rijden met de auto. Bij de camping gingen de kinderen wel met netjes visjes vangen en dergelijke.
Mening nr: 47011
Datum: 18-08-2009
Fam. Sportel/Bouwhuis 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier dit jaar 2 weken gestaan van 27 juli 2009 tot en met 9 augustus 2009. Het is ons goed bevallen. Een leuke camping; niet al te groot. Zeer vriendelijke eigenaren. De voorzieningen zijn op zich goed. Wij hadden een zeer ruime standplaats. De aanwezigheid van de rivier de Ardeche is prachtig. Tijdens hele hete periodes loop je zo het water in om even af te koelen. Jammer was het dat er af en toe niet genog druk was op de waterleiding. Ook jammer is de drukke weg die langs de camping loopt. De rotonde heeft niets geholpen. 's-morgens vroeg heb je al veel (vracht)verkeer over de brug te denderen. De camping zelf was heel rustig. Om 23.00 uur was het ook stil; behalve als de eigenaren iets georganiseerd hadden. Toiletgebouwen waren op zich wel schoon, maar de 2e week, toen de Fransen er bij kwamen en de camping "vol" was had men er toch beter aan gedaan om 2x per dag schoon te maken.
Mening nr: 44964
Datum: 07-07-2009
Fam. P. van der Meijde 
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij stonden hier een week in juni 2009. En dat beviel uitstekend. We hadden een zeer ruime plaats aan de oever van de Ardèche, met prachtig uitzicht. Verder genoten we dagelijks van het leuke zwembad. Een erg vriendelijke en vooral ook schone camping met zeer sympathieke eigenaars.
Mening nr: 41126
Datum: 08-08-2008
Fam. De Stommeleir Alain 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Reeds voor de derde maal op rij -en niet als enige- kunnen genieten van deze familiale camping. Vriendelijke eigenaars, ruime mooie staanplaatsen. De "drukke" weg valt heel goed mee. Heb er dit jaar zelfs drie weken naast gestaan. Gezellige georganiseerde avonden met eten en aansluitend muziek. Voor de kinderen en zonnekloppers een leuk zwembad. Voor lawaaimakers is er een heel kort verblijf voorzien....
Mening nr: 36564
Datum: 21-08-2007
Mevr. Irma 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Echt Franse gemoedelijke camping met schaduwrijke plaatsen. Wij hebben hier met veel plezier een week gekampeerd. De camping ligt wel aan een weg, maar de geluidshinder (die trouwens best meeviel) zou volgens de eigenaar door de aanleg van een rotonde later dit jaar een stuk minder moeten zijn. Er is een leuk zwembad en je loopt vanaf de camping in 3 minuten naar een van de strandjes aan de Ardeche: ondiep water met veel stroomversnellingen etc., erg leuk voor kinderen! Er is een grote supermarkt op 3 minuten rijden en een fantastische pizzeria om de hoek. Verder hebben wij nog nooit zulk schoon en netjes sanitair gezien op een camping! Een echte aanrader voor wie van een rustige camping zonder al te veel toeters en bellen houdt !
Mening nr: 22851
Datum: 22-08-2005
Mevr. I.C. Schouten 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De camping ligt aan een hele drukke weg. Deze weg is de hoofdweg naar Aubenas. 's Morgens om 7.30 uur trilden wij onze tent uit van het vele (zware) verkeer, wat er langs kwam. Wij hebben hier maar een nacht gestaan. Geen goed gevoel. 3 minuten verder, ook aan de Ardeche (St. Pierre) lag een andere camping, daar hebben wij een ruime 2 weken vakantie gehouden. Verder is het een echte Franse camping. Sanitair was prima, we werden prima ontvangen. Ook jammer dat je niet makkelijk bij de rivier kon komen.

Campingtips in de buurt